Yaza hamile olarak girmek isteyenler

Eğer zamanında doğarsa Bebeğin akrep burcu olacak çok kişilikli olurlar ben de aynı zamanda doğum yapmayı çok dilemiştim ama adet öncesi hallerim başladı yani olmayacak sanırım
Adet öncesi hallerle gebelik belirtileri çok benzer ama.Benim bu akşam adet olacakmışım karnım ağırdı ve akıntı geldi. Hatta acaba adet mi oldum diye lavaboya koştum. Hayırlısı ne zamanda o zaman doğsun arkadaşım. Ama tez zamanda sağlıkla hamile kalmakta hakkında hayırlı olsun inşallah Belkide yanılıyorsun ve seninde akrep burcu bir bebişin olacak Farz et ki tutmadı yay burcu daha iyidir gerçekten bak :)

Düzenli adet görüyorsan herzamanki döngüne göre hesapla bence
25 gün genelde ama 26 hesaplıyorum....hesaplayıcılara göre 3 mart adetim gelmesi gerekiyor...yabancı sitedekiere göre ise bazısı 3 mart bazısı 4 mart gösteriyo...bu durumda geckme sayılmaz kii....4 mart kabul edersek eğer aksamış olabilir yanii....ben bekliyorum adetimi bence

Sağlıklı olsun da burcu önemli değil tabi onlar detay ben ayrıca ov testi yaptım bugün silik çizgi bile çıkmadı o yüzden umudum kalmadı hiç bi de bu ay eşim yüzünden yumurtlama zamanını kaçırdığımı düşündüm kavga ettim filan çok stres yaptım keşke sana takılsaymışım enerji verirdim bana

bzde de oglum balik ben yayim. obur aya tutarsa 2. de yay olur:)

Hala adet olmadım doktora da gıtmıyorum ptesıye kadar beklıycem bebek varsa ıns bısı olmaz ıgne baslamam gerekıo cunku hemen yoksa da ıns kotu bısı degıldır:)

Kocayla kavga etmicen bacım sen çocuk yapmayı yanlış anlamışssın başka türlü yapılıyor çocuk Takıl canım takıl

Hımm 2 3 gün geçmiş o zaman. Mutlaka test yaptır bence sen

Bende bi yay burcu olarak diyorum ki yay daha iyidir Akrepten Kızlar sanırım bekleyen çok şu sıralar, benimde BAT yarın yumurtama günümü bildigimden adet olmassam hamileyim diecem ahh yarın olsa

ben de yaza hamile kalmak İSTİYORUMMM ! Bu ay nasip olmadı bakalım önümüzdeki aya kısmet..

Ben dün tiroidlerim icin kan tahlili yaptirdim. Gebelige de bakilsin dedim 0,11 cikti zaten bu hafta sehir disindaydm adetten sonra sadece 3 korunmasiz iliski oldu. Biri ve bence en verimlisi cumartesi gunuydu. Diyelim o tuttu 5 gunde en azindan 2ye falan cikmis olmaliydi dimi degerim?? Ayrica tsh ım ilacsiz 2,5 a dusmus coksukur. Doktor ilaca gerek yok simdilik gebe kalinca tekrar bakilsin dedi. Ama size sorum şu adetime 14 gün falan kaldi ama o dediginiz beyaz yapisik akintilar 3 gun once geldi. Ozaman ben bu ay yumurtalari kacirmis mi oluyom hic mi sansim yok

Ya bi de ben 1985 model olduum icin cocugumda 2015 model olsun takintim vardi ama sanirim son bi ayım kaldi bu takintimin gercek olmasi icin demi .Allah en sagliklisini hayirlisini versin tabiki ama ne aralık ocak şubat aklım hep kasım bebesindeydi . eşimle kasımda sevgili olmuştuk. Ben de ekim doğumluyum. Aman neyse sanki sezon indirimi bekliyorum bebe bu en hayirli zamanda gelir inşallah :)

Canım adete 14 gün varsa akinti 3 gün önce geldiyse bence bugün tam zamanii bu geceyi iyi değerlendirin benim ovulasyon testlerine göre akıntım 2-3 gün önce oluyo yumurtlamadan. Zaten teorik olarakta yumurtlama adetten 14 gün önce olur diyor doktor lar .. Bu gece yarın gece boş gecmesin benceee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…