- 26 Ağustos 2013
- 3.225
- 2.142
- 448
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #3.701
ne guzelÖzel gittik kesemizi gördük kızlar :)
Sağolasın canım :)ne guzelgozun aydin
canımmm canım ayyy ne mutlu yaaaa rabbim kavuştursun sağ salim bebeğinizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeÖzel gittik kesemizi gördük kızlar :)
ne guzelgozun aydin
Teşekkür ederim canım. Bu ay sizde güzel haberlerle geleceksiniz inşallah :)canımmm canım ayyy ne mutlu yaaaa rabbim kavuştursun sağ salim bebeğinizeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Amiin canım sağolayyy ne mutlu sizee turuazcımm..gözünüz aydın allah sağlıklı sıhhatli geçirmeyi nasip etsin inşallahhh.
Canım 14.gün pik yapmış o zaman 15.gün yumurtlamışsın. Tekrar koyulaştıysa 2. kez yumurtlamış olabilirmisin kiKizlar yardiminiza ihtiyacim var ovulasyon testi kafayi yedirdi :) 11 gun yapmaya basladim hep silik cizgi 15. Gun yumurtlamam gerekiyordu 14. Gun cizgi baya koyu oldu ama 15. Gun ne kasik agrim ne bisey olmadi Koyu ciktigi gun iliskide olmadi ama ertesi gun oldu dun silikti cizgi bugun yine yaptim baya koyu cikti bakin onunda resmini aticam birazdandaha da ovulasyon testi yapmam kafam allak bullak cok başım agriyor bugun uykusuzum birde gogsumde sizi var hafif akintim devam ediyor daha yumurtlamadim mi acaba
Hiç anlamadım canım ya baya koyu çıktı az önce yaptım testi kasığımda hafif batma var bugün mü yumurtluyorum acaba , pik yaptığı gün ilişki olmadı çokta umudum yoktu bu aydan ama bugün bu çizgiyi görünce bu akşamı boş geçirmeyelim en iyisiCanım 14.gün pik yapmış o zaman 15.gün yumurtlamışsın. Tekrar koyulaştıysa 2. kez yumurtlamış olabilirmisin ki
Canım pik yaptıktan bir gün sonra yumurtlama oluyor kaçırmış sayılmazsın. Yinede sen değerlendirmeye devam et :) Teşekkürler iyi dileklerin içinHiç anlamadım canım ya baya koyu çıktı az önce yaptım testi kasığımda hafif batma var bugün mü yumurtluyorum acaba , pik yaptığı gün ilişki olmadı çokta umudum yoktu bu aydan ama bugün bu çizgiyi görünce bu akşamı boş geçirmeyelim en iyisi
Bu arada seninde gözün aydın Allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin
Canim ben ginde iki kez iciyorum hayit tohumu. ben de ovulashon testi yapiyorum 4 gundur. sanirim 2-3 gune yumurtlarim. ins bu ayi iyi degerlendirebiliriz.allah hepimizin yardimcisi olsun ins.Bugun testıme baslıcam aksi gibi üşütmüşüm durmadan tuvaletim geliyor.birikmiş sıvı almadan yapılan idrarla oluyorya test.burda bır arkadas vardı hayıt tohumu alan içiyor mu merak ettım ben içiyorum 1 kere günde ovulasyon testınde çift çizgiyi görunce bırakacağım ama içmeyi adet olursam yine adetle başlarım artık içmeye:)
Kizlar yardiminiza ihtiyacim var ovulasyon testi kafayi yedirdi :) 11 gun yapmaya basladim hep silik cizgi 15. Gun yumurtlamam gerekiyordu 14. Gun cizgi baya koyu oldu ama 15. Gun ne kasik agrim ne bisey olmadi Koyu ciktigi gun iliskide olmadi ama ertesi gun oldu dun silikti cizgi bugun yine yaptim baya koyu cikti bakin onunda resmini aticam birazdandaha da ovulasyon testi yapmam kafam allak bullak cok başım agriyor bugun uykusuzum birde gogsumde sizi var hafif akintim devam ediyor daha yumurtlamadim mi acaba
Inş canım hayıta güven Allah'ın kadınlara verdıgı mucıZe bence.ben bugun yaptım negatıf testım haftasonuna yumurtlarım erken başladım ben.keşke bende 2 içsem ama sabah içemiyorum cocugu kreşe haZırlama falan .okuldan gelınce içiyorum 1 kupa cok acı ya odaCanim ben ginde iki kez iciyorum hayit tohumu. ben de ovulashon testi yapiyorum 4 gundur. sanirim 2-3 gune yumurtlarim. ins bu ayi iyi degerlendirebiliriz.allah hepimizin yardimcisi olsun ins.
Koyu oldu 14. Gunde ama kontrol cizgisi kadar kalin degildi cizgi adetim 28 gunde bir duzenli olurdu 15.gun kasik agrisi hissederdim hep ben bu ay anlamadim bisey neyse bu aydan pek umudum yok nedenseCanim ben de bu ay ilk kez ovulasyon testi yapiyorum. ama senin testlerin hicbirinde test cizgisi control cizgisi kadar koyu olmamis. Ya da ben net goremedim.
cnm bi arkadas da soylemis pozitif olmasi icin ikisninde ayni koyulukta yada kontrol cizgisinden daha koyu olmasi gerekiyor. bn de ayni koyulukta goremedim. sen devam et yapmaya bakalimKizlar yardiminiza ihtiyacim var ovulasyon testi kafayi yedirdi :) 11 gun yapmaya basladim hep silik cizgi 15. Gun yumurtlamam gerekiyordu 14. Gun cizgi baya koyu oldu ama 15. Gun ne kasik agrim ne bisey olmadi Koyu ciktigi gun iliskide olmadi ama ertesi gun oldu dun silikti cizgi bugun yine yaptim baya koyu cikti bakin onunda resmini aticam birazdandaha da ovulasyon testi yapmam kafam allak bullak cok başım agriyor bugun uykusuzum birde gogsumde sizi var hafif akintim devam ediyor daha yumurtlamadim mi acaba
Benimki çok koyu olmuyordu hiç bi zamancnm bi arkadas da soylemis pozitif olmasi icin ikisninde ayni koyulukta yada kontrol cizgisinden daha koyu olmasi gerekiyor. bn de ayni koyulukta goremedim. sen devam et yapmaya bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?