Yaza hamile olarak girmek isteyenler

Canım benım adet yenı bıttı 8. Gun bugun 11. Gun yapmaya başlarım ben pazar gunu yani akşam 6 da yapacagım günde 1 kere çok fazla yanı gun içinde 2-3 kez yapınca daha stres oluyorum
bugun yaptim ben silik bi cizgi cikti. birkac gune yumurtlama olcak heralde. Cift cizgiyi gordugumuz gun mu iliski olmasi gerekiyo yoksa ertesi gun mu acaba?

arkadaşlar merhaba aranızda yeniyim ,
16şubatta adet olmuştum normalde hiç sekmeden 28 günde olurdum ama geçen ay 27. günde oldum. bugün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı pazartesi gününe kadar olmazsam kan testi yapcam. ama göğüsler acıyo 3 4 gündür kasıklarıma sürekli bıçak saplanır gibi bi sancı giriyo arada kol ve bacaklarımın damarları sancı yapıyo kısa süreli ve bide karnım çok şişti ve karnımın altında sürekli bi ince sızı rahmim ağırlaştı gibi hissediyorum yaa adet olacağım zaman hiçbişey hissetmezdim normalde sizce hamilemiyim yaa :) 22 23 27 şubatta ve 1 2 4 6 martta ilişkiye girmiştik umarım tutmuştur

inşallah canım belli olmuyorki herkesin belirtili olmuyor hamileliği. bünyeye bağlı. turkuazcığımın hiççç bellietmedenoldu çok şükür bak

İnşallah düşündüğünüz gibi hamilesinizdir. Ben 6. haftaya girdim ama son 2 gün öncesine kadar pek belirtim yoktu. Bahsettiğiniz belirtiler malesef hem adette hem hamilelik öncesi bazı kadınlarda görülüyor. Pazartesi idrar testide çıkabilir aslında

bugun yaptim ben silik bi cizgi cikti. birkac gune yumurtlama olcak heralde. Cift cizgiyi gordugumuz gun mu iliski olmasi gerekiyo yoksa ertesi gun mu acaba?
Canım oğlumda pazartesı cıft çizgiyi gördum akşam ılıskı oldu hamıle kaldım hatta salıda test yaptım baktım hala çift cızgı canım ıstrmedı yapmadık ılıskı testere devam etmedım ne zaman silindi bılmem bu sefer ıkı gun ust üste yapcam

inşallah canım pazartesiyi iple çekiyorum umarım sonu gene hüsranla bitmez

kızlar adet olmama gereken haftada yumurtlamam oldu sanırım 5 7 gün uzayan akıntım oldu. eğer o zaman yumurta dllenmiş ise bir hafta on gün içinde idrara cıkarmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…