- 14 Temmuz 2014
- 2.913
- 2.901
- 333
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #3.661
kızlar adet olmama gereken haftada yumurtlamam oldu sanırım 5 7 gün uzayan akıntım oldu. eğer o zaman yumurta dllenmiş ise bir hafta on gün içinde idrara cıkarmı
şöyle anlatayım canım benim. benim 35 günde bir olur adetim fiks bu değişmez. ama edetim 45 gün oldu kan testi yaptırdım negatif dediler. aradan 3 gün geçti ben evde bugün idrar testi yaptım negatif. benim geçen ay 25. günde iki damla akıntım oldu kahverengi o kadar iki damlaydı peçeteye geldi sadece. işte acaba dedim soğan suyundan mı oldu neyse tam adet olmam gereken haftamda uzayan yumurtlama gibi akıntılarım oldu hatta anneme adet zamanı yumurtlanırmı dedim şaşırdık. soğan temizledi de geçmi yumurtladım dedim. neyse o zamanın üstüne uzayan akıntımın bitmesinin üstünden bir hafta anca geçti ne olcak benim halim yaaaAdet in kaç gün geçti canım.. ?
bir haftada çıkmaz canım. 12 günde çıkarkızlar adet olmama gereken haftada yumurtlamam oldu sanırım 5 7 gün uzayan akıntım oldu. eğer o zaman yumurta dllenmiş ise bir hafta on gün içinde idrara cıkarmı
Grreevvvv :) 10 gün sonraya aldım, aceleye lüzum yokturkuazcım nasısın???hadi paylaş hayırlı haberlerini çatlıycamm ))))
canım olabılırmı yanı adet olmam gereken haftamda yumurtlama olmusmudur. o zaman en son bır haftalık akıntım ayın 8 inde bitti.bir haftada çıkmaz canım. 12 günde çıkar
canım neden gitmedin yaa merakla bekliyorduuukk amaa:))Grreevvvv :) 10 gün sonraya aldım, aceleye lüzum yok
aaa evet yaaa 14 mart tıp bayramı ya özel e git canım eğer durumunda sıkıntı yoksaa. ayyy bizede nasip olsun yaaa şuan var ya ağlıyorum resmenheheh bugün grev varmış randevu iptal. 10 gün sonraya alabildim. elki özele giderim belkide 10 gün beklerim
Canım sağlık personeli grevde gitsemde muayene olmayacaktı. Hemen randevuda vermiyorlar. Belki özele giderim hafta içi bir gün . Acele etmekte istemiyorum gitmişken kalp atışlarınıda duyarım :)canım neden gitmedin yaa merakla bekliyorduuukk amaa:))
Yok canım özelde çok para almıyo muayeneye sadece acele etmek istemiyorum. Erken gitsem yok keseyi görmedim yok küçük yok kalp atışı yok dicekler bende moralimi bozacam. İyisimi 6 dolunca gideyim. En kısa sürede pozitifi gör sen bak o zaman ağlayacaksın mutluluktan az kaldı :)aaa evet yaaa 14 mart tıp bayramı ya özel e git canım eğer durumunda sıkıntı yoksaa. ayyy bizede nasip olsun yaaa şuan var ya ağlıyorum resmen(
rabim bebeğini sana ve eşine bağışlasınnnnn çoook mutlu ol. amam üzülüyorum yaaa çok hemde hiç gecikmeyen adet tamda bebek denmeye başlayıncamı gecıkıyor of yaaYok canım özelde çok para almıyo muayeneye sadece acele etmek istemiyorum. Erken gitsem yok keseyi görmedim yok küçük yok kalp atışı yok dicekler bende moralimi bozacam. İyisimi 6 dolunca gideyim. En kısa sürede pozitifi gör sen bak o zaman ağlayacaksın mutluluktan az kaldı :)
Canım oluyor öyle şeyler üzme kendini lütfen. Bak benimde 2 3 ay önce gecikti bi hafta kadar. Stresten oluyor mevsimsel oluyor. Hem rahim kendini hazırlarken düzensizlikler olur sonra hamile kalınır der büyüklerimiz belkide o nedenle gecikmiştir olamaz mırabim bebeğini sana ve eşine bağışlasınnnnn çoook mutlu ol. amam üzülüyorum yaaa çok hemde hiç gecikmeyen adet tamda bebek denmeye başlayıncamı gecıkıyor of yaa
inşallah canım benim baklalım bekliyorum neler olcakCanım oluyor öyle şeyler üzme kendini lütfen. Bak benimde 2 3 ay önce gecikti bi hafta kadar. Stresten oluyor mevsimsel oluyor. Hem rahim kendini hazırlarken düzensizlikler olur sonra hamile kalınır der büyüklerimiz belkide o nedenle gecikmiştir olamaz mı
şöyle anlatayım canım benim. benim 35 günde bir olur adetim fiks bu değişmez. ama edetim 45 gün oldu kan testi yaptırdım negatif dediler. aradan 3 gün geçti ben evde bugün idrar testi yaptım negatif. benim geçen ay 25. günde iki damla akıntım oldu kahverengi o kadar iki damlaydı peçeteye geldi sadece. işte acaba dedim soğan suyundan mı oldu neyse tam adet olmam gereken haftamda uzayan yumurtlama gibi akıntılarım oldu hatta anneme adet zamanı yumurtlanırmı dedim şaşırdık. soğan temizledi de geçmi yumurtladım dedim. neyse o zamanın üstüne uzayan akıntımın bitmesinin üstünden bir hafta anca geçti ne olcak benim halim yaaa
ayy keşke amam korkuyorum gitmeye yaaa yani yoktur mevsimseldir diyor herkes yaaabayağ olmuş canım.. bence bir kaç gün daha bekle doktora git hem tekrar kan testi yaptırırsın hem de neden geciktiğini öğrenirsin.. Biz olumlu düşünelim inşallah hayırlı bir şey için gecikmiştir
ayy keşke amam korkuyorum gitmeye yaaa yani yoktur mevsimseldir diyor herkes yaaa
evet canım adet olmama gereken haftamda yoğun uzayan akıntım vardı geçti bu hafta pazartesinden beri yok. ama şimdi baktım lavaboda afedersin akıntı şeffaf amam uzamayan gelmiş benimle oyun oynuyor rahim sanırm :dEvet mevsimsel gecikmeler olur ama seninki bayağ geçmiş ondan dedim canım, belki de içtiğin soğan suyu değiştirmiştir düzeni.. Hayırlısı olsun meraktayım
Anne olanlar daha iyi bilirler canım ama erken dönemde doktorlar zaten pek bakmak istemiyorlar. O nedenle acele etmek istemiyorum. Yani zaten yolunda gitmeyen bi gebelikse düşecektir Allah korusun. E kanama lekelenme olsa o zaman ilaç falan veriyorlar bende o da yok. En iyisi beklemekT turkuazkebelek canım valla bu konuda iyi sabrediyorsunn ben şimdiye dayanamazdım sanırım çoktan tutmuştum doktorun yolunuBugün de şans hakketten grev olayı neyse vardır herşeyde bir hayır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?