Yaza hamile olarak girmek isteyenler

Allah sabır versin. Kötü idareci zordur ya Sağlık ocağına gidip ilaç yazdırsan sonra toplantıya gitsen olmaz mı ki

Bende yaptım onu geçen ay. Bu ay eczaneden 5 test aldım, 6 yada 7 testte o verdi tarihleri 2 ay geçti diye sabah akşam test yapıyorum

Kizlar bu sabah itibariyle bekledigimden 2 gun once adet oldum bu ay ovulasyon testi alicam. Hangi marka en iyisi tavsiyelerinizi bekliyorrum...

Ben test yaptım negatıf cıktı ozaman yarın gebelık testı ısteyıp rezıl olmayımm doktora n bosuna cunku olsa mutlaka silik çizgi çıkardı 14 gun gectı ılışkı üstünden kısmet artık anlamadım nıye adet olmuyorum hıc gecıkmez bır ay korunmadık gecıkecegı tuttu umutlandırmak ıcın:)

Canım sen iste yinede test iste doktora gitceksen idrarda çıkmayabiliyo herkeste biliyosundur burda cok kişide oldu ki bazen kanda bile çıkmıyo geç döllenmeden.. Ne olcak doktora rezil olunmaz

kızlarrr testi yapmaya yetecek derecede çişim yok benimmm :)))))))))))))...saat kaça kadar beklicem acabaaa.....eczacı bin kere tembihledi...bol çiş tazyikli olarak 5 sn diyee.....başlıyoum sıvı alımlarına napayımm....yoksa gelmeyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…