Yaza hamile olarak girmek isteyenler

1/1 yaziosa bnce ole cnm.
Çok sağol canım :) zaten bebek çalışmaları var bu ay devam etmiyeyim en iyisi eğer şikayetler devam ederse doktora giderim tekrar ama beni çok rahatsız eden bir durum yoktu zaten doktorda çok hafif enfeksiyon demişti 2 gün kullandım yeterlidir umarım :)

Recetenin fotosunu cektim simdi :)

Eklentiler

• 20150306_230135-1.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 47
Günde 1 adet demiş canımcım
İlacı aldım 2 gün kullandım bile :) eczacı erkekti hiçbir şey söylemedi ben en iyisi yarın eczaneye gideyim sorayım olmadı pazartesi aile hekimine de sorarım :) en kötü ihtimal ilişkinin olmadığı günlerde kullanırım ya etkilemesin diye

Adı ne ki fitilin. Bazı fitiller gebelik durumunda kullanılabiliyor bildiğim kadarıyla

Bayanlar bugünü degerlendirdik ama kendimi aptal tavuk gibi hissediyorum bu yumurta pesinde koşma olayi bana cok yapay geliyor. Hamile kalıp da şüpheli ilişki hemen sonrasi deisik seyler yasayan varsa soyleyebilir mi acaba? Bide bu yumurtlama olayinin test ve ateş dışında bi belirtisi yokmu? Göğüs buyumesi ya da agri gibi

Evet arkadaşım çok yapay dediğin gibi. Resmen görev icabı yapıyorsun gibi oluyor. İlk yumurta takibi yaptığımda eşimle çok gerildik. Sonra konuştuk eşimle takmayalım acelemiz yok görev icabı yapmayalım dedik. Sonraki ayda yumurta takibi yaptım ama eşime bişey demedim. Sadece yumurtlamaya 2-3 gün kala erteledim yorgunum falan dedim yumurtlamaya 1 gün kala kendiliğinden oldu zaten Sende gününü biliyorsan bu şekilde belki daha doğal olur

Slm kızlar Bugün BAT günüm ve güne başlar başlamaz adet oldum malesef. Bu ayda tutmadı anlayacağınz. Umudum Mart ayına kaldı Ayy bunun bi formülü falan olsa keşke yaaa.. Bu ay ilk defa yumurtlama günümü öğrenerek ilişkim oldu ondan umudum vardı demek kısmet değilmiş

kizlarrrr sonuç negatif adet olmadım daha ama akşam çok hasta olunca acile gittik test yaptılar negatif ciktiaçıkçası uzulemedim çünkü çok hastayım ve ilaç alabiliyorum şimdi. ben diğer aya inşaallah diyemiyorum çünkü zaten eşimle sadece hafta sonu bir araya gelebiliyoruz. artık ne zamana yazilmissa... Kısmet...

Vardır bir hayır canım. Umarım kısmet Mart ayınadir. Sen ovulasyon takibine devam et bence. Ovulasyon gününü bilmek işi kolaylastiriyor

Hayırlısı ne zamansa o zaman olsun insallah. Hiç belli olmaz hem bakarsın hafta sonu tutar dimi ama :)

Hayırlısı olsun canım senden de haber bekliyordum . Doktorum yumurtlama gününü tuttursan da gebe kalma olasılığı %8 dedi bende ilk defa yumurtlama gününde ilişki olunca bebek olur sanıyordum önümüzde ki ay inşallah nasip olur gelir bebişin bu ay şansın biraz daha artıyor unutma her ay gebe kalma olasılığı artıyormuş bol bol kuru incir havuç ye önemli olan yumurtanın kalitesi çünkü

Canım en hayırlı ne zamansa o zaman gelsin sen şimdi iyileşmeye bak neşelihatuna da tavsiye ettim bol bol kuru incir havuç ye özellikle yumurtlama zamanı geçmiş olsun tekrardan :)

H
Yumurtlama esnasında benim tek taraflı kasık ağrım ve akıntım oluyor ben öyle anlıyorum tam 14 gün sonra adet oluyorum doktor yumurtan o zaman çatlıyor dedi test filan yapmıyorum eşimde izin vermedi test almama bu sefer tam takıntı haline gelicek diye geçen ay tam ağrı esnasında yakaladım ama nasip değilmiş . Bu ay daha çok çalışmam lazım :) 6 günüm var yumurtlamaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…