Yaza hamile olarak girmek isteyenler

SAAT 3.30 DA YAPMIŞIM TESTİ ATMAMIŞTIM..ŞİMDİ BAKTIM 2.ÇİZGİ SİLİK :))))) GEÇERLİLİĞİ YOK ZATEN DE BU KADAR SAAT GEÇMİŞ MRK İŞTE :)))))
Sonradan çıkan sonuç yanıltıcı oluyor. Öyle olup sonradan hamile olduğunu öğrenende var adet görende. Sen kan versene

Canım bence olmasa sonradan silik falanda çıkmaz. Hamile olabilirsin
Melev in sonradan çıktı çizgi ama adet oldu Bende kızı gaza getirdim olmayan şey çıkmaz diye ama oluyormuş. Bana fotosunuda yolladı bariz çizgi vardı. Umarım primavera77 nin ki gebelik olduğu için çıkmıştır

canlar aradan 4 saat geçmiş geçerliliği olucağını sanmıyorumm o testin....şu an çok halsizim...belim çok ağrıyor alt karnımda hafif kramlar ....sürekli açım elim ayaım titriyo..ama fazla bişey yiyemiyoruum garipliklerim bunlar

Kızlar bi bakar msnz hemencecik!! Benim bozuk test bu hali almşş 2. çizgi var bariz ama o çizgi çok yakın diil mi C çizgisine ?? Ayy hiç görmedim ki ikinci çizgiyi bilemiyorum..

Eklentiler

• 20150304_214339.webp
    7 KB · Görüntüleme: 81
Kızlar bi bakar msnz hemencecik!! Benim bozuk test bu hali almşş 2. çizgi var bariz ama o çizgi çok yakın diil mi C çizgisine ?? Ayy hiç görmedim ki ikinci çizgiyi bilemiyorum..
pek cizgi gibi degil de ilk zamn islaninca renk oyle kirmizi oluyo ya ondan gibi sanki ama yarin bi daha yap net olur . ins cikar ikincisi de

Sende bıraz daha bekleyıp kan testı yaptır canım dünkü test sabah ısrarı ıle olmadıgından çıkmamış olabılır
cnm eşimle konuşup kan testini pazartesi yaptırmaya karar verdik...değer yeterince yükselmiş olur çünkü...eğer hamişsem....allahhımmm inşallahh hamişimdirrr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…