Yaza hamile olarak girmek isteyenler

hoşgeldin canım .benim de var demişti işte kist ama hiç engellemez dedi çünkü hep tam gününde olurdum ilk kez 12 gün oldu hala adet olmadım . benim düşüncem belkie şöylemidir. tam adet olacaktık yumurtlama gec oldu ve olmadan adet yumurtayı çalışmalarla tutturduk acaba geç mi belli edcek ki . ınsallah ıkımızede vurur bu şans

inş cnm ağzından bal damlıyor bal:) kaç ay oldu senin deneyeli

turkuaz ve N neselihatun sorum ozellikle size bu ovulasyon testini ne zaman yapmaya basliyosunuz?ben en son 3martta adet oldum ortalama da 30gunde bir adet oluyorum. kizlar tecrubelerinize ihtiyacim var:)
bn bu ay hem isi takibi yapiyorum hem ovu testi kullaniyorum. adet dongune gore basliyorsun kullanmaya. bnm 25 gunde oluyor cizelgeye gore 8. gun baslamam gerekiyordu. elimde cok test yok die bn 10. gun basladim hala tek cizgiydi. 30 gunde oluyorsan sanirim snn 11-18 arasi yapman gerekir.

T turkuazkebelek bebisinn geldikten sonra hic yazmaz oldunn bugun benim 7 gunum var bata ve test yaptim ama negatif. Ama cok kasik agrim var.ve normalde hic olmazdi. Sen de kasik agrisi olmus muydu ozellikle tek tarafli. Yarin doktora gitmeyi dusunuyorum oyle rahatsiz edici bi agri

Ve benımde ovulasyon testim geldi oğluma aldığım ay hamıle kalmıştım sanırım darısı buna olsun pazar pazartesı erken olsada başlarım yapmaya

Tamam cnm o zaman 14u nde baslamam gerekiyo. bi de gunde bir kere mi iki kere mi yapiyosun?gun icinde bile degiskenlik gosterebiliyo mu bu lh hormonu?

turkuaz ve N neselihatun sorum ozellikle size bu ovulasyon testini ne zaman yapmaya basliyosunuz?ben en son 3martta adet oldum ortalama da 30gunde bir adet oluyorum. kizlar tecrubelerinize ihtiyacim var:)
Canımcım düzenli olarak 30 günde bir adet görüyorsan yaklaşık 16. gün ovulasyon olması lazım. O zaman 12. 13. gün başlasan yeter. Ama ben riske atmamak için ilk kullandığım ay adet biter bitmez başladım. Ertesi aya hangi gün yumurtladığımı net olarak bildiğim için tam gününde kullanmaya başladım ve o gün yakaladım. Yerınde olsam 9. 10. gün başlarım ne olur ne olmaz

Canım bugün doğumgünümdü ve okulda yoğundum ondan yazamadım. Eve yeni geldik sayılır. Bende hiç bir belirti olmadı. Ne ağrı ne bulantı ne şişlik. Belirtiler yeni başladı bende. Dünden beri karın ve kasık ağrısı var. İstersen git dr.aüşütmüşte olabilirsin. Ama şu ara ilaç alamayacaksın gitsende Çok mu ağırıyor

Aaaaa doum gunun cok kutlu mutlu olsun hem de bebisinle girdim yeni.yasinaa şans mutluluk getirsin :) calisirken kostururken artan dinlenince gecen tuhaf agrilarim var. Belime bacagima vuruyo cok sacma hazir senin de yeniyken acaba belirti mi diye sorayim dedim ama sen de yokmus bak. Evet usuttum.heralde canim

Peki canim her gun mu yapym cift cizgiyi gorene kadar? Bugun 8.gunum esim tutturdu yap diye. ben de bi danisiyim dedim size... ne de olsa tecrubelisin bu konuda canim:)

Çok teşekkür ederim canım :* Yani ebnde yorulunca az az batma vardı ama adet döneminde başladı sanırım. Çok erken başlamadı. Ama herkeste belirti farklıdır canım sen yine dikkatli ol

Peki canim her gun mu yapym cift cizgiyi gorene kadar? Bugun 8.gunum esim tutturdu yap diye. ben de bi danisiyim dedim size... ne de olsa tecrubelisin bu konuda canim:)
Canım ben her gün yaptım ama çiftten bir gece önce 2. çizgi daha belirgindi, onu gördükten sonra günde 2 kez yaptım silikleşene kadar. Böylece zirve yaptığını görebildim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…