- 5 Mart 2012
- 2.466
- 414
- 123
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #3.501
1/1 yaziosa bnce ole cnm.İçinde 7 tane var kutunun sadece 1 ini kullanmalıyım değil mi ? ya heyecandan doktoru tam dinleyemedim zaten o da 1 kere kullan gibi bişeyler demişti :)
Çok sağol canım :) zaten bebek çalışmaları var bu ay devam etmiyeyim en iyisi eğer şikayetler devam ederse doktora giderim tekrar ama beni çok rahatsız eden bir durum yoktu zaten doktorda çok hafif enfeksiyon demişti 2 gün kullandım yeterlidir umarım :)1/1 yaziosa bnce ole cnm.
Ay inşallah canım ya rabbim hepimize sağlıkla hayırla gonlumuze göre evlat versinhayirli olsun tabiki pozitif
Teşekkürler canım inşallah hepimize yaşatsın rabbimPozitif sağlıkla gelsin inşallah
1/1 günde 1 adette olabilir. Sen ilacı alırken eczacı bilgilendirir seni.Neyse pazartesi gidip doktora sorayım bakalım reçetem duruyor orda yazıyor sanırım ben reçete okumayı bilmediğimden anlamadım belki kullanım birimi 1/1 gün yazıyor
Günde 1 adet demiş canımcımRecetenin fotosunu cektim simdi :)
İlacı aldım 2 gün kullandım bile :) eczacı erkekti hiçbir şey söylemedi ben en iyisi yarın eczaneye gideyim sorayım olmadı pazartesi aile hekimine de sorarım :) en kötü ihtimal ilişkinin olmadığı günlerde kullanırım ya etkilemesin diyeGünde 1 adet demiş canımcım
Adı ne ki fitilin. Bazı fitiller gebelik durumunda kullanılabiliyor bildiğim kadarıylaİlacı aldım 2 gün kullandım bile :) eczacı erkekti hiçbir şey söylemedi ben en iyisi yarın eczaneye gideyim sorayım olmadı pazartesi aile hekimine de sorarım :) en kötü ihtimal ilişkinin olmadığı günlerde kullanırım ya etkilemesin diye
Evet arkadaşım çok yapay dediğin gibi. Resmen görev icabı yapıyorsun gibi oluyor. İlk yumurta takibi yaptığımda eşimle çok gerildik. Sonra konuştuk eşimle takmayalım acelemiz yok görev icabı yapmayalım dedik. Sonraki ayda yumurta takibi yaptım ama eşime bişey demedim. Sadece yumurtlamaya 2-3 gün kala erteledim yorgunum falan dedim yumurtlamaya 1 gün kala kendiliğinden oldu zatenBayanlar bugünü degerlendirdik ama kendimi aptal tavuk gibi hissediyorumbu yumurta pesinde koşma olayi bana cok yapay geliyor. Hamile kalıp da şüpheli ilişki hemen sonrasi deisik seyler yasayan varsa soyleyebilir mi acaba? Bide bu yumurtlama olayinin test ve ateş dışında bi belirtisi yokmu? Göğüs buyumesi ya da agri gibi
Vardır bir hayır canım. Umarım kısmet Mart ayınadir. Sen ovulasyon takibine devam et bence. Ovulasyon gününü bilmek işi kolaylastiriyorSlm kızlarBugün BAT günüm ve güne başlar başlamaz adet oldum malesef. Bu ayda tutmadı anlayacağınz. Umudum Mart ayına kaldı Ayy bunun bi formülü falan olsa keşke yaaa.. Bu ay ilk defa yumurtlama günümü öğrenerek ilişkim oldu ondan umudum vardı demek kısmet değilmiş
Hayırlısı ne zamansa o zaman olsun insallah. Hiç belli olmaz hem bakarsın hafta sonu tutar dimi ama :)kizlarrrr sonuç negatifadet olmadım daha ama akşam çok hasta olunca acile gittik test yaptılar negatif cikti açıkçası uzulemedim çünkü çok hastayım ve ilaç alabiliyorum şimdi. ben diğer aya inşaallah diyemiyorum çünkü zaten eşimle sadece hafta sonu bir araya gelebiliyoruz. artık ne zamana yazilmissa... Kısmet...
kısmet canım. ben de burayı takip edeyim bari. sizi duyunca da mutlu oluyorum erken tecrübe kazanıyorumHayırlısı ne zamansa o zaman olsun insallah. Hiç belli olmaz hem bakarsın hafta sonu tutar dimi ama :)
Hayırlısı olsun canım senden de haber bekliyordum . Doktorum yumurtlama gününü tuttursan da gebe kalma olasılığı %8 dedi bende ilk defa yumurtlama gününde ilişki olunca bebek olur sanıyordumSlm kızlarBugün BAT günüm ve güne başlar başlamaz adet oldum malesef. Bu ayda tutmadı anlayacağınz. Umudum Mart ayına kaldı Ayy bunun bi formülü falan olsa keşke yaaa.. Bu ay ilk defa yumurtlama günümü öğrenerek ilişkim oldu ondan umudum vardı demek kısmet değilmiş
Canım en hayırlı ne zamansa o zaman gelsin sen şimdi iyileşmeye bak neşelihatuna da tavsiye ettim bol bol kuru incir havuç ye özellikle yumurtlama zamanıkizlarrrr sonuç negatifadet olmadım daha ama akşam çok hasta olunca acile gittik test yaptılar negatif cikti açıkçası uzulemedim çünkü çok hastayım ve ilaç alabiliyorum şimdi. ben diğer aya inşaallah diyemiyorum çünkü zaten eşimle sadece hafta sonu bir araya gelebiliyoruz. artık ne zamana yazilmissa... Kısmet...
Neo penotran forte fitilin adı doktor hap filan vermedi gebelik düşünüyorum diye bir bildiği vardır muhakkak gereksiz kuruntu yapıyorum sanırım yine :)Adı ne ki fitilin. Bazı fitiller gebelik durumunda kullanılabiliyor bildiğim kadarıyla
Yumurtlama esnasında benim tek taraflı kasık ağrım ve akıntım oluyor ben öyle anlıyorum tam 14 gün sonra adet oluyorum doktor yumurtan o zaman çatlıyor dedi test filan yapmıyorum eşimde izin vermedi test almamaBayanlar bugünü degerlendirdik ama kendimi aptal tavuk gibi hissediyorumbu yumurta pesinde koşma olayi bana cok yapay geliyor. Hamile kalıp da şüpheli ilişki hemen sonrasi deisik seyler yasayan varsa soyleyebilir mi acaba? Bide bu yumurtlama olayinin test ve ateş dışında bi belirtisi yokmu? Göğüs buyumesi ya da agri gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?