- 26 Ağustos 2013
- 3.225
- 2.142
- 448
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #3.401
Bozuukkk. Benimde ovu testlerinde çıktı böyle bi sonuçKızlar dayanamadım eve gelirken test aldm uyguladm bakın ne sonuç çıktı C çizgisi bile belirsiz off yaa kocamı dinlemedim diye böle oldu kesin
Sonradan çıkan sonuç yanıltıcı oluyor. Öyle olup sonradan hamile olduğunu öğrenende var adet görende. Sen kan verseneSAAT 3.30 DA YAPMIŞIM TESTİ ATMAMIŞTIM..ŞİMDİ BAKTIM 2.ÇİZGİ SİLİK :))))) GEÇERLİLİĞİ YOK ZATEN DE BU KADAR SAAT GEÇMİŞ MRK İŞTE :)))))
Canım bence olmasa sonradan silik falanda çıkmaz. Hamile olabilirsinSAAT 3.30 DA YAPMIŞIM TESTİ ATMAMIŞTIM..ŞİMDİ BAKTIM 2.ÇİZGİ SİLİK :))))) GEÇERLİLİĞİ YOK ZATEN DE BU KADAR SAAT GEÇMİŞ MRK İŞTE :)))))
Arkadaşın dediği gibi sperm çıkıyordurCanim spermler cikiyodur. bu gayet normal bisey. ben bi sikinti oldugunu dusunmmuyrm...
Melev in sonradan çıktı çizgi ama adet olduCanım bence olmasa sonradan silik falanda çıkmaz. Hamile olabilirsin
canlar aradan 4 saat geçmiş geçerliliği olucağını sanmıyorumm o testin....şu an çok halsizim...belim çok ağrıyor alt karnımda hafif kramlar ....sürekli açım elim ayaım titriyo..ama fazla bişey yiyemiyoruum garipliklerim bunlarMelev in sonradan çıktı çizgi ama adet olduBende kızı gaza getirdim olmayan şey çıkmaz diye ama oluyormuş. Bana fotosunuda yolladı bariz çizgi vardı. Umarım primavera77 nin ki gebelik olduğu için çıkmıştır
Canım hiç net değil ki. Bence yarın tekrar yapKızlar bi bakar msnz hemencecik!! Benim bozuk test bu hali almşş 2. çizgi var bariz ama o çizgi çok yakın diil mi C çizgisine ?? Ayy hiç görmedim ki ikinci çizgiyi bilemiyorum..
Yarın sabah yapıcam canm kafam karıştı satenCanım hiç net değil ki. Bence yarın tekrar yap
pek cizgi gibi degil de ilk zamn islaninca renk oyle kirmizi oluyo ya ondan gibi sanki ama yarin bi daha yap net olur . ins cikar ikincisi deKızlar bi bakar msnz hemencecik!! Benim bozuk test bu hali almşş 2. çizgi var bariz ama o çizgi çok yakın diil mi C çizgisine ?? Ayy hiç görmedim ki ikinci çizgiyi bilemiyorum..
Sanırım ıdrarı fazla damlaymıssın.ınsallah vardır da sevınırız :))Yarın sabah yapıcam canm kafam karıştı saten
hayırlısı cnm inşallahhEvet hala adet olmadım kan verınce gebelıkde bakılsın dedım aksam 4 de sonuc almaya gıdecegim hadi hayırlısı
Sende bıraz daha bekleyıp kan testı yaptır canım dünkü test sabah ısrarı ıle olmadıgından çıkmamış olabılırhayırlısı cnm inşallahh
cnm eşimle konuşup kan testini pazartesi yaptırmaya karar verdik...değer yeterince yükselmiş olur çünkü...eğer hamişsem....allahhımmm inşallahh hamişimdirrr...Sende bıraz daha bekleyıp kan testı yaptır canım dünkü test sabah ısrarı ıle olmadıgından çıkmamış olabılır
Canım güzel haberlerle gelirsin inşallahEvet hala adet olmadım kan verınce gebelıkde bakılsın dedım aksam 4 de sonuc almaya gıdecegim hadi hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?