Yaza hamile olarak girmek isteyenler

Canım sen iste yinede test iste doktora gitceksen idrarda çıkmayabiliyo herkeste biliyosundur burda cok kişide oldu ki bazen kanda bile çıkmıyo geç döllenmeden.. Ne olcak doktora rezil olunmaz
Isteyeydim ama geç döllenme olmasına ımkan yok neyse yakında belli olur:)

Aksine hic sıvı almadan yapmaniz gerek testi. Cunku sıvı aliminda o hormon seyreliyor ve teste yansimasi daha zor oluyor.bence biraz bekleyin

Bu arada tüm gebeleri tebrik ederim bu ay cidden bereketli oldu. Bir de sizlere sorum olucak benim bikini bölgemde külot izinin oldugu yerde yanu yukarlarda kıl dönmem vardi yillardir bu ay artik doktora gideyim diyodum ama simdi onun tam karsisinda yenisi olmus. Bunlar kist yaparmi acaba ya cok korkuyorum doktordan cunku ameliyatla aliyolar bir diger sorumda Folik asit kullaniyomusunuzz

Lazerden önce aynı bölgede benimde olurdu arada. Kistleşmedi bende ama bilgimde yok açıkçası. Folik asit kullanıyorum ben. Folik plus mide bulantısı yaptı folidoce diye bişey kullanıyorum

Su içme yav çıkmaz o zaman. Sabret akşama gelir nasılsa akşam yaparsın :)

içtim valla...soda da kahve de içtim gelmeye başladı....birazdan yaparımm...ama dediğim gibi bu kadar gecikmeyle sonucun doğru görüleceği kanısında değilim

Kızlar dayanamadım eve gelirken test aldm uyguladm bakın ne sonuç çıktı C çizgisi bile belirsiz off yaa kocamı dinlemedim diye böle oldu kesin

Eklentiler

• 20150304_153118.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 71
Kızlar dayanamadım eve gelirken test aldm uyguladm bakın ne sonuç çıktı C çizgisi bile belirsiz off yaa kocamı dinlemedim diye böle oldu kesin
Yanlış yaptınız heralde. Bence gecersiz test . ben de folbiol kullaniyorumm TurkuazKelebek bi de bayanlar biz 2 haftadir korunmuyoruz benim nerdeyse 2 haftadir beyaz ya da renksiz akıntım oluyor. Onceden hicc olmazdi. Hergun yumurtluyo olamayacagima gore korunmadigim icin vucut sasirdi mi acaba

Canim spermler cikiyodur. bu gayet normal bisey. ben bi sikinti oldugunu dusunmmuyrm...

Kızlar ben bugün ilk kez jinekolojik muayene oldum :) içim rahatladı korktuğuma değmedi. Doktor bir sürü yumurtan oluşmuş dedi hiç kafana takma kolaylıkla hamile kalırsın dedi (inşallah öyle olur :)) kist miyom hiçbir şeyin yok dedi hafif enfeksiyon varmış fitil verdi onu da nasıl kullanacağımı tam bilmiyorum ama :) adetim dün akşam bitti başlasın çalışmalar . Doktor bile acele etme dedi yahuu birde bana sorun dedim yumurtalıklarım anne doğur beni diye sesleniyor sankiii biyolojik saatim çın çın çınlıyor

Birde her yumurtlama döneminde 1 tane yumurta oluşmazmıydı birçok yumurta ne oluyor bunlar kistleşmez değil mibirde sağlıklı çiftlerin bile her ay hamile kalma şansı sadece %8 miş ben %20 sanıyordum öyle dedi doktor

cogul gebelik olma olasigi var yani cok yumurtan varsa:) hayirlisi olsun

Kızlar benim kıl donmesi icincok acil antibiyotik kullanmam gerekmiş. Ama ya hamile kaldiysam. Daha da bir hafta oldu asla ogrenemem napcam ben (((

kizlar demistim yabanci bi sitede yumurtlama takibi yapiyorum diye. yaptiklari pozitif test orneklerine baktim. yumurtlamanin 7ve 8. gunu bile cikan vardi. ikinci cizgiler cok cok silik ama gozukuyor

Canım 1den fazla oluşuyor ama bitanesi salınıyor iki tanesi salınsa ikiz falan oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…