- 26 Ağustos 2013
- 3.225
- 2.142
- 448
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #3.541
Kadın hastalıkları için demişti bana aktar. Benimki karişım caydi. Hayıt tohumu aslan pencesi Civan percemi falan vardı. Hayit hormonlari düzenliyor sanırım. Cok faydası varmış diğerlerini bilmiyorum canimBu hayit tohumu ne ise yariyo canim hic duymadim daha once de...
tamamdır bu ay deniyorum o zamanYok canım yumurtlama zamanı yiyeceksin günde 1 tane sonra yemezsin yumurtlamanın ertesi gününden sonra
Uzuldum hamilesiniz sanmistim. Bi dahaki aya inşallahkızlarrrrrr şimdii regll oldumm((( hayatımda u kadar gecikmemiştii...çokk üzgünümm kısmet değilmişşşş.. (((( 26 günde adet gördüğüm halde 31 günde geldi.....belki de korunmadığımız için bünyem tepki gösteriyor...adet düzenim değiştii...bu nasıl iş yaa......allah gönlünüzdekini versin inşallahhh... ((((
Hakikaten baya gecikmiş. Sağlık olsun arkadaşım önümüzdeki aya gelsin bebeiş inşallah. Sonuçta senin bir çocuğun var ve hamile kalabileceğini biliyorsun. Demek ki henüz zamanı değilkızlarrrrrr şimdii regll oldumm((( hayatımda u kadar gecikmemiştii...çokk üzgünümm kısmet değilmişşşş.. (((( 26 günde adet gördüğüm halde 31 günde geldi.....belki de korunmadığımız için bünyem tepki gösteriyor...adet düzenim değiştii...bu nasıl iş yaa......allah gönlünüzdekini versin inşallahhh... ((((
Bat a 10 gün kala yükselmemesi lazım :) Yani erken yumurtlamış olsan bile çok az yükselebilir Belki. Çünkü artış yumurtlamadan 1 hafta sonra falan başlıyor.Gunaydin kizlar ben hamile uyandim. Ne alaka demeyin oyle hissediyorumdaha batıma 10 gun var. 18inde ama bi tuhafim. Haftasonu normalde 12ye kadar uyurum ama iki gundur 9da uyaniyorum ve beta hcg hormonum yukseldi mi benim uykum kaciyor. Bi de goguslerim buyumus koyulasmis
Yok öğlen saatleri ile gecti hissim zatenBat a 10 gün kala yükselmemesi lazım :) Yani erken yumurtlamış olsan bile çok az yükselebilir Belki. Çünkü artış yumurtlamadan 1 hafta sonra falan başlıyor.
Cuma dr.a gidicem hayırlısı bakalımYok öğlen saatleri ile gecti hissim zatenbeta hcg yukseltememe fobim var o canlandi yine siz ne zaman baktircaksiniz degerinize. Baya gecti artik bat dimi
yalniz degilsin bzde calisma donemindeyiz:)Benim normalde 28 gunde bir oluyordu gecen ay 32.gün oldu ama o akıntı adetten 18 gun once olmustu. Ben de cok takintili bi tipim ondan almak istemiyorum ovulasyon testi ama belki hemen tutmazsa onumuzdeki aylarda kullanirim. Ayrica hepiniz bat donemindesiniz kimse benim gibi calisma doneminde diil.ya heyecanimi paylasamiyorum sizde olan olmuş artikbi de ben daha once dedigim gbi gecen sene tam bu zaman tek ay denemede kimyasal gebelik yasadim. Cok kotu bir his insan kendini kandirilmis hissediyor. O donem icin aslinda cok hayirli oldu ama bi daha hamileyim diye gezinip mercimegimin gitmesini istemiyorum. O yuzden hedefim adetim gecikirse 10 gun test yapmamak tabi simdiden heyecan yapan biri olarak bu dedigim cok ütopik ve bence idrar testi yapmak da cok eglenceli kendimi bundan nasil mahrum birakcam bilmiyorum bi de cok dillendirdigim icin bu ay tutmayacak gibi hissediyorum bence guzel seyler hep beklenmedik anda oluyor
ins hissettigin gibi olurGunaydin kizlar ben hamile uyandim. Ne alaka demeyin oyle hissediyorumdaha batıma 10 gun var. 18inde ama bi tuhafim. Haftasonu normalde 12ye kadar uyurum ama iki gundur 9da uyaniyorum ve beta hcg hormonum yukseldi mi benim uykum kaciyor. Bi de goguslerim buyumus koyulasmis
Canim ben hayit tohumu aldim bugun. benim gecen ay olcturdugumde prolaktinim 46 cikmisti. gerci doktor onemsemedi ama benim kafama takiliyo o zamandan beri. sabah aksam mi ivicemKadın hastalıkları için demişti bana aktar. Benimki karişım caydi. Hayıt tohumu aslan pencesi Civan percemi falan vardı. Hayit hormonlari düzenliyor sanırım. Cok faydası varmış diğerlerini bilmiyorum canim
Sabah aksam mi icsem demek istemistim canim.Canim ben hayit tohumu aldim bugun. benim gecen ay olcturdugumde prolaktinim 46 cikmisti. gerci doktor onemsemedi ama benim kafama takiliyo o zamandan beri. sabah aksam mi ivicem
benım de ilk 28 cıktı doktor onemsemedı sonra 36 ya yukseldı doktor dostıneks verdı cok agır oldugu ıcın kullanmadım aslan pencesı otu kullandım dun yıne test yaptırdım 43 e yukselmıs sanırım ılaca tekrar baslıycam cunku ben unıversıtede yuksek prolaktın tedavısı gormustum doktorum prolaktının yuksek cıkarsa ılerıde cocugun olmaz demıstı 5 aydır da denıyorum ama hala olmadıCanim ben hayit tohumu aldim bugun. benim gecen ay olcturdugumde prolaktinim 46 cikmisti. gerci doktor onemsemedi ama benim kafama takiliyo o zamandan beri. sabah aksam mi ivicem
Benim çayın üzerinde sabah akşam yazıyordu canimCanim ben hayit tohumu aldim bugun. benim gecen ay olcturdugumde prolaktinim 46 cikmisti. gerci doktor onemsemedi ama benim kafama takiliyo o zamandan beri. sabah aksam mi ivicem
Canım ben oğluma hayıt I'n hapını içerek hamile kalmıştım şimdide tohumunu aldım 2 gundur içiyorum bir kupan iciyorum gun ıcınde aklıma geldikçe hayırı Allah kadın hastalıkları ıcın yaratmış benım ark cocugu olmuyordu Dr hapını verdı içtiği ay hamile kaldı ikizlere hapını içmesen bıle otu iç bence ben yumurtlamaya kadar içeceğimCanim ben hayit tohumu aldim bugun. benim gecen ay olcturdugumde prolaktinim 46 cikmisti. gerci doktor onemsemedi ama benim kafama takiliyo o zamandan beri. sabah aksam mi ivicem
Insallah sebebi o olur canim yaaa. bugun adetim bitti. haftaya cumartesi tekrar olcturcem. insallah daha da yukselmemistir. bu arada cayi da iciyim belki bi nebze faydasi olur dedim...Canım ben oğluma hayıt I'n hapını içerek hamile kalmıştım şimdide tohumunu aldım 2 gundur içiyorum bir kupan iciyorum gun ıcınde aklıma geldikçe hayırı Allah kadın hastalıkları ıcın yaratmış benım ark cocugu olmuyordu Dr hapını verdı içtiği ay hamile kaldı ikizlere hapını içmesen bıle otu iç bence ben yumurtlamaya kadar içeceğim
benım de ilk 28 cıktı doktor onemsemedı sonra 36 ya yukseldı doktor dostıneks verdı cok agır oldugu ıcın kullanmadım aslan pencesı otu kullandım dun yıne test yaptırdım 43 e yukselmıs sanırım ılaca tekrar baslıycam cunku ben unıversıtede yuksek prolaktın tedavısı gormustum doktorum prolaktının yuksek cıkarsa ılerıde cocugun olmaz demıstı 5 aydır da denıyorum ama hala olmadı
Canım bende onu duydum faydasını görenler olmuşş.. En mühimi kafaya takmamak ben bu ay kendimi başka şeylere yoğunlaştırıp hamile kaldım mı kalmadım mı die stres yapmamaya çalışacam,, tabi başarabilirsem..Yazilisindan tam emin degilim ama preseed diye bisey duymustum. acaba onu mu alsam diyorum. bi de preseedin sperm hareketini kolaylastiran bi kayganlastiricisi da varmis. ikisini birlikte siparis edym diyorum da bi de sizin fikrinizi alym dedim.
Yok canım yumurta dölleniyor fakat tutunamadan ya adet günü ya da bir kaç gün sonra düşüyor. Kadın test yaptırmadıysa farkına bile varmıyor normal adet oldum sanıyor. Senin testin pozitif değildi kimyasal gebelik değildir bence için rahat olsunkimyasal gebelik gecikmiş regle mi deniyor arkadaşlar ya*???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?