- 15 Ağustos 2014
- 257
- 109
- 323
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #3.761
Sancım oldu tek taraflı şiddetli doktora sormuştum zaten o da sancın olduğunda çatlıyor yumurtan demişti sabah test yaptım silikleşmiş hemen o kopkoyu çizgi işin garip tarafı perşembe koyu çıkıp cuma da silikleşmişti testim ama bu sefer ağrım olunca garanti yumurtladığımı anladımCatladigini nasil anliyosun cnm testte belli oluyo mu hemen?
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin , hayırlı evlat olsun inşallah :)3,5 aylık olduk canımdoktorun deneyimiyle alakası var sanırım birde ultrasyonlar artık çok gelişmiş...
ayyy ne güzel mis kokulu oluşunla eşinle mutlu ol canımmmmmrb kızlar :))) turkuazkebelek mrb canım gözün aydın diyorum güzel hamilelikler diliyorum ben dün bebişimin cinsiyetini öğrendim öğrenince yazmamı istemiştin oğlumuz olacak kısmetse darısı topikin başına inşallah hepinizi öpüyorum kocaman..
Canim ben laboquick aldim. daha yumurtlamadim. cift cizgiyi goremedim. bir kac gune gorurum heralde. 20li ovulasyon + 6li gebelik testi 20 liraydi. gayet de uygun geldi bana...kızlarrrr herkes hangi marka kullandı yumurtlama testi olarak bende alayımda benim adet günlerim geç oldupundan belki zor tespit eder diye merak ediyorum farkı varmı yada herhangi testi alsam our mu.
bide tavsiyeleriniz nasıl kaçlı oluyor nasıl alcam bi öneri veririmisiniz. benim amacım gerçekten her ay yumurtluyormuyum merak ediyorum. yoksa zaten kaçırmammak için gün aşırı çalışmalar yapıyorum sadece yumurtlamayı merak ediyroum . çünkü ay sonunda acaba yumurtlamadım mı diyroum
Aynısını aldım bende :)Canim ben laboquick aldim. daha yumurtlamadim. cift cizgiyi goremedim. bir kac gune gorurum heralde. 20li ovulasyon + 6li gebelik testi 20 liraydi. gayet de uygun geldi bana...
cnm bide ayagini kaldirip bi sure oyle yatarsan cikmaz spercikler hemen disari aklinda bulunsunBenim yumurtam 10 -11 gibi çatladı akşam hissettigim sancım doğru çıktı canım sabah test yaptım silikleşmiş. Dün gece çalışma oldu 1 saat sonra wc ye gittim ilk defa bu kadar yattımama inşallah spermler yumurta yaşarken ulaşır oraya ona taktım keşke 1 gün öncede çalışma yapsaymışım orada hazır bulunurdu o zaman belki neyse hayırlısı artık tutmassa önümüzdeki ay daha sık deniycem bakalım
masallah ne kadar erken ogrenmissin. bn yurtdisindayim burda 20 de soylemislerdi oglumda.bi hafta bari once olsun dedim randevu vermemislerdi3,5 aylık olduk canımdoktorun deneyimiyle alakası var sanırım birde ultrasyonlar artık çok gelişmiş...
cnm yeter merak etme bak bnm ovu testinde baslama gunleri soyle yaziyor. bn 25 den basliyorumbide birşey sorucam ben şimdi 20 lialdım amam benim 35 günde bir adetim oluyor ne zaman başlayacam yetmez mi bana hemen başlasam bilemedim
Kızlar biraz saçma olacak ama bişey sorcam ben 5 Mart'ta adet oldum ama akşam 9 bucuk 10 gibi şimdi 1. Gun olarak 5 Mart mı dıyecegım 6 Mart mıovulasyon testı beni geriyor işte almasaydım akışına mı bıraksaydım
Kizlar yaa bu yumurtlama ne zaman tam anlamiyla olacak acaba? test beni iyice strese soktu. sabah aksam yqpiyorum milim fark var. az az koyulasiyo gibi de insallah kacirmam gununu. bi de grip oldum. hic basim goturmuyo su an.son hali testimin bi bakin. hakkimizda hayirlisi ins...
Kizlar yaa bu yumurtlama ne zaman tam anlamiyla olacak acaba? test beni iyice strese soktu. sabah aksam yqpiyorum milim fark var. az az koyulasiyo gibi de insallah kacirmam gununu. bi de grip oldum. hic basim goturmuyo su an.son hali testimin bi bakin. hakkimizda hayirlisi ins...
Bu sefer çıkmadı dışarı 1 saat kadar en azındancnm bide ayagini kaldirip bi sure oyle yatarsan cikmaz spercikler hemen disari aklinda bulunsun
Canım benimde başlarda böyle çıktı sonra birden koyulaştı merak etme sen koyulaşır yakında tahmini bat ne zaman ?Yukledim saniyorum yuklenmemis bugun yaptigim test...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?