- 26 Ağustos 2013
- 3.225
- 2.142
- 448
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #3.581
Canımsıncanım benim kusura bakma burada hepinizi okuyup sizin hamileliği öğrenince ben burdan ağlamıştım. rabbim bebeğini sağlıkla kucağına aşmayı nasip etsin..ankara merkezdeyim ben. ama olduğum mahalledeki sağlık ocağı ilçeye gönderip baktırıyormuş kan testini saçmalık yaaa. ondan güvenim kalmadı pek aslında. ankaradayım ve özel hastaneye bir ay önce gittim rahimde kist gibi birşey var ama sorun yapacak şekilde değil dedi. adetle atılır muhtemelen iki adet görünce gel dedi kontrole. ama ben soğan kürü yapmıştım adetimin 24. günü iki gün iki damla kahverengi leke geldi başkada birşey olmadı . halen de 45 gün oldu adet olmadım. o yüzden acaba o soğan küründen kist mi patladı diyorum . arınmışımdır diye düşündüm leke yi kisttin patlamasına bağladım. hormon testlerim çookk güzel çıkmıştı hiç engel yok demişti. ama neyin nesi anlamadım.doktor da ne acelen var çocuğa diyor
Belirtilerimiz benziyo bakalim ilk kim regl olcakoff yaaa tam adet haftamda belim sırtıma vuran bi ağrı ve aynı zamanda sol kasık ağrısı çektim dolu dolu hissediyorum kasıklarımı. ama normalde adet ağrım olmaz benim ve sırtıma vuran bel ağrım oldu . şu sıralar çalışmaya da ara verdim evden çok çıkmadım üşütmüşte olamam. offf off
Benim de sol kasığımda çekme gerilme gibi cok tuhaf bi his var. Belim agriyodu ama o gecti bugun agrimiyo. Benim bat 18 martevettt ya sende bende bekleyenlerin hepside hamile kalsın yaaa...ben hep hamile hissediyorum çünkü karnımın altı sert gibi yani göbek deliğime yakın yerde arada geriliyor gibi. sol kasığımdan belime doğru yanlarda ara ara ağrı oluyor.bakalım nasıl olcak sonumuz
Normalde kac gunde bir oluyosunuz mesela ben 28 ya da 30. En son 19 subatta oldum. Sizin zaten gecmis batBenim de sol kasığımda çekme gerilme gibi cok tuhaf bi his var. Belim agriyodu ama o gecti bugun agrimiyo. Benim bat 18 mart
ayyy hadi inşallah olur . benim adetim geçince yeni bat ne zaman nasıl bilcem en son 22 ocakta adet olmuştum
Yani bi bucuk aydir regl olmuyomusunn gebesin sennnnBenim de sol kasığımda çekme gerilme gibi cok tuhaf bi his var. Belim agriyodu ama o gecti bugun agrimiyo. Benim bat 18 mart
ayyy hadi inşallah olur . benim adetim geçince yeni bat ne zaman nasıl bilcem en son 22 ocakta adet olmuştum
Aaa cok tuhaf ya en son ne zaman kan testi yaptirdin. Bugun bi idrar testi yapsana evde belki vardir anca belli olmusturrnormalde adet tarihime 5 gün koyunca olurum yani 35 günde bir. ama 45 gün oldu olmadım ama kan testim negatif çıkıyor kuzum yaaa
dün sabah verdim ama sağlık ocağı çok uyduruk geldi bana hemşire gıcıklık yaptı idrarda çıkardı neden geldinki hahahah belliki gebe değilsin dedi. sinirim bozuldu kanıda ne alakaysa ankaranınn göbeğindeyim ama kadın testi ilçeni birine gönderiyormuş. anlam veremedim. ama sonuç bugün netten baktım negatifAaa cok tuhaf ya en son ne zaman kan testi yaptirdin. Bugun bi idrar testi yapsana evde belki vardir anca belli olmusturr
Negatif kac 1 veya 2 bile ciksa ben umitlencem. Bence bi doktora gorun okadar geciktiysen canimdün sabah verdim ama sağlık ocağı çok uyduruk geldi bana hemşire gıcıklık yaptı idrarda çıkardı neden geldinki hahahah belliki gebe değilsin dedi. sinirim bozuldu kanıda ne alakaysa ankaranınn göbeğindeyim ama kadın testi ilçeni birine gönderiyormuş. anlam veremedim. ama sonuç bugün netten baktım negatif
CANIM <0,100 YAZIYOR. DOKTORA GEÇEN AY GİTTİGİM DE GEBELİĞE ENGEL DURUM YOK 4 CM kist var ama oda engellemz dedi adetle giden cinsten dedi eğer hamile olmazsan . ıkı adet dönemi sonra gelirsin dediNegatif kac 1 veya 2 bile ciksa ben umitlencem. Bence bi doktora gorun okadar geciktiysen canim
Engelliyor olsa dr söylerdi sanırım canım. Bu ay yine gecikti mi. Yani lekelenmeden sonra ne kadar zaman geçtikızlar herkese merhaba,
15 gündür giremiyordum izindeydim. yaklaşık 2 aydır adet olamıyorum. doktora gitmiştim kahve leke olunca hatırlarsınız bunu adetden say çünkü yumurtan gelişmiş demişti. 1 hafta önce kasıklarımdaki ağrıdan tekrar başka doktora gittim kist oluşmuş. kist mi engelliyor acaba adet olmayı. göğüslerim çok ağrıyor. sizce ne yapmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?