Yaza hamile olarak girmek isteyenler

evt netten araştırdım hem idrar hem de kan da pozitif görünüp değerin düşüşe geçmesile kimyasal gebelik denir yazıyordu...ama yine danışmak istedim sizlere...çokkk sancılı berbat bir gün geçirdim....akşam saati itibariylee wc den çıkamadım afedersiniz idrar yaoıypr gibi sulu sulu uzayan şekilde geldi adetim sancım azaldı şükür....komşumunda bu ay 1 hafta gecikti 3 çocuğu var ve korunuyor....biz onunla aynı zamanda adet oluruz 2 gün var aramızda...ya mevsimsel dedk ya da benim hamilelik planımdan konuşmaktan beyinlerimiz şartlandı geciktirdik....unutamayacağım bir adet dönemi geçti benim için poffffffff

Malesef geç kalınca adet dönemi biraz sıkıntılı geçiyor. 2 ay önce bende yaşadım

kızlarrr...adeti 4 gün gecikim sonra regl olup,adet sırasında sol kasıkta batması olan var mı acaba??? MERAKLANDIM BU AĞRIYI HİÇ YAŞAMAMAIŞTIM DAHA ÖNCE,

kızlarrr...adeti 4 gün gecikim sonra regl olup,adet sırasında sol kasıkta batması olan var mı acaba??? MERAKLANDIM BU AĞRIYI HİÇ YAŞAMAMAIŞTIM DAHA ÖNCE,
Bence siz hic kafaya takmayin sonucta regl de oldunuz onumuzdeki ayi dusunun. Kimyasal gebelik olduysa bile o sonradan tespit edilemiyor regl olundugu icin yani dusunup bosa uzulmeyin. Ben cok yiprandim onu kafaya takmaktan

Bi de ben tamamen normalbir regl olmustum ki degerim 21den dusmustu adet donemim de asir deismemisti. Ya da ben yasadigim soktan hicbiseye dikkat etmedim tam da hatirlayamiyorum

Ben hala adet olmadım neyın nesı bu bılmıyorum doktora da gıdemedım... Beek fıkrını bı sene erteledım ıse gırdım sukur ne zamandır bekledıgım olsun dıe dua ettıgım dıer seyde calısmakti. Ama hamıle olma ıhtımalım de var hamıle olursam iş de yatar.bakalım hayrlısı olsun ınsallah

Canım hayırlısı olsun ama fazlasıyla gecikti adetin bence bi test yapmalısın artk

Belki son turlarımdır diye bugun alkol de aldim. Göğüslerim son hız şişiyor. Erken gebelik testi aldim sabah yapcaktim ama alkol alinca tutmaz gibi geliyor. Hem de rekor 6 gun ile T turkuazkebelek te imiş. Bu mantıkta persembe gununu beklemeliyim ayrıca bu ay tutmazsa uzulmicem cunku 3 kilo fazlam var. Onumuzdeki aya veya aylara onlarla ugrasirim. Ama nedense hala kendimi gebe saniyom

Seni topigin en heycanli ve en sabırsız anne adayı seçiyorum hihihihiii canım bekle yapma testi şimdiden.. en azından 4 gun kala falan yaparsinn

kızlarrr merhaba herkese . rabbim sizlere ve bana sağlıklı ve hayırlı evlatları bir an önce versin inşallah . aranıza katılmak istedim bayağıdır sizleri takip ediyorum her birirnizi nerdeyse ayrı ayrı tanıyor gibiyim. benim de bir buçuk senelik evliyim . iki aydır korunmadım ilk ay adet oldum . o kadar sitres yapmama rağmen gününde adet olmuştum. ama bu ay 35 günde bir adet olmama rağmen hiç sarkmaz. ama 45 gün oldu adet olmadım. idrar testi yaptım negatif. dün kan baktırdım uzak bi ilçeye gönderip bakılıyor dedi kan bugün sabah baktım netten <0,1 görünüyor hamile değilim yani ama neden adet olmadım. bu ay streste fazla olmadı. yani çok stresli iken bile tam zamanında 35 günde olmuştum

Hoşgeldin :) Bu ay bir kaç arkadaşta daha gecikme var belki mevsimseldir. Bulunduğunuz ilçede kadın doğum uzmanı varsa görünün isterseniz. Ama yerinizde olsam dr adet söktürücü verirse kullanmam, ne olur ne olmaz. Burada adeti baya gecikip sonradan hamile olduğunu öğrenen birini okumuştum.

canım benim kusura bakma burada hepinizi okuyup sizin hamileliği öğrenince ben burdan ağlamıştım. rabbim bebeğini sağlıkla kucağına aşmayı nasip etsin..ankara merkezdeyim ben. ama olduğum mahalledeki sağlık ocağı ilçeye gönderip baktırıyormuş kan testini saçmalık yaaa. ondan güvenim kalmadı pek aslında. ankaradayım ve özel hastaneye bir ay önce gittim rahimde kist gibi birşey var ama sorun yapacak şekilde değil dedi. adetle atılır muhtemelen iki adet görünce gel dedi kontrole. ama ben soğan kürü yapmıştım adetimin 24. günü iki gün iki damla kahverengi leke geldi başkada birşey olmadı . halen de 45 gün oldu adet olmadım. o yüzden acaba o soğan küründen kist mi patladı diyorum . arınmışımdır diye düşündüm leke yi kisttin patlamasına bağladım. hormon testlerim çookk güzel çıkmıştı hiç engel yok demişti. ama neyin nesi anlamadım.doktor da ne acelen var çocuğa diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…