Yaza hamile olarak girmek isteyenler

işte o akıntı bede yumurtlarken geliyordu canım :) Her bünye farklıdır ama çalışmaya devam ne zaman hedefi vuracağınız belli olmaz

işte o akıntı bede yumurtlarken geliyordu canım :) Her bünye farklıdır ama çalışmaya devam ne zaman hedefi vuracağınız belli olmaz
tatlım yaaa bende acaba yumurtlamadım mı bu ay ondan mı adet olmadım dıyrdum. akıntının fazlalasması yumurtlama demek mii . yada yumrtlayıncamı sadece uzayan akıntı olur bır kac gün

kızlar yumurtlama olmasa değerim garip çıkar dimi. benim FSH değerim yani yumurtayı gösterendeğerim 5,22 değerler tablosuna göre 6 nın altındakiler mükemmmel yazıyor. bilgisi olan varmı

tsh 3,66
b 12 703,7
folik asit 18,02
fsh 5,22
estradiol 49
bunlardı değerlerim doktor iyi dedi. gecen ay yaptırmıstım.

Slm kızlar nasılsınz görüşmeyeli ? Turkuazcm sen daha doktora gitmemişsin öyle mi @eng teacher canm ovulasyon testlerini 10. Gün falan başla derim seninde döngün benimkine benziyodu, ben adetin 19unda falan yumurtluyorum genelde.. Inşallah bu ay gelir bebişler

Insallah canim benim gelsinler artik cok naz yaptilar:) bu arada ben iki gundur yapiyorum. sanirim daha yumurtlamadim ama cok da silik cikmiyo tam negatif degil.yukleyeyim de bi yorumlayin bakalim.

Eklentiler

• 20150313_104028.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 83
Yok canım randevu bugündü ama bugün grev olduğu için gidemedim. Eşim benim bu rahatlığıma el koydu pazartesi dr.a götürücem seni dedi

Insallah canim benim gelsinler artik cok naz yaptilar:) bu arada ben iki gundur yapiyorum. sanirim daha yumurtlamadim ama cok da silik cikmiyo tam negatif degil.yukleyeyim de bi yorumlayin bakalim.
Canım kaçıncı günündesin bugün ? Bikaç güne pozitifi görürsün, çift çizgiyi gördüğünde hiç bekleme hemencecik ilişki olsun

Canım kaçıncı günündesin bugün ? Bikaç güne pozitifi görürsün, çift çizgiyi gördüğünde hiç bekleme hemencecik ilişki olsun
Bugun 10. Gun. yani 3unde olmustum. insallah gebelik testinde de en azindan silik de olsa ikinci cizgiyi goruruz en yakin zamanda hepimiz...
Canım henüz pozitif değil ama yakın bence.
Evt cnm henuz pozitif degil de ben yine de cok erken oldugunu dusunuyodum. ama senin ve neselihatunun dedigi gibi birkac gune yumurtliycam sanirim. hayirlisiyla insallah bu ay bosa gitmez de gelir bebislerimiz:)

inşallaahh canım benim, en kısa sürede gelsin minişleriniz

cift cizgiyi gormen 3-4 gun surer daha. bn 3 gun once gordum cift cizgiyi sabah yaptim tekrar hala cift cizgiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…