Yaza hamile olarak girmek isteyenler

cnm bi arkadas da soylemis pozitif olmasi icin ikisninde ayni koyulukta yada kontrol cizgisinden daha koyu olmasi gerekiyor. bn de ayni koyulukta goremedim. sen devam et yapmaya bakalim
Devam edelim bakalım ama o koyuluk farklarınında bir anlamı olmalı gibi geliyor bana çünkü diğer günler bariz silik belki testten kaynaklı çıkmıştır o şekilde bilemedim neyse yarın tekrar yapayım bakalım :)

Şimdi bilgisayardan baktımda tam net gözükmüyor burada ama testte baya kırmızıydı çizgi sadece inceydi kontrol çizgisine göre

Kızlar 4 gündür çok kötüyüm felaket derecede ara ara kasık ağrılarım var Yarın doktora gidecem idrar yolu enfeksiyonu olabilir

Özel gittik kesemizi gördük kızlar :)

Hadi gözünüz aydınnn arkadaşımm Darısı Başımıza olsunnn

Bu bugunku testim ay icinde birden fazla yumurtlama oluyor mu ya doktor bircok yumurtan var demişti ama :s sadece biri olgunlasiyor diye biliyorum ben

Bu da bayağ koyu geldi bana 17. günün testi mi bu? Bir de bazı kişilerde birden fazla yumurta geliştiği oluyormuş.. Belki iki kere yumurtladın

kızlar merhaba ben bu sabah adet oldum 2. deneme fos çıktı yani

Hayırlısı olsun canım yılmadan denemeye devamm...

Bu da 18. Gun testi sanirim yarin yumurtlayacagim cok koyu cikti

Eklentiler

• 20150316_124401.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 69
  • 20150316_124401.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 74
evet
Labaquick kullanıyordun değil mi sende belkide testten kaynaklıdır tamamen aynı olmaması çünkü diğer günler bariz silik çıktı en iyisi yarın tekrar yapayım belli olur belki tam olarak :)
canım labaquik kullandım. En koyu olduğu anda çizgi ince çıktı bende. Bence sen 14. gün kesin yumurtladın. Ama sonra tekrar neden koyu çıktı bilmiyorum. Gebelik oluncada koyu çıkıyor ovulasyon testleri ama yumurtlamadan bir hafta sonra falan koyulaşıyor. Senin ovulasyon ne zamandı. Yani 14. gün ayın kaçında oldu

Bugün 18. gün canım cumartesi günü ovulasyon oldu yani teste göre . ama bugün çok koyu ve kalın çizgi çıktı incir yedim baya ya acaba o mu iki kez yumurtamın olgunlaşmasına neden oldu ? doktor çok yumurtan var dedi ama hangisi olgunlaşır demedi ki

hayırlısı diyorum ya allah elbet kararlamıştır da zamanını bekliyolardır
evet canım öyle biliyorum ama üzülüyorum bir yandan da. umarım hamile kalırızz ve sağlıklı evliliğimizle bebeğimiz olur eşimi çoookkk seviyorum eminim oda beni bebeğimiz olsun isteyeli iki ay oluyor amam cok uzun geldi bize beklemek . biliyorum cok erken amam bu piskolojik

sorma bizde 3 ay denedik olmadı, kendim gittim doktora eşimi yolladım, eşime daha çok erken test falan yapmam en az 1 sene bekleyin demiş :) banada öyle dedi ama ısrarlarıma dayanamadı zorla muayne etti bakalım çarşmaba alıcam sonuçları

Hımm o zaman birden fazla olgunlaşmış olabilir canım. Olsun ihtimal artar fena mı :)

inşallah iyi çıkar sonuç bebeğinize kavuşursunuzzz:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…