- 16 Ocak 2015
- 3.295
- 2.547
- 133
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #3.481
Canım doktorun verdiği fitil kutuda kaç tane var?Yok canım bende alerjik nezlede var onlar için ilaç verdi doktorda içmiyorum iyi hissediyorum kendimi diye ama jinekologa gittim ilk kez muayene oldum o hafif enfeksiyon var dedi fitil verdi 1 gün mü 7 gün mü onu anlamadım sanki reçetede kullanım birimi 1/1 gün yazıyor yumurtlamama 1 hafta kaldıda ne olur ne olmaz denemeye başladık bu fitil spermlere zarar verir mi diye düşünüyorum kullanmasam mı acaba 2 gün kullandım zaten . Bu arada senin işinde çok zor ya o kadar yol Allah yardımcın olsunben atanırsam eşim nereye gidersen gelicem diyor ayrı kalmakta zor beyaz akıntı gebelikte de olabilir belli olmaz gebelikle adet belirtisi aynı diyorlar çünkü
bu arada ben spermlere zarar vereceğini sanmıyorum. keşke Dr un kartını alsaydinCanım doktorun verdiği fitil kutuda kaç tane var?
Boşta bulundum işte korkuyordum ya sormak aklıma gelmedibu arada ben spermlere zarar vereceğini sanmıyorum. keşke Dr un kartını alsaydin
Alma bencede canım. Ne olur ne olmazkızlar yaaa çok hastayımmmmmve ilaç alamıyorum ne olur ne olmaz diye. Daha hamile olmadan anne fedakarlğı böyle bir şey heralde
Hayır su gibicanım akıntın kahverengi mi?
Fitil in adı ne:) asıl belirtilerin adet geçtikten sonra başladığını görmüş olduk Turkuazcığım sayende :) Olabildiğince sağlıklı beslen inşallah bulantıların olmaz ayy darısı başımıza ben bu ay kendimi hiç ama hiç dinlemiycem tek belirti adet gecikmesi benim için onun haricinde kabul etmiyorum artık aldım boyumun ölçünüDoktor bana çok hafif enfeksiyon olmuş gebeliğe engel olmaz dedi ama fitil verdi 1 gün mü kullan dedi paketin tamamını mı kullan dedi anlamadım bu fitil spermleri öldürür ama ya ben 2 gündür kullanıyorum napsam bilemedim doktorun numarası filanda yok birde çokta umursamadı beni daha ilk denemede geldim diye herhalde
Hoşgeldiniz hemen ekliyorum :)Merhaba kızlar
benide listeye eklermisiniz :)
10 aydır evliyim 3 ay önce başladık çalışmalara bugün regl olmam gerekiyor olmadım kısmetse yaza bende hamiş olmak istiyorum hayırlısı rabbimden inşallah
Hmm o zaman illa ki kahverengi gelmesi gerekmiyormusHayır su gibi
Kahverengi akıntı yerleşme kanaması canım her gebelikte olmuyor o akıntı. Yok idrar testleriyle artışına baktım kan vermedim bir daha. Ama artmış olmalı artık saniyesinde kırmızı oluyor ikinci çizgi :)Hmm o zaman illa ki kahverengi gelmesi gerekmiyormusbugün bi yerde okudum da beyaz ve seffafsa kesin adet olacaksin kahverengiyse gebelik demekmismismis bu arada sen kan testi yaptirdin mi tekrar turkuazcim.
ohhhh süperKahverengi akıntı yerleşme kanaması canım her gebelikte olmuyor o akıntı. Yok idrar testleriyle artışına baktım kan vermedim bir daha. Ama artmış olmalı artık saniyesinde kırmızı oluyor ikinci çizgi :)
hayirli olsun tabiki pozitifKızlar bişey soracam bugün adet gunum olmadım bende kan tahlili verdim sonuç 56 drda sormadım sizce ne pozitifmi
Pozitif sağlıkla gelsin inşallahKızlar bişey soracam bugün adet gunum olmadım bende kan tahlili verdim sonuç 56 drda sormadım sizce ne pozitifmi
neopenetron forteFitil in adı ne
Neyse pazartesi gidip doktora sorayım bakalım reçetem duruyor orda yazıyor sanırım ben reçete okumayı bilmediğimden anlamadım belki kullanım birimi 1/1 gün yazıyorBence kesinlikle Dr a sormalisin. zarar verme olayı bir yana boş yere az ya da çok da kullanabilirsin.aile hekimine de sorabilirsin bence
cnm o zmn bi seferlik kullanim. bana da vermisti bi seferinde ve sadece bitaneydiNeyse pazartesi gidip doktora sorayım bakalım reçetem duruyor orda yazıyor sanırım ben reçete okumayı bilmediğimden anlamadım belki kullanım birimi 1/1 gün yazıyor
İçinde 7 tane var kutunun sadece 1 ini kullanmalıyım değil mi ? ya heyecandan doktoru tam dinleyemedim zaten o da 1 kere kullan gibi bişeyler demişti :)cnm o zmn bi seferlik kullanim. bana da vermisti bi seferinde ve sadece bitaneydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?