- 20 Şubat 2012
- 5.696
- 1.501
- 248
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #3.621
Selam fıstık anne adayları
Yazmıştım daha önce, geçen ay kimyasal gebelik yaşadım,31 ocakta kanamam başlamıştı,doktor ara vermeden devam dedi ,yumurta büyütücü ilaç kullandım ,23 şubatta 19mm lik bu yumosum oldu ,o gün catlattik
Bu pazartesi yani çatlatma iğnesinin 15. Gününde beta hcg ; 21.18 çıktı. Doktorum henüz birşey diyemem dedi.
Bugün tekrar kan verdim ,sonuç ; 71.70 çıktı . Aile sağlığında ki doktorum beğendi artışı ,ama kimyasal gebelikten sonra tedbirli davranıyorum , cuma tekrar yapılacak ,İnşAllah sonuç güzel olur. Dua edin canlar ,öperim
Hadi hayirlisi insallah canim yaa. insallah saglikli bir gebelik olur ve bebegini de saglikla kucagina alirsin. darisi bizim basimiza insallah...
cnm ayni saatte gunde bir defa yapiyorum.3. gunde bn yakaladim cift cizgiyi bakalim hayirlisi artikTamam cnm o zaman 14u nde baslamam gerekiyo. bi de gunde bir kere mi iki kere mi yapiyosun?gun icinde bile degiskenlik gosterebiliyo mu bu lh hormonu?
hayirli olsun. rabbim saglikli sihatli kucagina almayi nasip etsin insSelam fıstık anne adayları
Yazmıştım daha önce, geçen ay kimyasal gebelik yaşadım,31 ocakta kanamam başlamıştı,doktor ara vermeden devam dedi ,yumurta büyütücü ilaç kullandım ,23 şubatta 19mm lik bu yumosum oldu ,o gün catlattik
Bu pazartesi yani çatlatma iğnesinin 15. Gününde beta hcg ; 21.18 çıktı. Doktorum henüz birşey diyemem dedi.
Bugün tekrar kan verdim ,sonuç ; 71.70 çıktı . Aile sağlığında ki doktorum beğendi artışı ,ama kimyasal gebelikten sonra tedbirli davranıyorum , cuma tekrar yapılacak ,İnşAllah sonuç güzel olur. Dua edin canlar ,öperim
Hayırlı olsun şimdiden arkadaşım :) Sonuç şimdiden güzel benceSelam fıstık anne adayları
İçin rahatlamıştır :) O zaman adet bitecek artık yakın zamanda çalışmalara başlayacaksın :)ii geceler kızlarrrrr....... sizlerle bişey paylaşmak istiyorum.....bu ay biliyorsunuz 4 günlük gecikmem vardı.adetim gayet normal seyrinde devam ediyor ve 4. günümdeyim.....bir dr la görüştüm...kimyasal gebeliklle ilgiili öğrendiğim bişey oldu....her gecikmenin gebelik olmaddığını;düzenli adet görenlerde ve çocuk sahibi olmak isteyip de adet günü beklenenlerde strese bağl y a da mevsimsel bir takım gecikmelerin olmasının muhtemel olduğunu söyledi(beyindeki hipo...bişeyy hormonu adeti sapıtıyormuş )...kimyasal gebelikte adetin genelde 1 hafta geçmesi gerekiyormuş ve mutlak evde testlerde veya kan testlerinde onaylanır dedi...ayrıca adetin miktarı ve süresinin de değişeceğini söyledi..mesela önce koyu kahvee bir lekelenmeyle başlayıp bu lekelerin bir iki gün sürüp sonrasında kana dönüşeceğini belitti...ve kanamanın en az bir hafta 10 gün süreceğini söyledi.kşimyasal gebelik haricideki herhangi bir gecikmede de , kasıkta ciddi kramp ya da sancıların olabileceğini bunun da gecikmeden dolayı rahim ağzı birikmsinden kaynaklandığını söyledi...çokk şükür ki benim reglim böyle olmadı bu ay...baya tedirgin olmuştum...hayırlısı diyorumm
ikinci ayım canım . bal göbüşlerimizden damlayacak tatlı tatlı bebişlerinş cnm ağzından bal damlıyor bal:) kaç ay oldu senin deneyeli
turkuazcııımmmm doğum günün kutlu mutlu ve bebişli olsun ki olduuuu geç yazdım ama yeni girebildim canım benim doğum gününü kutlarımCanım bugün doğumgünümdü ve okulda yoğundum ondan yazamadım. Eve yeni geldik sayılır. Bende hiç bir belirti olmadı. Ne ağrı ne bulantı ne şişlik. Belirtiler yeni başladı bende. Dünden beri karın ve kasık ağrısı var. İstersen git dr.aüşütmüşte olabilirsin. Ama şu ara ilaç alamayacaksın gitsendeÇok mu ağırıyor
Sağol canım benim ,İnşAllah ikimizde kasım anneleri oluruz sağlıcakla :)Hayırlı olsun şimdiden arkadaşım :) Sonuç şimdiden güzel bence
Canım benım adet yenı bıttı 8. Gun bugun 11. Gun yapmaya başlarım ben pazar gunu yani akşam 6 da yapacagım günde 1 kere çok fazla yanı gun içinde 2-3 kez yapınca daha stres oluyorumCanim senin bat ne zamandi? gunde bir kere mi yapiyosun iki mi?
ikinizinde bebeişleri hayırlı mutlu olsunSağol canım benim ,İnşAllah ikimizde kasım anneleri oluruz sağlıcakla :)
Bu dönemde adeti geciken çok kişi duydum mevsimsel birazda bence. Geç adet geç yumurtlama demek belkide şu an verimli dönem ben yerinde olsam çalışmaları ihmal etmemgünaydın canlarım güzel anne aday adayları ve anne adaylarıııııcanım benim ben daha adet te olmadım nerdeyse 35 günde adet olsaydım diğer adet zamanımın bile yumurtlaması geldi benim ikinci denemem canım ilk ay yani ilk denemede tam gününde adet oldum vucut alışmadığı için neyse normal dedim. bakalım bu ay neler olcak . eğer ikinci adet zamanımıda geçerse idrar testinde de çıkmazsa doktora giderim
Teşekkürler canım :*turkuazcııımmmm doğum günün kutlu mutlu ve bebişli olsun ki olduuuu geç yazdım ama yeni girebildim canım benim doğum gününü kutlarım
Olca olcaz bebekler hazırlanıyo şu an :)Sağol canım benim ,İnşAllah ikimizde kasım anneleri oluruz sağlıcakla :)
Şu keseyi kalp atışını duyalımda o zaman tamam hamileyim dicem :)ikinizinde bebeişleri hayırlı mutlu olsun
duyarsın Allahın izniyle tatlışım yaaaŞu keseyi kalp atışını duyalımda o zaman tamam hamileyim dicem :)
evet olabilir adet olmama gereken haftamda akıntım vardı bende yumurtlamadımmı geç mi dedim acabalar işte. ama çalışmalara gün aşırı devam ettim kuzucummm ediyorum belkide onlar tutar ha ne dersin:)Bu dönemde adeti geciken çok kişi duydum mevsimsel birazda bence. Geç adet geç yumurtlama demek belkide şu an verimli dönem ben yerinde olsam çalışmaları ihmal etmem
Tutabilir canım hiç belli olmaz. akarsın adet hiç gelmez ve senin çalışmalar meyvesini verirevet olabilir adet olmama gereken haftamda akıntım vardı bende yumurtlamadımmı geç mi dedim acabalar işte. ama çalışmalara gün aşırı devam ettim kuzucummm ediyorum belkide onlar tutar ha ne dersin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?