Yaza hamile olarak girmek isteyenler

pazartesi günü yaptırıcam cnm..şimdi evrakları karıştırdım...ilk hamileliğimde gecikmenin 1 hafta sonrasında kan tahlili yaptırmışım...sonucumm 107.5 çıkmış...o yüzden beklemek istiyorum en azından 100 değeri geçsin die...allahım kısmet etsin de hayırlısı olsun inşallahh...artık test yapmam...yarın cuma zaten sabredicemm

Tamam o zaman pazartesi sonuç bekliyoruz

ya burdakii hsaplayıcıya baktım...son adetime göre bat :4 mart görünüyor...3 aya göre hesaplamıyor muyuz yoksa geçen aya göre mi ya???

T'nin tam olduğu yerde çizgi var gibi :) inşallah bebiş vardır benim negatif çıktığında ışığa tuttuğumda böyle belli belirsiz çizgi vardı ama t den önceydi o yüzden negatif olduğunu anlamıştım ben olsam yarın yaptırırdım test dayanamazdım varsa bebek az da olsa değer çıkar bence

Sen hep böyle neşeli misin T turkuazkebelek ne güzel maşallah Bebeğini de bu neşeyle büyütürsün inşallah burcun ne bu arada merak ettim
Hepberaber hamile kalıp neşeyle büyütelim denizcim inşallah. Yoo bazen çok suratsız olabiliyorum ama genelde hayata olumlu baktığımı söyleyebilirim :) Burcumun özelliklerini hhiiçç taşımıyorum sanırım,balığım :) Hatta bu sabah eşimle konuşuyoduk ya hamilelik beni sulugöz duygusal bir insan yaparsa diyorum çok şaşırırım çünkü hiç öyle bi insan değilsin diyor :) Halbuki sulugözlülük ve duygusallık burcumun özelliklerinden. Yükselenim yay sanırım yayın özelliklerini taşıyorum. Hakikaten aniden sinirlerinirim ama saman alevi gibi söner

Eğer zamanında doğarsa Bebeğin akrep burcu olacak çok kişilikli olurlar ben de aynı zamanda doğum yapmayı çok dilemiştim ama adet öncesi hallerim başladı yani olmayacak sanırım

Eğer zamanında doğarsa Bebeğin akrep burcu olacak çok kişilikli olurlar ben de aynı zamanda doğum yapmayı çok dilemiştim ama adet öncesi hallerim başladı yani olmayacak sanırım
Bu arada balıksan bu aralar yaşgünün Olmalı ne güzel bi doğumgünü hediyen oldu di mi yeni yaşın kutlu olsun hangi günse artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…