Yaza hamile olarak girmek isteyenler

Ayyyy tamammm çokk heycanlandım şimdi cok tesekkur ederimm bu 2 günde belki oluverir

Bu ay bereketli olacak sanirimmm inşallah nisanda da ben veririm güzel haberiii bu arada turkuaz bende balık burcuyum ve 31 oluyorummmm

Akıntı gördüysen kocanı görür görmez çalışmaya başla derim ben Şu 3 4 günü iyi değerlendir canım ovulasyon olaabilir

Hala adet olmadım doktora da gıtmıyorum ptesıye kadar beklıycem bebek varsa ıns bısı olmaz ıgne baslamam gerekıo cunku hemen yoksa da ıns kotu bısı degıldır:)
Canım senin bi hafta gecikti, güzel haberlerini bekliyorum Sabırlısn inan ben olsam duramazdm yerimde

Kızlar benim belirtilerimde başladı. Gece 1 de yatan ben 11 gibi sızıyorum. Sabahta uyanamıyorum.Birde hiçç iştahım yok. 1 kilo verdim geçen haftadan beri. Ama sağlıklı besleniyorum kendimi çookk zorlayarak. Yemem gerekenleri mutlaka tüketiyorum. Az az akıntıda başladı

kızlar yaaa çok hastayımmmmm ve ilaç alamıyorum ne olur ne olmaz diye. Daha hamile olmadan anne fedakarlğı böyle bir şey heralde

canım akıntın kahverengi mi?

kızlar yaaa çok hastayımmmmm ve ilaç alamıyorum ne olur ne olmaz diye. Daha hamile olmadan anne fedakarlğı böyle bir şey heralde
Ahh canım :) geçen ay bende aynıydım o kadar hasta oldum ilaç içmedim bu ay adetimin son günü doktora gittim film çekicekti doktor diyorum ben bebek düşünüyorum gebe misin dedi yok dedim o zaman bişey olmaz yumurtalarıma zarar vermesin dedim haay Allah'ım aman o kadında gıcıktı grip için gitmiştim bana neden okul biter bitmez evlendin filan dedi evde kalmış sevdimde evlendim dedim çocukta istiyoruz dedim adetine ne kadar kaldı senin biraz daha dayan bakalım inşallah bebiş vardır :)

:) asıl belirtilerin adet geçtikten sonra başladığını görmüş olduk Turkuazcığım sayende :) Olabildiğince sağlıklı beslen inşallah bulantıların olmaz ayy darısı başımıza ben bu ay kendimi hiç ama hiç dinlemiycem tek belirti adet gecikmesi benim için onun haricinde kabul etmiyorum artık aldım boyumun ölçünü Doktor bana çok hafif enfeksiyon olmuş gebeliğe engel olmaz dedi ama fitil verdi 1 gün mü kullan dedi paketin tamamını mı kullan dedi anlamadım bu fitil spermleri öldürür ama ya ben 2 gündür kullanıyorum napsam bilemedim doktorun numarası filanda yok birde çokta umursamadı beni daha ilk denemede geldim diye herhalde

Merhaba kızlar

benide listeye eklermisiniz :)
10 aydır evliyim 3 ay önce başladık çalışmalara bugün regl olmam gerekiyor olmadım kısmetse yaza bende hamiş olmak istiyorum hayırlısı rabbimden inşallah

en geç yarın gelmesi lazım. gerçi akıntı başladı kesin gelir artık da yine de 1 gün daha bekliyim diyorum. ama çok kötüyüm harbi ya ve 2 gündür böyleyim. portakal yemekten içim dışıma çıktı bana mısın demedi bu arada senin o doktorun vardır bi geçmişi de ondan öyle demiştir

Merhaba kızlar

benide listeye eklermisiniz :)
10 aydır evliyim 3 ay önce başladık çalışmalara bugün regl olmam gerekiyor olmadım kısmetse yaza bende hamiş olmak istiyorum hayırlısı rabbimden inşallah
hoşgeldinizz ovu. testi kullanıyor musunuz?

Gelmez inşallah canım :) sorma bende öyle düşündüm vardır geçmişi hahaha kendinde nasıl hak bulduysa benim hayatım hakkında yorum yapmaya ohh bende hiç altta kalmadım üstüne basa basa dedim çocuk istiyoruz ona göre ilaç verin diye haberdar et muhakkak yarın adet olursan da hemen ilaç iç ilaç içmeden geçmiyor ya portakal filan önleyici soğuk algınlığı için tedavi etmiyor boğazların filan ağrıyorsa bal limon filan iç ılık suyla o da iyi geliyor birde sarın battaniyelere terlemeye bak anca öyle atarsın hastalığı geçmiş olsun

tam zamani bence kacirma bu gunu

öf yaa ne mümkün canım benim. ben yine yollara düştüm. antepten tekirdaga evime gidiyorum.dinlenmk çok uzak beyaz akıntım oldu bugün adetten önce oluyormuş. o yüzden geleceginden pek şüphem kalmadisen grip için mi ilaç kullaniyorsun bu arada ne ilacı bu

Yok canım bende alerjik nezlede var onlar için ilaç verdi doktorda içmiyorum iyi hissediyorum kendimi diye ama jinekologa gittim ilk kez muayene oldum o hafif enfeksiyon var dedi fitil verdi 1 gün mü 7 gün mü onu anlamadım sanki reçetede kullanım birimi 1/1 gün yazıyor yumurtlamama 1 hafta kaldıda ne olur ne olmaz denemeye başladık bu fitil spermlere zarar verir mi diye düşünüyorum kullanmasam mı acaba 2 gün kullandım zaten . Bu arada senin işinde çok zor ya o kadar yol Allah yardımcın olsun ben atanırsam eşim nereye gidersen gelicem diyor ayrı kalmakta zor beyaz akıntı gebelikte de olabilir belli olmaz gebelikle adet belirtisi aynı diyorlar çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…