- 26 Ağustos 2013
- 3.225
- 2.142
- 448
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #3.301
İdarecilik deyince aklıma tatilsiz çalışmak geliyorBende ingilizce öğretmeniyim , ama müdür yardımcılığı yapıyorum
Aynen canım izinsiz çalışmak tam bir zulüm,hele bir de gurbetteysenİdarecilik deyince aklıma tatilsiz çalışmak geliyorBende yapmıştım 1.5 sene ama koşarak kaçtım Tayin istedim şehir dışına müdür yardımlığıda bitti.
Memleket candır. Çıkar inşallah. Biz istanbula çakıldık kaldık kurtuluş yokAynen canım izinsiz çalışmak tam bir zulüm,hele bir de gurbetteysen
Bende yaza memlekete tayin isteyecem İnşAllah
Sabah gıdıp kan vercen ınsallah agrım oldugu ıcın her an adet olacakmısım gıbı hıssettım gtmek ıstemedım bu yuzden.nete gıremıyorum gunduz aksam sonucu yazarımCanım senin bat benimle aynıydı benim 4 gün geçse hiç bir kuvvet beni tutamaz kan testi yapardım ki 1 gün geçsede giderdim bence bu akşam git test yaptır için rahatlasın stresten kurtul . Stres adeti geciktirir çünkü. Bebiş varsa ki inşallah vardır doyasıya sevin . Yoksa da önümüzdeki ay daha iyi çalışırsın :)
Tamam canim bekliyorum güzel haberini muhakak habedar et :)Sabah gıdıp kan vercen ınsallah agrım oldugu ıcın her an adet olacakmısım gıbı hıssettım gtmek ıstemedım bu yuzden.nete gıremıyorum gunduz aksam sonucu yazarım
canım artık takma kafana mis gibide hamilesin işte :) hayırlı olsun rabbim kucağına aldığın günleri görmeyi nasip etsin inşallah :)Kızlar gece 3 te tuvalete gittim,3.5 saat sonra yani 6.30 da yaptii test. Hala çok net değil. Ya gerektiği gibi artımiyor ya da sabah ilk idrar olmadığı için net degil
Teşekkürler canım iyi geldi mesajın :) Bugünkü daha netti zaten artıyor demek ki :)canım artık takma kafana mis gibide hamilesin işte :) hayırlı olsun rabbim kucağına aldığın günleri görmeyi nasip etsin inşallah :)
Bizim batlar aynıydı bendede bişey yok hala heyecan yaptımbenim bat bugün kesin gelmesi lazm..ama h,iççç belitim yokk...hayırlısı kızlarr
Güzel haberlerle gelin kızlarBizim batlar aynıydı bendede bişey yok hala heyecan yaptım
cnm tüm sitelerde baktım hatta yabancı siteler de de hesaplayıcıları kullandım.dün ve bugünü gösteriyor bat olarak....sat geçeli bugün tam 26.gün...gelmesi gerekir.çünkü 26 yı aşmaz hatta 1 -2 gün erken bile gelirdi benimki....gelmedii...umutlaanmak istemiyorum...çünkü umutsuzzluğa kaptırmıştım kendimi...senin sat ne zamandı?beniim 6 şubat...Bizim batlar aynıydı bendede bişey yok hala heyecan yaptım
Branşıma puanıma güveniyorum canım ama yinede hayırlısı diyelim :)Memleket candır. Çıkar inşallah. Biz istanbula çakıldık kaldık kurtuluş yok
Branşıma puanıma güveniyorum canım ama yinede hayırlısı diyelim :)
Ben Mersinliyim ,sen nerelisin ?
Sat 3 Şubat benımde 29. Gun okul çıkışı test Alcam olmazsam sabah yapcam olursamda diğer aya kalır artıkcnm tüm sitelerde baktım hatta yabancı siteler de de hesaplayıcıları kullandım.dün ve bugünü gösteriyor bat olarak....sat geçeli bugün tam 26.gün...gelmesi gerekir.çünkü 26 yı aşmaz hatta 1 -2 gün erken bile gelirdi benimki....gelmedii...umutlaanmak istemiyorum...çünkü umutsuzzluğa kaptırmıştım kendimi...senin sat ne zamandı?beniim 6 şubat...
Sen ne zaman test yapcaksın ?cnm tüm sitelerde baktım hatta yabancı siteler de de hesaplayıcıları kullandım.dün ve bugünü gösteriyor bat olarak....sat geçeli bugün tam 26.gün...gelmesi gerekir.çünkü 26 yı aşmaz hatta 1 -2 gün erken bile gelirdi benimki....gelmedii...umutlaanmak istemiyorum...çünkü umutsuzzluğa kaptırmıştım kendimi...senin sat ne zamandı?beniim 6 şubat...
Turkuaz senınkı ıdrara cok erken gectıya ikiz olmasın bebegın sülalede var mı ikizGüzel haberlerle gelin kızlar
yarını da atlatayım öbürgüne gelmezse yaparım dedim ya stres ve beklentiye yoruyorum gecikmeyi...saat gibi işler genelde...geçen ay da bekllentiden 1 gün gecikti ama 26.gün de oldum regl...normalde biter bitmez 20 gün sonra oluyorum.5 te adetten gelen günü sayarsak toplanmda 25 günde hastalanıyorum geen ay 26.gün hastalandım...bugün 26.gün ama yok gelen giden...stres herhalde ama çokkk başım ağrıyoo anllatamamSen ne zaman test yapcaksın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?