- 25 Aralık 2014
- 163
- 78
- 38
- 38
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #3.781
Hic gelmesini istemedigim bat 2-3 nisan...Canım benimde başlarda böyle çıktı sonra birden koyulaştı merak etme sen koyulaşır yakında tahmini bat ne zaman ?
Canım bence yarın en geç öbürgün yumurtlarsın sen. Yerinde olsam bu ara günde 2 kez yapardımYukledim saniyorum yuklenmemis bugun yaptigim test...
Dışarı çıkıp çıkmamasına çok takılma canım. Benim hep çıkıyodu biliyosun, yinede tuttu.Bu sefer çıkmadı dışarı 1 saat kadar en azındanayağımı kaldırdım dediğin gibi , acaba spermler kaç saatte yumurtaya ulaşıyor onu merak ettim bir yerde okudum yumurta çatladıktan sonra ilişkide hamile kalma olasılığı çok az diye keşke bir gün öncede yapsaydım
İkiside tutar ikiz gelir mi u ay :) Bak sen cümbüşeSancım oldu tek taraflı şiddetli doktora sormuştum zaten o da sancın olduğunda çatlıyor yumurtan demişti sabah test yaptım silikleşmiş hemen o kopkoyu çizgi işin garip tarafı perşembe koyu çıkıp cuma da silikleşmişti testim ama bu sefer ağrım olunca garanti yumurtladığımı anladım
Darısı banaaa3,5 aylık olduk canımdoktorun deneyimiyle alakası var sanırım birde ultrasyonlar artık çok gelişmiş...
Geçmiş olsun canım. Sancılar devam ediyor muKızlar bende hastaneden yeni geldim kasıklarımda 5 gündürlü fena ağrılar vardı halada devam ediyor doktor alttan muayene etti bişey çıkmadı gebelik için kan tahlili yaptı negatif çıktı ama bir hafta var adetime geç döllenme olabilir dedi adet olursan eğer fitil vede hap verdi onu kullanacam
Canım bence yarın en geç öbürgün yumurtlarsın sen. Yerinde olsam bu ara günde 2 kez yapardım
Sağol canm evet ara ara sancılarım varGeçmiş olsun canım. Sancılar devam ediyor mu
tammam canım teşekkür ederim :)cnm yeter merak etme bak bnm ovu testinde baslama gunleri soyle yaziyor. bn 25 den basliyorum
25 gun surenler 8. gunden
26:9
27:10
28:11
devam ediyor boyle
35 icin 18. gun basla diyor
ne olur ne olmaz biraz erken baslayim dersen 16 da basla sen bilirsin.
Ben birine bile razıyım canımİkiside tutar ikiz gelir mi u ay :) Bak sen cümbüşe
Tutacağı varsa her türlü tutuyor canım işte umut oluyorsun banaDışarı çıkıp çıkmamasına çok takılma canım. Benim hep çıkıyodu biliyosun, yinede tuttu.
O zaman bugün yada yarın yumurtlarsın zaten daha zamanı gelmemiş stres yapmaHic gelmesini istemedigim bat 2-3 nisan...
Benim koyu olduğu gün ve ertesi gün ilişki oldu.Tutacağı varsa her türlü tutuyor canım işte umut oluyorsun banasenin sadece yumurtlama gününde mi ilişki olmuştu benim testin kopkoyu çıktığı gün akşamı yumurtladım o gün oldu ilişki sadece birde onun 70 saat öncesi
Canım eşim ve ailesi erkek istiyorlar, özeliikle eşim çaktırmıyor ama içinden geçeni biliyorum :) Ben kız istiyorum aslında ama artık nasipte ne varsaT turkuazkebelek bu arada benim içimden senin oğlun olacakmış gibi geliyor kolay kolay yanılmamhayırlı sağlıklı evlat olsun :)
Önemli olan sağlığı tabi :) benim eşim önceden hep kız bebek istiyordu 7 sene önce kızımız olursa adını bile koyduk oğlan olursa diye geçen yıllarda ben isim seçtim öyle düşün bebeklerin adları bile belliCanım eşim ve ailesi erkek istiyorlar, özeliikle eşim çaktırmıyor ama içinden geçeni biliyorum :) Ben kız istiyorum aslında ama artık nasipte ne varsaBen erkek için çalıştım biliyorsun :) Ama zaman zaman öyle yapmasamıydım diyorum :) Aman sağlıklı olsunda hiiçç önemli değil
Hiç belli olmaz canımcım. Nasipte ne varsa o :) Allah gönlüne göre versinÖnemli olan sağlığı tabi :) benim eşim önceden hep kız bebek istiyordu 7 sene önce kızımız olursa adını bile koyduk oğlan olursa diye geçen yıllarda ben isim seçtim öyle düşün bebeklerin adları bile bellison birkaç aydır erkek bebek istiyorum dedi ben bile inanamadım öyle dediğinde tabi öncelik sağlık bende önceleri erkek bebek hastasıydım benim ailemde erkek bebek çok seviyor eşimin aile kız bebek hastası ne olursa olsun sağlıklı olsun benimle olsun da şu an içimden geçen bir cinsiyet yok ama hep ilk kızım olacak diye inanıyorum nedense çok istediğimden değil ama öyle olacak gibi geliyor belki yıllar önce ilk onun ismine karar verdik diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?