Yaza hamile olarak girmek isteyenler

Canım doktorun verdiği fitil kutuda kaç tane var?

bu arada ben spermlere zarar vereceğini sanmıyorum. keşke Dr un kartını alsaydin
Boşta bulundum işte korkuyordum ya sormak aklıma gelmedi 7 tane var kutuda şikayetlerim 2 günde azaldı gibi . :) napsam bilemedim ki nette araştırdım zarar verebilir diyor acaba ilişkş olduğu günlerde kullanmayıp diğer gün mü kullansam

Bence kesinlikle Dr a sormalisin. zarar verme olayı bir yana boş yere az ya da çok da kullanabilirsin.aile hekimine de sorabilirsin bence

Fitil in adı ne

Hmm o zaman illa ki kahverengi gelmesi gerekmiyormus bugün bi yerde okudum da beyaz ve seffafsa kesin adet olacaksin kahverengiyse gebelik demekmismismisbu arada sen kan testi yaptirdin mi tekrar turkuazcim.
Kahverengi akıntı yerleşme kanaması canım her gebelikte olmuyor o akıntı. Yok idrar testleriyle artışına baktım kan vermedim bir daha. Ama artmış olmalı artık saniyesinde kırmızı oluyor ikinci çizgi :)

ohhhh süper hadi bakalım gelsin belirtiler

Kızlar bişey soracam bugün adet gunum olmadım bende kan tahlili verdim sonuç 56 drda sormadım sizce ne pozitifmi

Oyle bı durumla basbasayım kı ıkısınden de vaZgecemıuorum gorustugum iş için cevap geldı dort yıl emek verdım okdum calısmayı cok ıstyorum ve vok ıyı bı pozısyon.tanıdıkla gorustum %80 oldu dedı ama sana soracaklar coxuk dusunuyo musun dıe dusunmuyoruz de dedı. Napcam sımdı cocuk cpk ıstyorum bu işi de istiyorum

Bence kesinlikle Dr a sormalisin. zarar verme olayı bir yana boş yere az ya da çok da kullanabilirsin.aile hekimine de sorabilirsin bence
Neyse pazartesi gidip doktora sorayım bakalım reçetem duruyor orda yazıyor sanırım ben reçete okumayı bilmediğimden anlamadım belki kullanım birimi 1/1 gün yazıyor

Neyse pazartesi gidip doktora sorayım bakalım reçetem duruyor orda yazıyor sanırım ben reçete okumayı bilmediğimden anlamadım belki kullanım birimi 1/1 gün yazıyor
cnm o zmn bi seferlik kullanim. bana da vermisti bi seferinde ve sadece bitaneydi

cnm o zmn bi seferlik kullanim. bana da vermisti bi seferinde ve sadece bitaneydi
İçinde 7 tane var kutunun sadece 1 ini kullanmalıyım değil mi ? ya heyecandan doktoru tam dinleyemedim zaten o da 1 kere kullan gibi bişeyler demişti :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…