Yaza hamile olarak girmek isteyenler

Catladigini nasil anliyosun cnm testte belli oluyo mu hemen?
Sancım oldu tek taraflı şiddetli doktora sormuştum zaten o da sancın olduğunda çatlıyor yumurtan demişti sabah test yaptım silikleşmiş hemen o kopkoyu çizgi işin garip tarafı perşembe koyu çıkıp cuma da silikleşmişti testim ama bu sefer ağrım olunca garanti yumurtladığımı anladım

ayyy ne güzel mis kokulu oluşunla eşinle mutlu ol canımmmm

kızlarrrr herkes hangi marka kullandı yumurtlama testi olarak bende alayımda benim adet günlerim geç oldupundan belki zor tespit eder diye merak ediyorum farkı varmı yada herhangi testi alsam our mu.
bide tavsiyeleriniz nasıl kaçlı oluyor nasıl alcam bi öneri veririmisiniz. benim amacım gerçekten her ay yumurtluyormuyum merak ediyorum. yoksa zaten kaçırmammak için gün aşırı çalışmalar yapıyorum sadece yumurtlamayı merak ediyroum . çünkü ay sonunda acaba yumurtlamadım mı diyroum

Canim ben laboquick aldim. daha yumurtlamadim. cift cizgiyi goremedim. bir kac gune gorurum heralde. 20li ovulasyon + 6li gebelik testi 20 liraydi. gayet de uygun geldi bana...

Kızlar bende hastaneden yeni geldim kasıklarımda 5 gündürlü fena ağrılar vardı halada devam ediyor doktor alttan muayene etti bişey çıkmadı gebelik için kan tahlili yaptı negatif çıktı ama bir hafta var adetime geç döllenme olabilir dedi adet olursan eğer fitil vede hap verdi onu kullanacam

cnm bide ayagini kaldirip bi sure oyle yatarsan cikmaz spercikler hemen disari aklinda bulunsun

3,5 aylık olduk canım doktorun deneyimiyle alakası var sanırım birde ultrasyonlar artık çok gelişmiş...
masallah ne kadar erken ogrenmissin. bn yurtdisindayim burda 20 de soylemislerdi oglumda.bi hafta bari once olsun dedim randevu vermemislerdi

KIZLARR TAMAM BENDE ALDIM ONDAN EN UYGUN HEM GEBELİK HEMDE OVULASYON OLARAK HEM UYGUN HEMDE EN FAZLA SEÇENEK BUNDAYDI ALDIMMMM::))

bide birşey sorucam ben şimdi 20 lialdım amam benim 35 günde bir adetim oluyor ne zaman başlayacam yetmez mi bana hemen başlasam bilemedim

bide birşey sorucam ben şimdi 20 lialdım amam benim 35 günde bir adetim oluyor ne zaman başlayacam yetmez mi bana hemen başlasam bilemedim
cnm yeter merak etme bak bnm ovu testinde baslama gunleri soyle yaziyor. bn 25 den basliyorum
25 gun surenler 8. gunden
26:9
27:10
28:11
devam ediyor boyle
35 icin 18. gun basla diyor
ne olur ne olmaz biraz erken baslayim dersen 16 da basla sen bilirsin.

Kızlar biraz saçma olacak ama bişey sorcam ben 5 Mart'ta adet oldum ama akşam 9 bucuk 10 gibi şimdi 1. Gun olarak 5 Mart mı dıyecegım 6 Mart mı ovulasyon testı beni geriyor işte almasaydım akışına mı bıraksaydım

eger leke gibi geldiyse 6 mart ama baya baya kan seklindeyse 5 mart ilk gun

Kizlar yaa bu yumurtlama ne zaman tam anlamiyla olacak acaba? test beni iyice strese soktu. sabah aksam yqpiyorum milim fark var. az az koyulasiyo gibi de insallah kacirmam gununu. bi de grip oldum. hic basim goturmuyo su an.son hali testimin bi bakin. hakkimizda hayirlisi ins...

Canım hic merak etme ..duzenli yapınca kesinlikle buluyosun...benden tavsiye telefonuna da adet takip programı kur....bende daha hamile kalabilmiş değilim ama yardımı olur diye düşünüyorum...en azından adet döngüne göre yumurtlama gunlerini bilirsin...
Allah hepimize tez zamanda gostersin inşallahhhh

Canım hic merak etme ..duzenli yapınca kesinlikle buluyosun...benden tavsiye telefonuna da adet takip programı kur....bende daha hamile kalabilmiş değilim ama yardımı olur diye düşünüyorum...en azından adet döngüne göre yumurtlama gunlerini bilirsin...
Allah hepimize tez zamanda gostersin inşallahhhh

Yukledim saniyorum yuklenmemis bugun yaptigim test...

Eklentiler

• 20150317_192405.webp
    15 KB · Görüntüleme: 57
cnm bide ayagini kaldirip bi sure oyle yatarsan cikmaz spercikler hemen disari aklinda bulunsun
Bu sefer çıkmadı dışarı 1 saat kadar en azından ayağımı kaldırdım dediğin gibi , acaba spermler kaç saatte yumurtaya ulaşıyor onu merak ettim bir yerde okudum yumurta çatladıktan sonra ilişkide hamile kalma olasılığı çok az diye keşke bir gün öncede yapsaydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…