- 26 Ağustos 2013
- 3.225
- 2.142
- 448
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #3.441
Adet öncesi hallerle gebelik belirtileri çok benzer ama.Benim bu akşam adet olacakmışım karnım ağırdı ve akıntı geldi. Hatta acaba adet mi oldum diye lavaboya koştum. Hayırlısı ne zamanda o zaman doğsun arkadaşım. Ama tez zamanda sağlıkla hamile kalmakta hakkında hayırlı olsun inşallah Belkide yanılıyorsun ve seninde akrep burcu bir bebişin olacakEğer zamanında doğarsa Bebeğin akrep burcu olacak çok kişilikli olurlar ben de aynı zamanda doğum yapmayı çok dilemiştim ama adet öncesi hallerim başladı yani olmayacak sanırım
Evet haftaya çarşamba 32 oluyorum yaBu arada balıksan bu aralar yaşgünün Olmalı ne güzel bi doğumgünü hediyen oldu di mi yeni yaşın kutlu olsun hangi günse artık
25 gün genelde ama 26 hesaplıyorum....hesaplayıcılara göre 3 mart adetim gelmesi gerekiyor...yabancı sitedekiere göre ise bazısı 3 mart bazısı 4 mart gösteriyo...bu durumda geckme sayılmaz kii....4 mart kabul edersek eğer aksamış olabilir yanii....ben bekliyorum adetimi benceDüzenli adet görüyorsan herzamanki döngüne göre hesapla bence
Sağlıklı olsun da burcu önemli değil tabi onlar detay ben ayrıca ov testi yaptım bugün silik çizgi bile çıkmadı o yüzden umudum kalmadı hiç bi de bu ay eşim yüzünden yumurtlama zamanını kaçırdığımı düşündüm kavga ettim filan çok stres yaptım keşke sana takılsaymışım enerji verirdim banaAdet öncesi hallerle gebelik belirtileri çok benzer ama.Benim bu akşam adet olacakmışım karnım ağırdı ve akıntı geldi. Hatta acaba adet mi oldum diye lavaboya koştum. Hayırlısı ne zamanda o zaman doğsun arkadaşım. Ama tez zamanda sağlıkla hamile kalmakta hakkında hayırlı olsun inşallah Belkide yanılıyorsun ve seninde akrep burcu bir bebişin olacakFarz et ki tutmadı yay burcu daha iyidir gerçekten bak :)
bzde de oglum balik ben yayim. obur aya tutarsa 2. de yay olur:)Hepberaber hamile kalıp neşeyle büyütelim denizcim inşallah. Yoo bazen çok suratsız olabiliyorum ama genelde hayata olumlu baktığımı söyleyebilirim :) Burcumun özelliklerini hhiiçç taşımıyorum sanırım,balığım :) Hatta bu sabah eşimle konuşuyoduk ya hamilelik beni sulugöz duygusal bir insan yaparsa diyorum çok şaşırırım çünkü hiç öyle bi insan değilsin diyor :) Halbuki sulugözlülük ve duygusallık burcumun özelliklerinden. Yükselenim yay sanırım yayın özelliklerini taşıyorum. Hakikaten aniden sinirlerinirim ama saman alevi gibi söner
Kocayla kavga etmicen bacım sen çocuk yapmayı yanlış anlamışssın başka türlü yapılıyor çocukSağlıklı olsun da burcu önemli değil tabi onlar detay ben ayrıca ov testi yaptım bugün silik çizgi bile çıkmadı o yüzden umudum kalmadı hiç bi de bu ay eşim yüzünden yumurtlama zamanını kaçırdığımı düşündüm kavga ettim filan çok stres yaptım keşke sana takılsaymışım enerji verirdim bana
Hımm 2 3 gün geçmiş o zaman. Mutlaka test yaptır bence sen25 gün genelde ama 26 hesaplıyorum....hesaplayıcılara göre 3 mart adetim gelmesi gerekiyor...yabancı sitedekiere göre ise bazısı 3 mart bazısı 4 mart gösteriyo...bu durumda geckme sayılmaz kii....4 mart kabul edersek eğer aksamış olabilir yanii....ben bekliyorum adetimi bence
hafif silik çizgi var.Göremedim benAma dediğim gibi eski bilgisayar ve görüntü kalitesi kötü
evt cnm silik bir silüet var gibi ama....pazartesi kan testi sonucumu bekliycem hayırlısıylaahafif silik çizgi var.
Benim gecen ay öyleydi kanda negatif çıktı umarım senin pozitif çıkarevt cnm silik bir silüet var gibi ama....pazartesi kan testi sonucumu bekliycem hayırlısıylaa
Bence hamilesiniz :)evt cnm silik bir silüet var gibi ama....pazartesi kan testi sonucumu bekliycem hayırlısıylaa
aminn cnmm...kaç gün gecikmen vardı??Benim gecen ay öyleydi kanda negatif çıktı umarım senin pozitif çıkar
Ben dün tiroidlerim icin kan tahlili yaptirdim. Gebelige de bakilsin dedim 0,11 ciktizaten bu hafta sehir disindaydm adetten sonra sadece 3 korunmasiz iliski oldu. Biri ve bence en verimlisi cumartesi gunuydu. Diyelim o tuttu 5 gunde en azindan 2ye falan cikmis olmaliydi dimi degerim?? Ayrica tsh ım ilacsiz 2,5 a dusmus coksukur. Doktor ilaca gerek yok simdilik gebe kalinca tekrar bakilsin dedi. Ama size sorum şu adetime 14 gün falan kaldi ama o dediginiz beyaz yapisik akintilar 3 gun once geldi. Ozaman ben bu ay yumurtalari kacirmis mi oluyom hic mi sansim yok
peki bu renkle ne görüyorsunuz???Eki Görüntüle 1442626
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?