- 24 Ocak 2015
- 2.136
- 1.750
- 63
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #3.321
bu arada siklusun kaç?Sen ne zaman test yapcaksın ?
Ammaannn sus sus ağzından yel alsın. Canım ben onu labaquik in hassasiyetine bağlıyorum. O test çok kişiyide yanılmış kk da konu açanlar var testle ilgili. Mesela Al Bi Gebelik testi aldım dün aczaneden bu sabah tam kırmızı çıkmadı görünüyor ama silik. Ailede ikiz yok ne eşimin tarafında ne benim tarafımda. Ama ben yıllar önce bir kez dr. a gittim ultrason muayenesinde birden fazla yumurtlamışssın çoğul gebelik yaşayabilirsin ileride dedi. Bir de hatırlıyorsan ben 2 kez 21. günde dr.a gittim ikiside yeni yumurtlamışssın demişti bende size hep ben geç yumurtluyorum sanırım diyordum. Ama ovu. testini alınca gördüm ki geç değil erken yumurtluyorum. Hem 21. gün görünen yumurtaya rağmen ben zamanında adet oldum. Bazen acaba 21. günde tekrar mı yumurtluyorum diye düşünüyorum ama inşallah ikiz falan değildirTurkuaz senınkı ıdrara cok erken gectıya ikiz olmasın bebegın sülalede var mı ikiz
Eskişehirliyim benBranşıma puanıma güveniyorum canım ama yinede hayırlısı diyelim :)
Ben Mersinliyim ,sen nerelisin ?
Aaaa Eskişehir / Sivrihisar ilk görev yerim benim :)E
Eskişehirliyim ben
Eskişehirin merkezi güzeldir, çok severim memleketimi :).Sivrihisar a hiç gitmedimAaaa Eskişehir / Sivrihisar ilk görev yerim benim :)
Sen bir de test alıp yapsana canımkızlarr koptum gülmekten...nette oturup onu bunu araştırırken du ateşimi bir ölçeyim dedim..kalktım koltukaltıma koydum ve sinyalden sonra bir baktım ki; 36.7 hahahhaha....genelde 35.5 lardadır benm ateşim...sanırım alet bozulmuşş :))))
28-29 canımbu arada siklusun kaç?
Ammaannn sus sus ağzından yel alsın. Canım ben onu labaquik in hassasiyetine bağlıyorum. O test çok kişiyide yanılmış kk da konu açanlar var testle ilgili. Mesela Al Bi Gebelik testi aldım dün aczaneden bu sabah tam kırmızı çıkmadı görünüyor ama silik. Ailede ikiz yok ne eşimin tarafında ne benim tarafımda. Ama ben yıllar önce bir kez dr. a gittim ultrason muayenesinde birden fazla yumurtlamışssın çoğul gebelik yaşayabilirsin ileride dedi. Bir de hatırlıyorsan ben 2 kez 21. günde dr.a gittim ikiside yeni yumurtlamışssın demişti bende size hep ben geç yumurtluyorum sanırım diyordum. Ama ovu. testini alınca gördüm ki geç değil erken yumurtluyorum. Hem 21. gün görünen yumurtaya rağmen ben zamanında adet oldum. Bazen acaba 21. günde tekrar mı yumurtluyorum diye düşünüyorum ama inşallah ikiz falan değildir[/. Allah gönlüne göre versın ozaman:))ikiz cok zordur gercekten hamılelıgıde sonrasıda bende olmadım test aldım nova marka ama su cok içtim sabah mı yapsam
yarını da temiz geçirmeden yapmak istemiyorum cnm yaaSen bir de test alıp yapsana canım
Bende sabah yapacagım adet olmazsam cunku Perşembe sabah kan testı verecegım yarın ıdrarda çıkarsa Perşembe Dr dan gebelık testıde isterim bosyere bıdaha kan vermem gebelik içinyarını da temiz geçirmeden yapmak istemiyorum cnm yaa
Evet sabah yapmaya karar verdım sonucu yazarım mutlakaBence bir tane testin varsa sabah yap canım daha net sonuç. Bende de Nova marka var eczacı verdi günü bir iki ay geçmiş. Dün akşam yaptım belli belirsiz çıktı çok hassas değil yani. Şimdi yaparsan çıkmaz belki
inşallah güzel haberle gelirsinEvet sabah yapmaya karar verdım sonucu yazarım mutlaka
ates olcumunde adet olunucaksa ates dusuyor ama hamilelik varsa yuksek oluyor ates. bnce bi bak testekızlarr koptum gülmekten...nette oturup onu bunu araştırırken du ateşimi bir ölçeyim dedim..kalktım koltukaltıma koydum ve sinyalden sonra bir baktım ki; 36.7 hahahhaha....genelde 35.5 lardadır benm ateşim...sanırım alet bozulmuşş :))))
Benimde aklıma bu gelmiştiates olcumunde adet olunucaksa ates dusuyor ama hamilelik varsa yuksek oluyor ates. bnce bi bak teste
Hemen karamsarlık yok nerden biliyorsun adet olacağını. Test yapsan belki çıkabilir aslında ma erken çıkmasıda bişey değiştirmiyor ki yine bekliyorsun :)Iyi akşamlar kızlar nasılsınz görüşmeyeli ?? Yeni gelişmeler var mı ?? Benim BAT ctsi,, 3 gün kaldı testi erkenden yapmak istemiyorum, çünkü adet olcakmış gibi hissediyorum. Adet öncesi sendromlarm başladı malesef
Evt canım aynen adet geçmeden kan tahlili yapmak istemiyorum.. Senin akıntın falan oldu mu ??Hemen karamsarlık yok nerden biliyorsun adet olacağını. Test yapsan belki çıkabilir aslında ma erken çıkmasıda bişey değiştirmiyor ki yine bekliyorsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?