- 24 Ocak 2015
- 2.136
- 1.750
- 63
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #3.341
Canım ateş ölçme yönteminde dinlenmiş vücut ısısı diyolar yanılmıyosam.. Yemek falan yiyoz hareket ediyoz ondan vücut ısımız günlük değişebiliyo. Sabah yataktan kalkmadan ısımızı ölçmelymişiztam 36 kızlarr bu seferr:))) bozukk kesinn ya da dijital ya miadı dolduu oğlumla yaşıt çünkü 7 yıllık :))))
Yok akıntı falan nasıl iş anlamadım. Hala hiç belirtim yok benimEvt canım aynen adet geçmeden kan tahlili yapmak istemiyorum.. Senin akıntın falan oldu mu ??
bat cumartesiiiiiIyi akşamlar kızlar nasılsınz görüşmeyeli ?? Yeni gelişmeler var mı ?? Benim BAT ctsi,, 3 gün kaldı testi erkenden yapmak istemiyorum, çünkü adet olcakmış gibi hissediyorum. Adet öncesi sendromlarm başladı malesef
Canım demek ki biz boşa belirti arıyoruz kendimizdeYok akıntı falan nasıl iş anlamadım. Hala hiç belirtim yok benim
Ahh canm benm ahh. Senin kaçıncı deneme ?? Bide test yaptın mı ? 3 gün var yaa dayanamıyorum benbenim de
bat cumartesiiiiive benim de belirtiler başladı göğüslerim acıo bu ayda olmadı anlaşılan... derdimizi paylaşalım azalır belki bari
Benim bildiğim kadarıyla tüm gün idari izinli olmuyoruz. Yani ben zümre başkanı olduğumda önce okula gidiyordum, toplantı saatine yakın dersten çıkıyordum canımCanım demek ki biz boşa belirti arıyoruz kendimizdeCanm konuyla alakası yok ama bişy sorucam zümre başkanları toplantısı old gün idari izinli olmuyo muyuz biz ?? Benm yarın toplantım var saat 11 de müdür yardımcısı aramş diyo ilk 2 saat derse gel sonra git ne kafasız adam yaa bide ben köye gidiyorum ne anlayışsz adamlar var yaa
Canım yaa hiç sorma bide servisle gidiyoz köyden ilçeye araç yok otostop çekip gitmemi öneriyor idarecim. Nelere kaldık ALLAHIM. Şimdiye kadar bizde öyle yapıyoduk yeni müdür ve müdür yardımcısı gelmiş otorite kurmaya çalışıyolar akıllarıncaBenim bildiğim kadarıyla tüm gün idari izinli olmuyoruz. Yani ben zümre başkanı olduğumda önce okula gidiyordum, toplantı saatine yakın dersten çıkıyordum canımAma sen köydeysen idare etmeliler. Sabah köye git 1 saat sonra geri dön toplantıya katıl öyle iş mi olur
Aaaa terbiyesiz herif. Eşi aynı durumda olsa otostop çekip ilçeye gitmesini ister mi acaba. Direkt müdürle iletişime geçip durumunu izah etsene. Müdür anlayışla karşılayacaktır zaten. Ben olsam muhatap olmam müdürle konuşurum o bana sorana kadarda hiçbir bilgi vermem. Soruncada müdür beyle konuştum derim. Al sana otoriteCanım yaa hiç sorma bide servisle gidiyoz köyden ilçeye araç yok otostop çekip gitmemi öneriyor idarecim. Nelere kaldık ALLAHIM. Şimdiye kadar bizde öyle yapıyoduk yeni müdür ve müdür yardımcısı gelmiş otorite kurmaya çalışıyolar akıllarınca
yaptım canım yaaa pazar gecesi yaptım negatif çıktı ama 6 gün vardı daha yine umutlanıyordum da şimdi adet belirtileri de başladı yine tutmamış. 3. aydı bu. bu da boş geçtiiAhh canm benm ahh. Senin kaçıncı deneme ?? Bide test yaptın mı ? 3 gün var yaa dayanamıyorum ben
Müdür de ondan beter bi adam aradım akşam tlfna cevap vermedi.. Ve geri dönüşte yapmadı. Nası bi idareci öğretmenine dönmez yaa belki öldüm başıma bişy geldi belki.. Çok kötü ya benim okul köy ama köy olmasının hiç avantajı yok öğrenciler dışında tabi..Aaaa terbiyesiz herif. Eşi aynı durumda olsa otostop çekip ilçeye gitmesini ister mi acaba. Direkt müdürle iletişime geçip durumunu izah etsene. Müdür anlayışla karşılayacaktır zaten. Ben olsam muhatap olmam müdürle konuşurum o bana sorana kadarda hiçbir bilgi vermem. Soruncada müdür beyle konuştum derim. Al sana otorite
Canım benimde 3.denemem bu ayyaptım canım yaaa pazar gecesi yaptım negatif çıktı ama 6 gün vardı daha yine umutlanıyordum da şimdi adet belirtileri de başladı yine tutmamış. 3. aydı bu. bu da boş geçtiisenin ne kadar oldu? hiç belirti yok mu gebelik adına ?
iyi yapıo bence testte negatifi görsem de inanmıyorum artık çok sinir oluyorum kendime.O yüzden ben de bundan sonra gecikme olmadan yapmıycamCanım benimde 3.denemem bu ayBenim göğüslerim acıyo ama adet öncesi de göğüslerim acır genelde o yüzden belirti mi diil mi bilmiyorum.. Ben henüz test yapmadm kocam testi bana vermiyor Diyo ki adet gecikmesi olduktan sonra yapılır eczanede test bırakmadn ben geçen 2 ay çok testi telef ettim de
inşallah gelmez canım takipleşelimiyi yapıo bence testte negatifi görsem de inanmıyorum artık çok sinir oluyorum kendime.O yüzden ben de bundan sonra gecikme olmadan yapmıycaminşallah cumartesi gelmez
Canım sen kan testi mi yaptın ?? Üzülme yaa bu ay hayırlısı buymuş demek. Daha önümzde aylar var,, Bende çok umutlu diilim bu ayNehatıf cıktı kızlar 1.2 neden adet olmuyorum o zaman kasık agrım var ama gelmıo.
Cok gecıktı ama off bunaldım ıyıce ya kasımda dusuk oldu bır ar bekledım basladım calısmalara stres yaptım heralde ıyıce skldım bı ıse gırseydım ya evde ıyıce kuruyorum bosuna okudum resmen ıs gorusmesıne gıttım dun barı o olsun da aklımdan cıksın artık bebekmıs korkularmıa olmayacak dıe korkuyorum nedense sankı hormonlarım bozuldu sankı kurtajdan sonra bıyerıme bısı oldu sankı bısıler var da anne olamayacak gıbı korkuyorum.dedım ya kuruyorum artıkCanım sen kan testi mi yaptın ?? Üzülme yaa bu ay hayırlısı buymuş demek. Daha önümzde aylar var,, Bende çok umutlu diilim bu ay
Yok canm öyle düşünme lütfen.. Senin aslnda düşüğün keşke olmasaydı ama en azından hamile kalabileceğini biliyosun. Ben ilk olucak ondan bilmiyorum bile acaba çocuğum olucak mı die düşünüyorumCok gecıktı ama off bunaldım ıyıce ya kasımda dusuk oldu bır ar bekledım basladım calısmalara stres yaptım heralde ıyıce skldım bı ıse gırseydım ya evde ıyıce kuruyorum bosuna okudum resmen ıs gorusmesıne gıttım dun barı o olsun da aklımdan cıksın artık bebekmıs korkularmıa olmayacak dıe korkuyorum nedense sankı hormonlarım bozuldu sankı kurtajdan sonra bıyerıme bısı oldu sankı bısıler var da anne olamayacak gıbı korkuyorum.dedım ya kuruyorum artık
Olur olur sen oyle duaunme benım ıkı dusuk oldu ıkınkez kurtaj oldum korkum ondan.yumurtlama takıbı yapmadım akıntıdan takıp ettım ama bu ay ovulasyon testı kullancam artık akıntı yanıltabılıomus heraldeYok canm öyle düşünme lütfen.. Senin aslnda düşüğün keşke olmasaydı ama en azından hamile kalabileceğini biliyosun. Ben ilk olucak ondan bilmiyorum bile acaba çocuğum olucak mı die düşünüyorumSenin bu yumurtlamam gecikmiş demek ki, sen yumurtlama takibi yaptın mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?