- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #3.521
Sağol canm tavsiyeni dikkate alacağım.. Adetim bitsin ovulasyon takibine başlarm ama benim döngüm biraz uzun seninkine göre. Bende doktora gitmek istiyorum muayene için ama erken die başından salıcak beni die tırsıyorum gitmeyeHayırlısı olsun canım senden de haber bekliyordum . Doktorum yumurtlama gününü tuttursan da gebe kalma olasılığı %8 dedi bende ilk defa yumurtlama gününde ilişki olunca bebek olur sanıyordumönümüzde ki ay inşallah nasip olur gelir bebişin bu ay şansın biraz daha artıyor unutma her ay gebe kalma olasılığı artıyormuş bol bol kuru incir havuç ye önemli olan yumurtanın kalitesi çünkü
Canım aynı kaderi paylaşıyoruz bu ay yine birlikte bekliycez o zamansaSlm kızlarBugün BAT günüm ve güne başlar başlamaz adet oldum malesef. Bu ayda tutmadı anlayacağınz. Umudum Mart ayına kaldı Ayy bunun bi formülü falan olsa keşke yaaa.. Bu ay ilk defa yumurtlama günümü öğrenerek ilişkim oldu ondan umudum vardı demek kısmet değilmiş
Çok teşekkür ederimCanım en hayırlı ne zamansa o zaman gelsin sen şimdi iyileşmeye bak neşelihatuna da tavsiye ettim bol bol kuru incir havuç ye özellikle yumurtlama zamanıgeçmiş olsun tekrardan :)
Ben şimdi netten baktım ilk üç aylık dönemde kullanılması tavsiye edilmiyor, c sınıfı risk açısından. Ben yerinde olsam ya bu ay korunurum ya da ovulasyona yakın bırakırımNeo penotran forte fitilin adı doktor hap filan vermedi gebelik düşünüyorum diye bir bildiği vardır muhakkak gereksiz kuruntu yapıyorum sanırım yine :)
Ovulasyon testi candırSonucumu yaZamadım bir türlü negatıf kızlar adetde oldum zaten diğer aya artık hayıt tohumu aldım bugun günde 1 fıncan ıcecegım aslında sabah aksam içsem ıyıde tadı kötu ovulasyon siparısıde verdım cunku gecen ay 17. Gun yunurtlamısım bızım en son ılıskı 15. Gun ee nasıl olcak bu cocuk:)
Haklısın canım bugün son kez kullanıp bırakıcam enfeksiyon tekrarlarsa giderim doktora zaten bir şikayetim de yoktu . Bu hafta itibariyle ilaç filan içmem :)Ben şimdi netten baktım ilk üç aylık dönemde kullanılması tavsiye edilmiyor, c sınıfı risk açısından. Ben yerinde olsam ya bu ay korunurum ya da ovulasyona yakın bırakırım
Yok canım yumurtlama zamanı yiyeceksin günde 1 tane sonra yemezsin yumurtlamanın ertesi gününden sonraÇok teşekkür ederimya kuru incirin zararı olmadigindan emin misin? ben fazla incirin dusuge sebep olduğunu okumuştum bir yerde.tereddütteyim
Bende öyle düşündüm doktor için ama genel bir kontrol olsun diye gittim . Bebek düşünüyoruz dedim folik asit filan iç dedi bir muayene edelim dedi sonuçta görünürde bir sorun varsa beklemenin anlamı yok 1 sene hem de sağlıklı gebelik için bazı kontroller şart :) eşim izin vermiyordu ovulasyon testi almama ama dayanamadım sipariş ettim bende pazartesi itibariyle ovulasyon testine başlıyorum muhtemelen cuma günü yumurtlarım içinde bir sürü gebelik testi de var canım sıkıldıkça uğraşırım testlerleSağol canm tavsiyeni dikkate alacağım.. Adetim bitsin ovulasyon takibine başlarm ama benim döngüm biraz uzun seninkine göre. Bende doktora gitmek istiyorum muayene için ama erken die başından salıcak beni die tırsıyorum gitmeye
Çok ii yapmışsın canm ovulasyon testi yapmayınca daha çok stres yapıyo insan yumurtladm mı yumurtlamadım mı die..Bende öyle düşündüm doktor için ama genel bir kontrol olsun diye gittim . Bebek düşünüyoruz dedim folik asit filan iç dedi bir muayene edelim dedi sonuçta görünürde bir sorun varsa beklemenin anlamı yok 1 sene hem de sağlıklı gebelik için bazı kontroller şart :) eşim izin vermiyordu ovulasyon testi almama ama dayanamadım sipariş ettim bende pazartesi itibariyle ovulasyon testine başlıyorum muhtemelen cuma günü yumurtlarım içinde bir sürü gebelik testi de var canım sıkıldıkça uğraşırım testlerlekafayı yedim iyice ya
Bakalım bu ay da öyle deneyelim bu ay elimden geleni yaptım ya doktora gittim , incir yedim , ovulasyon testine başlıycam bir kocaya keçiboynuzu yedirmek kaldı tüm bunları yapıpta bu velet bu ay gelmezse bende sınavıma odaklanıp oluruna bırakıcamÇok ii yapmışsın canm ovulasyon testi yapmayınca daha çok stres yapıyo insan yumurtladm mı yumurtlamadım mı die..
Evt canm stres etkiliyo diyenler var.. Kısmet canm ya kısmeti varsa o can dünyaya gelir ama kısmeti yoksa biz napsak da gelmes. Bi canlının dünyaya gelmesine biz karar veremeyiz ALLAH ol derse oluverir.. Inşallah bu ay RABBIM dualarımızı kabul eder bize bebişimizi bağışlarBakalım bu ay da öyle deneyelim bu ay elimden geleni yaptım ya doktora gittim , incir yedim , ovulasyon testine başlıycam bir kocaya keçiboynuzu yedirmek kaldı tüm bunları yapıpta bu velet bu ay gelmezse bende sınavıma odaklanıp oluruna bırakıcamsanırım kafaya taktıkça streste oluyor önümüzdeki ayda relax olup denerim artık
Amin canım Allah'ım dualarımızı kabul etsin :) biz elimizden geleni yapıp tevekkül ediyoruz gerisi Rabbime kalmış inşallah bu ay yollar bebişlerimiziEvt canm stres etkiliyo diyenler var.. Kısmet canm ya kısmeti varsa o can dünyaya gelir ama kısmeti yoksa biz napsak da gelmes. Bi canlının dünyaya gelmesine biz karar veremeyiz ALLAH ol derse oluverir.. Inşallah bu ay RABBIM dualarımızı kabul eder bize bebişimizi bağışlar
Hayirlisi insallah canim yaa. bana oyle geliyoki biz ayni ay(yani insallahhh mart ayinda) hamile kalicaz...Slm kızlarBugün BAT günüm ve güne başlar başlamaz adet oldum malesef. Bu ayda tutmadı anlayacağınz. Umudum Mart ayına kaldı Ayy bunun bi formülü falan olsa keşke yaaa.. Bu ay ilk defa yumurtlama günümü öğrenerek ilişkim oldu ondan umudum vardı demek kısmet değilmiş
Ovulasyon testi candırHayır tohumu çayı bende içtim 1 ay önce. Daha doğrusu karışık çaydı içinde hayıtta vardı. Gerçekten kötü tadı. Ben 1 hafta içtim
Canim bu ovulasyon testinde hangi marka iyi oluyo? bu ay ben de alicam da. bilgilendirin beni lutfen bu konuda.Çok ii yapmışsın canm ovulasyon testi yapmayınca daha çok stres yapıyo insan yumurtladm mı yumurtlamadım mı die..
Hayirlisi insallah canim yaa. bana oyle geliyoki biz ayni ay(yani insallahhh mart ayinda) hamile kalicaz...
Canım inşallah yaa ağzından bal damlıyo bu ay hamişş olucazz yay burcu bebişlerimiz olucak inşallahCanim bu ovulasyon testinde hangi marka iyi oluyo? bu ay ben de alicam da. bilgilendirin beni lutfen bu konuda.
Yazilisindan tam emin degilim ama preseed diye bisey duymustum. acaba onu mu alsam diyorum. bi de preseedin sperm hareketini kolaylastiran bi kayganlastiricisi da varmis. ikisini birlikte siparis edym diyorum da bi de sizin fikrinizi alym dedim.Canım inşallah yaa ağzından bal damlıyo bu ay hamişş olucazz yay burcu bebişlerimiz olucak inşallahOvulasyon testini kocam getirodu bana galenik markasıydı.. Bu ay bana dedi çok takıyosun artk sana test falan yok,, bende bugün kırmızı kartı yiyince netten uygun fiyata laboquik marka ovu testi+gebelik testi sipariş ettim turkuazda onu kullanıyodu bakalım bize de uğur getirir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?