- 16 Haziran 2011
- 1.158
- 617
- 133
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #3.721
Devam edelim bakalım ama o koyuluk farklarınında bir anlamı olmalı gibi geliyor bana çünkü diğer günler bariz silik belki testten kaynaklı çıkmıştır o şekilde bilemedim neyse yarın tekrar yapayım bakalım :)cnm bi arkadas da soylemis pozitif olmasi icin ikisninde ayni koyulukta yada kontrol cizgisinden daha koyu olmasi gerekiyor. bn de ayni koyulukta goremedim. sen devam et yapmaya bakalim
Labaquick kullanıyordun değil mi sende belkide testten kaynaklıdır tamamen aynı olmaması çünkü diğer günler bariz silik çıktı en iyisi yarın tekrar yapayım belli olur belki tam olarak :)Benimki çok koyu olmuyordu hiç bi zaman
Özel gittik kesemizi gördük kızlar :)
Bu bugunku testim ay icinde birden fazla yumurtlama oluyor mu ya doktor bircok yumurtan var demişti ama :s sadece biri olgunlasiyor diye biliyorum ben
kızlar merhaba ben bu sabah adet oldum 2. deneme fos çıktı yani
canım labaquik kullandım. En koyu olduğu anda çizgi ince çıktı bende. Bence sen 14. gün kesin yumurtladın. Ama sonra tekrar neden koyu çıktı bilmiyorum. Gebelik oluncada koyu çıkıyor ovulasyon testleri ama yumurtlamadan bir hafta sonra falan koyulaşıyor. Senin ovulasyon ne zamandı. Yani 14. gün ayın kaçında olduLabaquick kullanıyordun değil mi sende belkide testten kaynaklıdır tamamen aynı olmaması çünkü diğer günler bariz silik çıktı en iyisi yarın tekrar yapayım belli olur belki tam olarak :)
Geçmiş olsun canım. Adet ne zamandı seninKızlar 4 gündür çok kötüyüm felaket derecede ara ara kasık ağrılarım varYarın doktora gidecem idrar yolu enfeksiyonu olabilir
Bugün 18. gün canım cumartesi günü ovulasyon oldu yani teste göre . ama bugün çok koyu ve kalın çizgi çıktıevet
canım labaquik kullandım. En koyu olduğu anda çizgi ince çıktı bende. Bence sen 14. gün kesin yumurtladın. Ama sonra tekrar neden koyu çıktı bilmiyorum. Gebelik oluncada koyu çıkıyor ovulasyon testleri ama yumurtlamadan bir hafta sonra falan koyulaşıyor. Senin ovulasyon ne zamandı. Yani 14. gün ayın kaçında oldu
evet insan olmayınca sanki hiç olmayacak bebeğim diye düşünüyor neden tutmadı diyoryaz kış :) hamile olayım yeter yahuu :)))
hayırlısı diyorum ya allah elbet kararlamıştır da zamanını bekliyolardırevet insan olmayınca sanki hiç olmayacak bebeğim diye düşünüyor neden tutmadı diyor
evet canım öyle biliyorum ama üzülüyorum bir yandan da. umarım hamile kalırızz ve sağlıklı evliliğimizle bebeğimiz olurhayırlısı diyorum ya allah elbet kararlamıştır da zamanını bekliyolardır
sorma bizde 3 ay denedik olmadı, kendim gittim doktora eşimi yolladım, eşime daha çok erken test falan yapmam en az 1 sene bekleyin demiş :) banada öyle dedi ama ısrarlarıma dayanamadı zorla muayne etti bakalım çarşmaba alıcam sonuçlarıevet canım öyle biliyorum ama üzülüyorum bir yandan da. umarım hamile kalırızz ve sağlıklı evliliğimizle bebeğimiz olureşimi çoookkk seviyorum eminim oda beni bebeğimiz olsun isteyeli iki ay oluyor amam cok uzun geldi bize beklemek . biliyorum cok erken amam bu piskolojik
Hımm o zaman birden fazla olgunlaşmış olabilir canım. Olsun ihtimal artar fena mı :)Bugün 18. gün canım cumartesi günü ovulasyon oldu yani teste göre . ama bugün çok koyu ve kalın çizgi çıktıincir yedim baya ya acaba o mu iki kez yumurtamın olgunlaşmasına neden oldu ? doktor çok yumurtan var dedi ama hangisi olgunlaşır demedi ki
Hımm o zaman birden fazla olgunlaşmış olabilir canım. Olsun ihtimal artar fena mı :)
inşallah iyi çıkar sonuç bebeğinize kavuşursunuzzz:))sorma bizde 3 ay denedik olmadı, kendim gittim doktora eşimi yolladım, eşime daha çok erken test falan yapmam en az 1 sene bekleyin demiş :) banada öyle dedi ama ısrarlarıma dayanamadı zorla muayne etti bakalım çarşmaba alıcam sonuçları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?