Yaza hamile olarak girmek isteyenler

Canımsın Hıı soğan kürü adeti öne yada ileriye alabiliyor bildiğim kadarıyla. Sen içini ferah tut ve bekle o zaman bence bir kaç gün daha Baktın adet olmuyorsun önce test yapar sonra ne yapacağına karar veririsin bence tabi ki :)

tattlımmm benim birilerinin yanımda olması çok hoşuma gitti teşekkür ederimevet bekleyim ama uykularım kaçıyor. gerçi uyumasam ne olcak gelen giden yok:) bende bekleyim olmadı cuma günü idrar yaparım bakalım belki çıkar yada adet olurum hayırlısı

off yaaa tam adet haftamda belim sırtıma vuran bi ağrı ve aynı zamanda sol kasık ağrısı çektim dolu dolu hissediyorum kasıklarımı. ama normalde adet ağrım olmaz benim ve sırtıma vuran bel ağrım oldu . şu sıralar çalışmaya da ara verdim evden çok çıkmadım üşütmüşte olamam. offf off

bide şeffaf parça gibi uzayan akıntım vardı geçen hafta bat zamanı ve devamında afedersiniz lavobada akıyordu

Belirtilerimiz benziyo bakalim ilk kim regl olcak (evrene ters mesaj) ayricA kizlar bugun kendimi hamile hissetmiyorum. Tutmadi benimki bu ay

evettt ya sende bende bekleyenlerin hepside hamile kalsın yaaa... ben hep hamile hissediyorum çünkü karnımın altı sert gibi yani göbek deliğime yakın yerde arada geriliyor gibi. sol kasığımdan belime doğru yanlarda ara ara ağrı oluyor.bakalım nasıl olcak sonumuz

Benim de sol kasığımda çekme gerilme gibi cok tuhaf bi his var. Belim agriyodu ama o gecti bugun agrimiyo. Benim bat 18 mart

Benim de sol kasığımda çekme gerilme gibi cok tuhaf bi his var. Belim agriyodu ama o gecti bugun agrimiyo. Benim bat 18 mart
ayyy hadi inşallah olur . benim adetim geçince yeni bat ne zaman nasıl bilcem en son 22 ocakta adet olmuştum

Normalde kac gunde bir oluyosunuz mesela ben 28 ya da 30. En son 19 subatta oldum. Sizin zaten gecmis bat

Yani bi bucuk aydir regl olmuyomusunn gebesin sennnn

Normalde kac gunde bir oluyosunuz mesela ben 28 ya da 30. En son 19 subatta oldum. Sizin zaten gecmis bat
normalde adet tarihime 5 gün koyunca olurum yani 35 günde bir. ama 45 gün oldu olmadım ama kan testim negatif çıkıyor kuzum yaaa

normalde adet tarihime 5 gün koyunca olurum yani 35 günde bir. ama 45 gün oldu olmadım ama kan testim negatif çıkıyor kuzum yaaa

Aaa cok tuhaf ya en son ne zaman kan testi yaptirdin. Bugun bi idrar testi yapsana evde belki vardir anca belli olmusturr
dün sabah verdim ama sağlık ocağı çok uyduruk geldi bana hemşire gıcıklık yaptı idrarda çıkardı neden geldinki hahahah belliki gebe değilsin dedi. sinirim bozuldu kanıda ne alakaysa ankaranınn göbeğindeyim ama kadın testi ilçeni birine gönderiyormuş. anlam veremedim. ama sonuç bugün netten baktım negatif

Negatif kac 1 veya 2 bile ciksa ben umitlencem. Bence bi doktora gorun okadar geciktiysen canim

Negatif kac 1 veya 2 bile ciksa ben umitlencem. Bence bi doktora gorun okadar geciktiysen canim
CANIM <0,100 YAZIYOR. DOKTORA GEÇEN AY GİTTİGİM DE GEBELİĞE ENGEL DURUM YOK 4 CM kist var ama oda engellemz dedi adetle giden cinsten dedi eğer hamile olmazsan . ıkı adet dönemi sonra gelirsin dedi

kızlar herkese merhaba,
15 gündür giremiyordum izindeydim. yaklaşık 2 aydır adet olamıyorum. doktora gitmiştim kahve leke olunca hatırlarsınız bunu adetden say çünkü yumurtan gelişmiş demişti. 1 hafta önce kasıklarımdaki ağrıdan tekrar başka doktora gittim kist oluşmuş. kist mi engelliyor acaba adet olmayı. göğüslerim çok ağrıyor. sizce ne yapmam lazım

Engelliyor olsa dr söylerdi sanırım canım. Bu ay yine gecikti mi. Yani lekelenmeden sonra ne kadar zaman geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…