- 10 Mart 2015
- 3.211
- 2.563
- 83
- 40
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #3.741
ayyy belkide diğer ay hamileyizzz:))inşallah canım hayırlısıyla cümlemiz kavuşalım :)
aa oda bişeymi ben rüyalarımda hep hamileyimayyy belkide diğer ay hamileyizzz:))
bana bak doğmamış bebeğe don biçer gibi gün biçtim:))
süpeeerr ya olcak inşallah :))aa oda bişeymi ben rüyalarımda hep hamileyimhatta betahcg sonuçlarımı bile gördüm :)) uyanınca ilk 10 snye gerçek sandığım bile oldu :))
Sağol canm bir hafta var adetime yarın doktora gidecem bakalım ne diyecekGeçmiş olsun canım. Adet ne zamandı senin
hımmm hayılısı olsun. Kötü düşünme hemen belkide iyi bir sebeptendirSağol canm bir hafta var adetime yarın doktora gidecem bakalım ne diyecek
Ay inş. inş. yarın belli olur bakalım sorun neymişhımmm hayılısı olsun. Kötü düşünme hemen belkide iyi bir sebeptendir
hayirlisi cnm cok erken daha moralini bozma oyle hemen. bnm bundan once bi bucuk sene sonra olmustukızlar merhaba ben bu sabah adet oldum 2. deneme fos çıktı yani
bak bu koyu cikmis baya neBu da 18. Gun testi sanirim yarin yumurtlayacagim cok koyu cikti
hayirlisi cnm cok erken daha moralini bozma oyle hemen. bnm bundan once bi bucuk sene sonra olmustu
ayyy inşallah biraz toparlandım moral olarak hatta spor bile yaptım içim iyice temizlensin adet aksın gitsin diye
ayyy inşallah biraz toparlandım moral olarak hatta spor bile yaptım içim iyice temizlensin adet aksın gitsin diyehayirlisi cnm cok erken daha moralini bozma oyle hemen. bnm bundan once bi bucuk sene sonra olmustu
Baya yakin yumurtlaman an meselesi bence... bu da benim son durum 13.gunum...Bu da 18. Gun testi sanirim yarin yumurtlayacagim cok koyu cikti
2-3 gune olur seninde bence hadi rast gelsin:))Baya yakin yumurtlaman an meselesi bence... bu da benim son durum 13.gunum...
Evet canim hayirlisiyla olsun bu ay insallah...2-3 gune olur seninde bence hadi rast gelsin:))
Sanırım şu an ovulasyon başladı canım sağ kasığımda ağrı var uzayan akıntım var bu gece yakalarım inşallah bebişimi :) ilk defa sağ kasığım ağrıyor hep sol kasığım ağrıyordu :) ama cumarteside yumurtladım gibi geliyor çünkü o günkü testte koyuydu keşke dünde ilişki olsaydı ya ona üzülüyorum azıcık çünkü geçen ay yumurtlama günü yakalamıştım ama ilişkiden sonra kalkıp baya gezmiştik o gün tutmamıştı bu gece yatıp uyumaya çalışçam bakalım :) Seninde yakın bence günde iki kez yapmaya çalış ovulasyonu canım daha net yakalarsınBaya yakin yumurtlaman an meselesi bence... bu da benim son durum 13.gunum...
Sanırım şu an ovulasyon başladı canım sağ kasığımda ağrı var uzayan akıntım var bu gece yakalarım inşallah bebişimi :) ilk defa sağ kasığım ağrıyor hep sol kasığım ağrıyordu :) ama cumarteside yumurtladım gibi geliyor çünkü o günkü testte koyuydu keşke dünde ilişki olsaydı ya ona üzülüyorum azıcık çünkü geçen ay yumurtlama günü yakalamıştım ama ilişkiden sonra kalkıp baya gezmiştik o gün tutmamıştı bu gece yatıp uyumaya çalışçam bakalım :) Seninde yakın bence günde iki kez yapmaya çalış ovulasyonu canım daha net yakalarsınçatlayan yumurta kaç saat yaşar acaba 24 saat diyorlar ama daha az yaşayabilir mi ki?
Benim yumurtam 10 -11 gibi çatladı akşam hissettigim sancım doğru çıktı canım sabah test yaptım silikleşmiş. Dün gece çalışma oldu 1 saat sonra wc ye gittim ilk defa bu kadar yattımGunde iki kez yapiyorum canim zaten testi. catlayan yumurta bildigim kadariyla 6-36 saat arasi yasiyo. insallah denk getirebiliriz de bu ay gelir bebislerimiz:)
3 martta oldum canim en son...Eng teacher canım senın son adetın ne zamandı?sanırım aynı günlerde olmuşuz
Benim yumurtam 10 -11 gibi çatladı akşam hissettigim sancım doğru çıktı canım sabah test yaptım silikleşmiş. Dün gece çalışma oldu 1 saat sonra wc ye gittim ilk defa bu kadar yattımama inşallah spermler yumurta yaşarken ulaşır oraya ona taktım keşke 1 gün öncede çalışma yapsaymışım orada hazır bulunurdu o zaman belki neyse hayırlısı artık tutmassa önümüzdeki ay daha sık deniycem bakalım
Teşekkür ederiimm canım :) Seninde oğluşun hayırlı olsunmrb kızlar :))) turkuazkebelek mrb canım gözün aydın diyorum güzel hamilelikler diliyorum ben dün bebişimin cinsiyetini öğrendim öğrenince yazmamı istemiştin oğlumuz olacak kısmetse darısı topikin başına inşallah hepinizi öpüyorum kocaman..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?