Yaza hamile olarak girmek isteyenler

Baya yakin yumurtlaman an meselesi bence... bu da benim son durum 13.gunum...
Sanırım şu an ovulasyon başladı canım sağ kasığımda ağrı var uzayan akıntım var bu gece yakalarım inşallah bebişimi :) ilk defa sağ kasığım ağrıyor hep sol kasığım ağrıyordu :) ama cumarteside yumurtladım gibi geliyor çünkü o günkü testte koyuydu keşke dünde ilişki olsaydı ya ona üzülüyorum azıcık çünkü geçen ay yumurtlama günü yakalamıştım ama ilişkiden sonra kalkıp baya gezmiştik o gün tutmamıştı bu gece yatıp uyumaya çalışçam bakalım :) Seninde yakın bence günde iki kez yapmaya çalış ovulasyonu canım daha net yakalarsın çatlayan yumurta kaç saat yaşar acaba 24 saat diyorlar ama daha az yaşayabilir mi ki?

Gunde iki kez yapiyorum canim zaten testi. catlayan yumurta bildigim kadariyla 6-36 saat arasi yasiyo. insallah denk getirebiliriz de bu ay gelir bebislerimiz:)

Gunde iki kez yapiyorum canim zaten testi. catlayan yumurta bildigim kadariyla 6-36 saat arasi yasiyo. insallah denk getirebiliriz de bu ay gelir bebislerimiz:)
Benim yumurtam 10 -11 gibi çatladı akşam hissettigim sancım doğru çıktı canım sabah test yaptım silikleşmiş. Dün gece çalışma oldu 1 saat sonra wc ye gittim ilk defa bu kadar yattım ama inşallah spermler yumurta yaşarken ulaşır oraya ona taktım keşke 1 gün öncede çalışma yapsaymışım orada hazır bulunurdu o zaman belki neyse hayırlısı artık tutmassa önümüzdeki ay daha sık deniycem bakalım

Catladigini nasil anliyosun cnm testte belli oluyo mu hemen?

Teşekkür ederiimm canım :) Seninde oğluşun hayırlı olsun Ne kadar erken öğrenmişssin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…