- 26 Ağustos 2013
- 3.225
- 2.142
- 448
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #3.681
işte o akıntı bede yumurtlarken geliyordu canım :) Her bünye farklıdır ama çalışmaya devam ne zaman hedefi vuracağınız belli olmazevet canım adet olmama gereken haftamda yoğun uzayan akıntım vardı geçti bu hafta pazartesinden beri yok. ama şimdi baktım lavaboda afedersin akıntı şeffaf amam uzamayan gelmiş benimle oyun oynuyor rahim sanırm :d
tatlım yaaa bende acaba yumurtlamadım mı bu ay ondan mı adet olmadım dıyrdum. akıntının fazlalasması yumurtlama demek mii . yada yumrtlayıncamı sadece uzayan akıntı olur bır kac günişte o akıntı bede yumurtlarken geliyordu canım :) Her bünye farklıdır ama çalışmaya devam ne zaman hedefi vuracağınız belli olmaz
Insallah canim benim gelsinler artik cok naz yaptilar:) bu arada ben iki gundur yapiyorum. sanirim daha yumurtlamadim ama cok da silik cikmiyo tam negatif degil.yukleyeyim de bi yorumlayin bakalim.Slm kızlar nasılsınz görüşmeyeli ? Turkuazcm sen daha doktora gitmemişsin öyle mi@eng teacher canm ovulasyon testlerini 10. Gün falan başla derim seninde döngün benimkine benziyodu, ben adetin 19unda falan yumurtluyorum genelde.. Inşallah bu ay gelir bebişler
Canım geç adet geç yumurtlama demek zaten. Sen yeni yumurtluyorsun bencetatlım yaaa bende acaba yumurtlamadım mı bu ay ondan mı adet olmadım dıyrdum. akıntının fazlalasması yumurtlama demek mii . yada yumrtlayıncamı sadece uzayan akıntı olur bır kac gün
Canım henüz pozitif değil ama yakın bence.Insallah canim benim gelsinler artik cok naz yaptilar:) bu arada ben iki gundur yapiyorum. sanirim daha yumurtlamadim ama cok da silik cikmiyo tam negatif degil.yukleyeyim de bi yorumlayin bakalim.
Yok canım randevu bugündü ama bugün grev olduğu için gidemedim. Eşim benim bu rahatlığıma el koydu pazartesi dr.a götürücem seni dediSlm kızlar nasılsınz görüşmeyeli ? Turkuazcm sen daha doktora gitmemişsin öyle mi@eng teacher canm ovulasyon testlerini 10. Gün falan başla derim seninde döngün benimkine benziyodu, ben adetin 19unda falan yumurtluyorum genelde.. Inşallah bu ay gelir bebişler
Canım kaçıncı günündesin bugün ? Bikaç güne pozitifi görürsün, çift çizgiyi gördüğünde hiç bekleme hemencecik ilişki olsunInsallah canim benim gelsinler artik cok naz yaptilar:) bu arada ben iki gundur yapiyorum. sanirim daha yumurtlamadim ama cok da silik cikmiyo tam negatif degil.yukleyeyim de bi yorumlayin bakalim.
Bugun 10. Gun. yani 3unde olmustum. insallah gebelik testinde de en azindan silik de olsa ikinci cizgiyi goruruz en yakin zamanda hepimiz...Canım kaçıncı günündesin bugün ? Bikaç güne pozitifi görürsün, çift çizgiyi gördüğünde hiç bekleme hemencecik ilişki olsun
Evt cnm henuz pozitif degil de ben yine de cok erken oldugunu dusunuyodum. ama senin ve neselihatunun dedigi gibi birkac gune yumurtliycam sanirim. hayirlisiyla insallah bu ay bosa gitmez de gelir bebislerimiz:)Canım henüz pozitif değil ama yakın bence.
inşallaahh canım benim, en kısa sürede gelsin minişlerinizBugun 10. Gun. yani 3unde olmustum. insallah gebelik testinde de en azindan silik de olsa ikinci cizgiyi goruruz en yakin zamanda hepimiz...
Evt cnm henuz pozitif degil de ben yine de cok erken oldugunu dusunuyodum. ama senin ve neselihatunun dedigi gibi birkac gune yumurtliycam sanirim. hayirlisiyla insallah bu ay bosa gitmez de gelir bebislerimiz:)
cift cizgiyi gormen 3-4 gun surer daha. bn 3 gun once gordum cift cizgiyi sabah yaptim tekrar hala cift cizgiydiInsallah canim benim gelsinler artik cok naz yaptilar:) bu arada ben iki gundur yapiyorum. sanirim daha yumurtlamadim ama cok da silik cikmiyo tam negatif degil.yukleyeyim de bi yorumlayin bakalim.
3gun boyunca nasil cift cizgi oluyo. ilginc degil mi? Ben ertesi gun duser diye okumustum hep...cift cizgiyi gormen 3-4 gun surer daha. bn 3 gun once gordum cift cizgiyi sabah yaptim tekrar hala cift cizgiydi
ben de en azindan 3. gun dusmustur dedim oylesine yapayim dedim hala cift. merak ettim bide yarin mi yapsam:)3gun boyunca nasil cift cizgi oluyo. ilginc degil mi? Ben ertesi gun duser diye okumustum hep...
herkeseee günaydınnn:)) bencede baklaım çalışmalara devamCanım geç adet geç yumurtlama demek zaten. Sen yeni yumurtluyorsun bence
Hadi gözünüzaydın canm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eylesinÖzel gittik kesemizi gördük kızlar :)
Hayırlı olsun canım allah kucagına almayıda nasip etsinÖzel gittik kesemizi gördük kızlar :)
Özel gittik kesemizi gördük kızlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?