- 26 Ağustos 2013
- 3.225
- 2.142
- 448
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #3.361
Allah sabır versin. Kötü idareci zordur yaMüdür de ondan beter bi adam aradım akşam tlfna cevap vermedi.. Ve geri dönüşte yapmadı. Nası bi idareci öğretmenine dönmez yaa belki öldüm başıma bişy geldi belki.. Çok kötü ya benim okul köy ama köy olmasının hiç avantajı yok öğrenciler dışında tabi..
Bende yaptım onu geçen ay. Bu ay eczaneden 5 test aldım, 6 yada 7 testte o verdi tarihleri 2 ay geçti diye sabah akşam test yapıyorumCanım benimde 3.denemem bu ayBenim göğüslerim acıyo ama adet öncesi de göğüslerim acır genelde o yüzden belirti mi diil mi bilmiyorum.. Ben henüz test yapmadm kocam testi bana vermiyor Diyo ki adet gecikmesi olduktan sonra yapılır eczanede test bırakmadn ben geçen 2 ay çok testi telef ettim de
Canım dediğim gibi belkide daha geç yumurtladın. Akıntı bende ovu öncesi geliyor meselaNehatıf cıktı kızlar 1.2 neden adet olmuyorum o zaman kasık agrım var ama gelmıo.
Benm kocam eczacı yaa gecen ay getrmşti bana,, ben durumu abartnca diyo artk sana gecikme olmadan test falan yokBende yaptım onu geçen ay. Bu ay eczaneden 5 test aldım, 6 yada 7 testte o verdi tarihleri 2 ay geçti diye sabah akşam test yapıyorum
Ben internetten labaquik aldım. Fiyatı uygundu memnunda kaldımKizlar bu sabah itibariyle bekledigimden 2 gun once adet oldumbu ay ovulasyon testi alicam. Hangi marka en iyisi tavsiyelerinizi bekliyorrum...
be n de olmadım cnmm...akşam saatine kadar bekliyccem...gelmezse vardır bebişim...bu kadar aksamaz benim adet...mevsimsel de olabilir düşüncesiyle havaya da girmiyorum hava almayayım sonuçta diyeHala adet olmadım hayırdır inşş
Üzülme canm hayırlısı buymuşKizlar bu sabah itibariyle bekledigimden 2 gun once adet oldumbu ay ovulasyon testi alicam. Hangi marka en iyisi tavsiyelerinizi bekliyorrum...
İnş vardır sonucu öğrenseydık böyle beklemek cok kötübe n de olmadım cnmm...akşam saatine kadar bekliyccem...gelmezse vardır bebişim...bu kadar aksamaz benim adet...mevsimsel de olabilir düşüncesiyle havaya da girmiyorum hava almayayım sonuçta diye
Hayirlisi tabi canim, ins onumuzdeki aya nasip olur...Üzülme canm hayırlısı buymuşInşallah önümüzdeki ay gelicek bebişin
Haber ver bizel. Pozitiftir inşallahkızlarr preductor earyl sipariş verdim eczaneye 1 saate getirceklerr sonucu yazarımmm dua edinn (
Canım sağlıklı sıhhatli bebek olsunda varsın 1 2 ay geç olsun. Umarım önümüzdeki ay senin ayın olurHayirlisi tabi canim, ins onumuzdeki aya nasip olur...
inşallahHala adet olmadım hayırdır inşş
Canım sen iste yinede test iste doktora gitceksen idrarda çıkmayabiliyo herkeste biliyosundur burda cok kişide oldu ki bazen kanda bile çıkmıyo geç döllenmeden.. Ne olcak doktora rezil olunmazBen test yaptım negatıf cıktı ozaman yarın gebelık testı ısteyıp rezıl olmayımm doktora n bosuna cunku olsa mutlaka silik çizgi çıkardı 14 gun gectı ılışkı üstünden kısmet artık anlamadım nıye adet olmuyorum hıc gecıkmez bır ay korunmadık gecıkecegı tuttu umutlandırmak ıcın:)
Amin canim insallah:)bol bol dua et bize...Canım sağlıklı sıhhatli bebek olsunda varsın 1 2 ay geç olsun. Umarım önümüzdeki ay senin ayın olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?