Yaza hamile olarak girmek isteyenler

kızlarrrrrr şimdii regll oldumm ((( hayatımda u kadar gecikmemiştii...çokk üzgünümm kısmet değilmişşşş..(((( 26 günde adet gördüğüm halde 31 günde geldi.....belki de korunmadığımız için bünyem tepki gösteriyor...adet düzenim değiştii...bu nasıl iş yaa......allah gönlünüzdekini versin inşallahhh...((((

Uzuldum hamilesiniz sanmistim. Bi dahaki aya inşallah

Gunaydin kizlar ben hamile uyandim. Ne alaka demeyin oyle hissediyorum daha batıma 10 gun var. 18inde ama bi tuhafim. Haftasonu normalde 12ye kadar uyurum ama iki gundur 9da uyaniyorum ve beta hcg hormonum yukseldi mi benim uykum kaciyor. Bi de goguslerim buyumus koyulasmis

Hakikaten baya gecikmiş. Sağlık olsun arkadaşım önümüzdeki aya gelsin bebeiş inşallah. Sonuçta senin bir çocuğun var ve hamile kalabileceğini biliyorsun. Demek ki henüz zamanı değil

Bat a 10 gün kala yükselmemesi lazım :) Yani erken yumurtlamış olsan bile çok az yükselebilir Belki. Çünkü artış yumurtlamadan 1 hafta sonra falan başlıyor.

Bat a 10 gün kala yükselmemesi lazım :) Yani erken yumurtlamış olsan bile çok az yükselebilir Belki. Çünkü artış yumurtlamadan 1 hafta sonra falan başlıyor.
Yok öğlen saatleri ile gecti hissim zaten beta hcg yukseltememe fobim var o canlandi yine siz ne zaman baktircaksiniz degerinize. Baya gecti artik bat dimi

yalniz degilsin bzde calisma donemindeyiz:)

ins hissettigin gibi olur

Canim ben hayit tohumu aldim bugun. benim gecen ay olcturdugumde prolaktinim 46 cikmisti. gerci doktor onemsemedi ama benim kafama takiliyo o zamandan beri. sabah aksam mi ivicem

Canim ben hayit tohumu aldim bugun. benim gecen ay olcturdugumde prolaktinim 46 cikmisti. gerci doktor onemsemedi ama benim kafama takiliyo o zamandan beri. sabah aksam mi ivicem
benım de ilk 28 cıktı doktor onemsemedı sonra 36 ya yukseldı doktor dostıneks verdı cok agır oldugu ıcın kullanmadım aslan pencesı otu kullandım dun yıne test yaptırdım 43 e yukselmıs sanırım ılaca tekrar baslıycam cunku ben unıversıtede yuksek prolaktın tedavısı gormustum doktorum prolaktının yuksek cıkarsa ılerıde cocugun olmaz demıstı 5 aydır da denıyorum ama hala olmadı

Canım ben oğluma hayıt I'n hapını içerek hamile kalmıştım şimdide tohumunu aldım 2 gundur içiyorum bir kupan iciyorum gun ıcınde aklıma geldikçe hayırı Allah kadın hastalıkları ıcın yaratmış benım ark cocugu olmuyordu Dr hapını verdı içtiği ay hamile kaldı ikizlere hapını içmesen bıle otu iç bence ben yumurtlamaya kadar içeceğim

Insallah sebebi o olur canim yaaa. bugun adetim bitti. haftaya cumartesi tekrar olcturcem. insallah daha da yukselmemistir. bu arada cayi da iciyim belki bi nebze faydasi olur dedim...

Benim doktorum niye onemsemedi anlamadim. adetim gecikti diye gittigimde yapilmisti test. acaba o zaman yuksek cikmadi normal mi ki? bi de baska bi doktora gdcm bakalim...

Yazilisindan tam emin degilim ama preseed diye bisey duymustum. acaba onu mu alsam diyorum. bi de preseedin sperm hareketini kolaylastiran bi kayganlastiricisi da varmis. ikisini birlikte siparis edym diyorum da bi de sizin fikrinizi alym dedim.
Canım bende onu duydum faydasını görenler olmuşş.. En mühimi kafaya takmamak ben bu ay kendimi başka şeylere yoğunlaştırıp hamile kaldım mı kalmadım mı die stres yapmamaya çalışacam,, tabi başarabilirsem..

kimyasal gebelik gecikmiş regle mi deniyor arkadaşlar ya*???
Yok canım yumurta dölleniyor fakat tutunamadan ya adet günü ya da bir kaç gün sonra düşüyor. Kadın test yaptırmadıysa farkına bile varmıyor normal adet oldum sanıyor. Senin testin pozitif değildi kimyasal gebelik değildir bence için rahat olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…