Yaza hamile olarak girmek isteyenler

Dışarı çıkıp çıkmamasına çok takılma canım. Benim hep çıkıyodu biliyosun, yinede tuttu.

İkiside tutar ikiz gelir mi u ay :) Bak sen cümbüşe

Geçmiş olsun canım. Sancılar devam ediyor mu

herkese merhaba. denildiği gibi allah isteyen herkese nasip etsin bir melek. 2010 yılından beri giriyorum bu siteye. bir dönem vaktimin yüzde 70 ni burda geçiriyordum diyebilirim. sürekli olarak bebek sahibi olmayı düşünüyordum. şimdi yine bir göz atayım dedim. benim o dönemlerdeki heyecanımı ve telaşımı şimdi yaşayan bir sürü arkadaş gördüm.
2009 yılında evlendim. 2010 yılında kasım ayında ilk gebeliğimi yaşadım. erken düşük ile malesef bebeğimizi kaybettik. 2010 aralık ayından 2012 temmuz ayına kadar sürekli bir arayış ve sabırsızlık içinde hamile kalmayı bekledim. ama bir türlü olmuyordu. doktor doktor gezdik. sadece ben değil eşimde bir sürü tahlil yaptırdı. ama en sonunda beni anladığını düşündğüm ve güvendiğim bir doktorla yola devam etmeye başladık. önce rahim içinde var olan bir problemin tespiti ve 3 ay süren bir tedavi gerçekleşti. sonrasında yumurtlama takibi ile hamilelik beklentisi tekarar başladı. doktorum 3 ay vermişti doğal yolla hamileliği denemek için. eğer olmazsa tedaviye aşlanacaktı. ben ikinci ayda doğal yolla hamile kaldım. ilk zamanlarda çok zor bir hamilelik geçirdik. kanama ile başlayan risk hamileliğimin 3 ayını yatakta geçirmemi sağladı. neyseki kızım sağ salim 15 mart 2013 tarihinde doğdu. şimdi ikinci hamileliğimi yaşıyorum. çok mutluyum. huzurluyum.
bunları benimle aynı şeyleri yaşayan bir çok kişinin varolduğunu bilerek, onlara bir umut olsun diye yazıyorum. neler yaşadığınızı ve neler hissettiğinizi çok iyi biliyorum. lütfen sakin olun ve işin ehli tecrübeli doktorlara itimat edin. allah hepinizin yardımcısı olsun.

tammam canım teşekkür ederim :)

İkiside tutar ikiz gelir mi u ay :) Bak sen cümbüşe
Ben birine bile razıyım canım bari biri tutsa yaa biz tembeliz bu ay bir tek yumurtlama günleri ilişki oldu öncesi ve sonrasını boş geçtik Allah verirse her türlü tutar zaten diye oluruna bıraktık :)

Dışarı çıkıp çıkmamasına çok takılma canım. Benim hep çıkıyodu biliyosun, yinede tuttu.
Tutacağı varsa her türlü tutuyor canım işte umut oluyorsun bana senin sadece yumurtlama gününde mi ilişki olmuştu benim testin kopkoyu çıktığı gün akşamı yumurtladım o gün oldu ilişki sadece birde onun 70 saat öncesi

Hic gelmesini istemedigim bat 2-3 nisan...
O zaman bugün yada yarın yumurtlarsın zaten daha zamanı gelmemiş stres yapma batta gelmesin inşallaahh Benim bu ay bat tarihi oynuycak herhalde yıllar sonra 18. gün yumurtladım 3 gün ileriye atıcak muhtemelen

geçen yıl hamile olanların kız çocuğu oldu çoğunn . bu yıl erkek sanırım olcak o yüzden turkuazcım:)

T turkuazkebelek bu arada benim içimden senin oğlun olacakmış gibi geliyor kolay kolay yanılmam hayırlı sağlıklı evlat olsun :)
Canım eşim ve ailesi erkek istiyorlar, özeliikle eşim çaktırmıyor ama içinden geçeni biliyorum :) Ben kız istiyorum aslında ama artık nasipte ne varsa Ben erkek için çalıştım biliyorsun :) Ama zaman zaman öyle yapmasamıydım diyorum :) Aman sağlıklı olsunda hiiçç önemli değil

Önemli olan sağlığı tabi :) benim eşim önceden hep kız bebek istiyordu 7 sene önce kızımız olursa adını bile koyduk oğlan olursa diye geçen yıllarda ben isim seçtim öyle düşün bebeklerin adları bile belli son birkaç aydır erkek bebek istiyorum dedi ben bile inanamadım öyle dediğinde tabi öncelik sağlık bende önceleri erkek bebek hastasıydım benim ailemde erkek bebek çok seviyor eşimin aile kız bebek hastası ne olursa olsun sağlıklı olsun benimle olsun da şu an içimden geçen bir cinsiyet yok ama hep ilk kızım olacak diye inanıyorum nedense çok istediğimden değil ama öyle olacak gibi geliyor belki yıllar önce ilk onun ismine karar verdik diye

Hiç belli olmaz canımcım. Nasipte ne varsa o :) Allah gönlüne göre versin

merhaba kızlar ovulasyon tarihim internetteki hesaplamama göre 20 mart ama 16 martta yani adet başlangıc tarihimin 11 günü tek taraflı kasık agrım oldu. o gun yumurtlamış olabilir miyim. bebek düşünüyorum, inş bu ay nasip olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…