Yaza hamile olarak girmek isteyenler

Benim normalde 28 gunde bir oluyordu gecen ay 32.gün oldu ama o akıntı adetten 18 gun once olmustu. Ben de cok takintili bi tipim ondan almak istemiyorum ovulasyon testi ama belki hemen tutmazsa onumuzdeki aylarda kullanirim. Ayrica hepiniz bat donemindesiniz kimse benim gibi calisma doneminde diil.ya heyecanimi paylasamiyorum sizde olan olmuş artik bi de ben daha once dedigim gbi gecen sene tam bu zaman tek ay denemede kimyasal gebelik yasadim. Cok kotu bir his insan kendini kandirilmis hissediyor. O donem icin aslinda cok hayirli oldu ama bi daha hamileyim diye gezinip mercimegimin gitmesini istemiyorum. O yuzden hedefim adetim gecikirse 10 gun test yapmamak tabi simdiden heyecan yapan biri olarak bu dedigim cok ütopik ve bence idrar testi yapmak da cok eglenceli kendimi bundan nasil mahrum birakcam bilmiyorum bi de cok dillendirdigim icin bu ay tutmayacak gibi hissediyorum bence guzel seyler hep beklenmedik anda oluyor

Sağol canm tavsiyeni dikkate alacağım.. Adetim bitsin ovulasyon takibine başlarm ama benim döngüm biraz uzun seninkine göre. Bende doktora gitmek istiyorum muayene için ama erken die başından salıcak beni die tırsıyorum gitmeye

Canım aynı kaderi paylaşıyoruz bu ay yine birlikte bekliycez o zamansa.benim adetim bugündü. daha gelmedi ama kana baktirdm negatif

Canım en hayırlı ne zamansa o zaman gelsin sen şimdi iyileşmeye bak neşelihatuna da tavsiye ettim bol bol kuru incir havuç ye özellikle yumurtlama zamanı geçmiş olsun tekrardan :)
Çok teşekkür ederim ya kuru incirin zararı olmadigindan emin misin? ben fazla incirin dusuge sebep olduğunu okumuştum bir yerde.tereddütteyim

Neo penotran forte fitilin adı doktor hap filan vermedi gebelik düşünüyorum diye bir bildiği vardır muhakkak gereksiz kuruntu yapıyorum sanırım yine :)
Ben şimdi netten baktım ilk üç aylık dönemde kullanılması tavsiye edilmiyor, c sınıfı risk açısından. Ben yerinde olsam ya bu ay korunurum ya da ovulasyona yakın bırakırım

Sonucumu yaZamadım bir türlü negatıf kızlar adetde oldum zaten diğer aya artık hayıt tohumu aldım bugun günde 1 fıncan ıcecegım aslında sabah aksam içsem ıyıde tadı kötu ovulasyon siparısıde verdım cunku gecen ay 17. Gun yunurtlamısım bızım en son ılıskı 15. Gun ee nasıl olcak bu cocuk:)

Ovulasyon testi candır Hayır tohumu çayı bende içtim 1 ay önce. Daha doğrusu karışık çaydı içinde hayıtta vardı. Gerçekten kötü tadı. Ben 1 hafta içtim

Ben şimdi netten baktım ilk üç aylık dönemde kullanılması tavsiye edilmiyor, c sınıfı risk açısından. Ben yerinde olsam ya bu ay korunurum ya da ovulasyona yakın bırakırım
Haklısın canım bugün son kez kullanıp bırakıcam enfeksiyon tekrarlarsa giderim doktora zaten bir şikayetim de yoktu . Bu hafta itibariyle ilaç filan içmem :)

Bende öyle düşündüm doktor için ama genel bir kontrol olsun diye gittim . Bebek düşünüyoruz dedim folik asit filan iç dedi bir muayene edelim dedi sonuçta görünürde bir sorun varsa beklemenin anlamı yok 1 sene hem de sağlıklı gebelik için bazı kontroller şart :) eşim izin vermiyordu ovulasyon testi almama ama dayanamadım sipariş ettim bende pazartesi itibariyle ovulasyon testine başlıyorum muhtemelen cuma günü yumurtlarım içinde bir sürü gebelik testi de var canım sıkıldıkça uğraşırım testlerle kafayı yedim iyice ya

Çok ii yapmışsın canm ovulasyon testi yapmayınca daha çok stres yapıyo insan yumurtladm mı yumurtlamadım mı die..

Çok ii yapmışsın canm ovulasyon testi yapmayınca daha çok stres yapıyo insan yumurtladm mı yumurtlamadım mı die..
Bakalım bu ay da öyle deneyelim bu ay elimden geleni yaptım ya doktora gittim , incir yedim , ovulasyon testine başlıycam bir kocaya keçiboynuzu yedirmek kaldı tüm bunları yapıpta bu velet bu ay gelmezse bende sınavıma odaklanıp oluruna bırakıcam sanırım kafaya taktıkça streste oluyor önümüzdeki ayda relax olup denerim artık

Evt canm stres etkiliyo diyenler var.. Kısmet canm ya kısmeti varsa o can dünyaya gelir ama kısmeti yoksa biz napsak da gelmes. Bi canlının dünyaya gelmesine biz karar veremeyiz ALLAH ol derse oluverir.. Inşallah bu ay RABBIM dualarımızı kabul eder bize bebişimizi bağışlar

Amin canım Allah'ım dualarımızı kabul etsin :) biz elimizden geleni yapıp tevekkül ediyoruz gerisi Rabbime kalmış inşallah bu ay yollar bebişlerimizi

Hayirlisi insallah canim yaa. bana oyle geliyoki biz ayni ay(yani insallahhh mart ayinda) hamile kalicaz...

Hayirlisi insallah canim yaa. bana oyle geliyoki biz ayni ay(yani insallahhh mart ayinda) hamile kalicaz...

Canim bu ovulasyon testinde hangi marka iyi oluyo? bu ay ben de alicam da. bilgilendirin beni lutfen bu konuda.
Canım inşallah yaa ağzından bal damlıyo bu ay hamişş olucazz yay burcu bebişlerimiz olucak inşallah Ovulasyon testini kocam getirodu bana galenik markasıydı.. Bu ay bana dedi çok takıyosun artk sana test falan yok,, bende bugün kırmızı kartı yiyince netten uygun fiyata laboquik marka ovu testi+gebelik testi sipariş ettim turkuazda onu kullanıyodu bakalım bize de uğur getirir inşallah

Yazilisindan tam emin degilim ama preseed diye bisey duymustum. acaba onu mu alsam diyorum. bi de preseedin sperm hareketini kolaylastiran bi kayganlastiricisi da varmis. ikisini birlikte siparis edym diyorum da bi de sizin fikrinizi alym dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…