- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #3.461
Ayyyy tamammm çokk heycanlandım şimdi cok tesekkur ederimm bu 2 günde belki oluverirCanım adete 14 gün varsa akinti 3 gün önce geldiyse bence bugün tam zamanii bu geceyi iyi değerlendirinbenim ovulasyon testlerine göre akıntım 2-3 gün önce oluyo yumurtlamadan. Zaten teorik olarakta yumurtlama adetten 14 gün önce olur diyor doktor lar .. Bu gece yarın gece boş gecmesin benceee
Ayyyy tamammm çokk heycanlandım şimdi cok tesekkur ederimm bu 2 günde belki oluverir
İdrar testinde adetten bir gün önceydi kan testı ıkı gun gecmıstıaminn cnmm...kaç gün gecikmen vardı??
Sen gençsin daha ben 32 olcamBu ay bereketli olacak sanirimmm inşallah nisanda da ben veririm güzel haberiiibu arada turkuaz bende balık burcuyum ve 31 oluyorummmm
Akıntı gördüysen kocanı görür görmez çalışmaya başla derim benBen dün tiroidlerim icin kan tahlili yaptirdim. Gebelige de bakilsin dedim 0,11 ciktizaten bu hafta sehir disindaydm adetten sonra sadece 3 korunmasiz iliski oldu. Biri ve bence en verimlisi cumartesi gunuydu. Diyelim o tuttu 5 gunde en azindan 2ye falan cikmis olmaliydi dimi degerim?? Ayrica tsh ım ilacsiz 2,5 a dusmus coksukur. Doktor ilaca gerek yok simdilik gebe kalinca tekrar bakilsin dedi. Ama size sorum şu adetime 14 gün falan kaldi ama o dediginiz beyaz yapisik akintilar 3 gun once geldi. Ozaman ben bu ay yumurtalari kacirmis mi oluyom hic mi sansim yok
Pazartesi bir haberde senden mi bekliyoruz :) Umarın düşündüğümüz gbi çıkar canımHala adet olmadım doktora da gıtmıyorum ptesıye kadar beklıycem bebek varsa ıns bısı olmaz ıgne baslamam gerekıo cunku hemen yoksa da ıns kotu bısı degıldır:)
Canım senin bi hafta gecikti, güzel haberlerini bekliyorumHala adet olmadım doktora da gıtmıyorum ptesıye kadar beklıycem bebek varsa ıns bısı olmaz ıgne baslamam gerekıo cunku hemen yoksa da ıns kotu bısı degıldır:)
canım akıntın kahverengi mi?Kızlar benim belirtilerimde başladı. Gece 1 de yatan ben 11 gibi sızıyorum. Sabahta uyanamıyorum.Birde hiçç iştahım yok. 1 kilo verdim geçen haftadan beri. Ama sağlıklı besleniyorum kendimi çookk zorlayarak. Yemem gerekenleri mutlaka tüketiyorum. Az az akıntıda başladı
Ahh canım :) geçen ay bende aynıydım o kadar hasta oldum ilaç içmedim bu ay adetimin son günü doktora gittim film çekicekti doktor diyorum ben bebek düşünüyorum gebe misin dedi yok dedimkızlar yaaa çok hastayımmmmmve ilaç alamıyorum ne olur ne olmaz diye. Daha hamile olmadan anne fedakarlğı böyle bir şey heralde
:) asıl belirtilerin adet geçtikten sonra başladığını görmüş olduk Turkuazcığım sayende :) Olabildiğince sağlıklı beslen inşallah bulantıların olmaz ayy darısı başımıza ben bu ay kendimi hiç ama hiç dinlemiycem tek belirti adet gecikmesi benim için onun haricinde kabul etmiyorum artık aldım boyumun ölçünüKızlar benim belirtilerimde başladı. Gece 1 de yatan ben 11 gibi sızıyorum. Sabahta uyanamıyorum.Birde hiçç iştahım yok. 1 kilo verdim geçen haftadan beri. Ama sağlıklı besleniyorum kendimi çookk zorlayarak. Yemem gerekenleri mutlaka tüketiyorum. Az az akıntıda başladı
en geç yarın gelmesi lazım. gerçi akıntı başladı kesin gelir artık da yine de 1 gün daha bekliyim diyorum. ama çok kötüyüm harbi ya ve 2 gündür böyleyim. portakal yemekten içim dışıma çıktı bana mısın demediAhh canım :) geçen ay bende aynıydım o kadar hasta oldum ilaç içmedim bu ay adetimin son günü doktora gittim film çekicekti doktor diyorum ben bebek düşünüyorum gebe misin dedi yok dedimo zaman bişey olmaz yumurtalarıma zarar vermesin dedim haay Allah'ım aman o kadında gıcıktı grip için gitmiştim bana neden okul biter bitmez evlendin filan dedi evde kalmış sevdimde evlendim dedim çocukta istiyoruz dedim adetine ne kadar kaldı senin biraz daha dayan bakalım inşallah bebiş vardır :)
hoşgeldinizzMerhaba kızlar
benide listeye eklermisiniz :)
10 aydır evliyim 3 ay önce başladık çalışmalara bugün regl olmam gerekiyor olmadım kısmetse yaza bende hamiş olmak istiyorum hayırlısı rabbimden inşallah
Gelmez inşallah canım :) sorma bende öyle düşündüm vardır geçmişi hahaha kendinde nasıl hak bulduysa benim hayatım hakkında yorum yapmaya ohh bende hiç altta kalmadım üstüne basa basa dedim çocuk istiyoruz ona göre ilaç verin diyeen geç yarın gelmesi lazım. gerçi akıntı başladı kesin gelir artık da yine de 1 gün daha bekliyim diyorum. ama çok kötüyüm harbi ya ve 2 gündür böyleyim. portakal yemekten içim dışıma çıktı bana mısın demedibu arada senin o doktorun vardır bi geçmişi de ondan öyle demiştir
tam zamani bence kacirma bu gunuBen dün tiroidlerim icin kan tahlili yaptirdim. Gebelige de bakilsin dedim 0,11 ciktizaten bu hafta sehir disindaydm adetten sonra sadece 3 korunmasiz iliski oldu. Biri ve bence en verimlisi cumartesi gunuydu. Diyelim o tuttu 5 gunde en azindan 2ye falan cikmis olmaliydi dimi degerim?? Ayrica tsh ım ilacsiz 2,5 a dusmus coksukur. Doktor ilaca gerek yok simdilik gebe kalinca tekrar bakilsin dedi. Ama size sorum şu adetime 14 gün falan kaldi ama o dediginiz beyaz yapisik akintilar 3 gun once geldi. Ozaman ben bu ay yumurtalari kacirmis mi oluyom hic mi sansim yok
öf yaa ne mümkün canım benim. ben yine yollara düştüm. antepten tekirdaga evime gidiyorum.dinlenmk çok uzakGelmez inşallah canım :) sorma bende öyle düşündüm vardır geçmişi hahaha kendinde nasıl hak bulduysa benim hayatım hakkında yorum yapmaya ohh bende hiç altta kalmadım üstüne basa basa dedim çocuk istiyoruz ona göre ilaç verin diyehaberdar et muhakkak yarın adet olursan da hemen ilaç iç ilaç içmeden geçmiyor ya portakal filan önleyici soğuk algınlığı için tedavi etmiyor boğazların filan ağrıyorsa bal limon filan iç ılık suyla o da iyi geliyor birde sarın battaniyelere terlemeye bak anca öyle atarsın hastalığı geçmiş olsun
Yok canım bende alerjik nezlede var onlar için ilaç verdi doktorda içmiyorum iyi hissediyorum kendimi diye ama jinekologa gittim ilk kez muayene oldum o hafif enfeksiyon var dedi fitil verdi 1 gün mü 7 gün mü onu anlamadım sanki reçetede kullanım birimi 1/1 gün yazıyor yumurtlamama 1 hafta kaldıda ne olur ne olmaz denemeye başladık bu fitil spermlere zarar verir mi diye düşünüyorum kullanmasam mı acaba 2 gün kullandım zaten . Bu arada senin işinde çok zor ya o kadar yol Allah yardımcın olsunöf yaa ne mümkün canım benim. ben yine yollara düştüm. antepten tekirdaga evime gidiyorum.dinlenmk çok uzakbeyaz akıntım oldu bugün adetten önce oluyormuş. o yüzden geleceginden pek şüphem kalmadi sen grip için mi ilaç kullaniyorsun bu arada ne ilacı bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?