- 25 Aralık 2014
- 163
- 78
- 38
- 38
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #3.801
Insallah canim. gebelik testinde de cift cizgiyi goruruz insallah. stresten insanin duzeni sasabiliyo bazen canim... baska bi problem olmasin da.O zaman bugün yada yarın yumurtlarsın zaten daha zamanı gelmemiş stres yapmabatta gelmesin inşallaahh Benim bu ay bat tarihi oynuycak herhalde yıllar sonra 18. gün yumurtladım 3 gün ileriye atıcak muhtemelen
YUMURTA AKI GIBI AKINTIN DA OLDUYSA YUMURTLAMIS OLABILIRSINmerhaba kızlar ovulasyon tarihim internetteki hesaplamama göre 20 mart ama 16 martta yani adet başlangıc tarihimin 11 günü tek taraflı kasık agrım oldu. o gun yumurtlamış olabilir miyim. bebek düşünüyorum, inş bu ay nasip olur...
İnşallah canım ya ordada görmek nasip olur :) ben bu ay kuru incir yedim sanırım ondan 2 yumurtam olgunlaştı günde şaştı stres yapmamaya çalışmak lazım bu ay geçen aya göre daha rahattım ama ovulasyon testi kullanırken acaba yumurtlamıycak mıyım diye düşünmedim değil ? ilk kez denediğimiz için bu şekilde ondan oldu bence önümüzdeki aya kalmadan bebiş gelir inşallah :) gönlünü ferah tut hiç bişeycik yokturInsallah canim. gebelik testinde de cift cizgiyi goruruz insallah. stresten insanin duzeni sasabiliyo bazen canim... baska bi problem olmasin da.
Olabilirsin , tek taraflı kasık ağrısı yumurtlamanın en büyük belirtisi bence internette ki hesaplamalar bazen yanıltabiliyormerhaba kızlar ovulasyon tarihim internetteki hesaplamama göre 20 mart ama 16 martta yani adet başlangıc tarihimin 11 günü tek taraflı kasık agrım oldu. o gun yumurtlamış olabilir miyim. bebek düşünüyorum, inş bu ay nasip olur...
Çok teşekkür ederim :) 2. denememdi. İlk denememde ovulasyon testinde çift çizgiyi gördüğüm gün değil ertesi gün çalıştım o ay olmadı. Sonraki ay yine ovulasyon testi kullandım ve çift çizgi gördüğüm gün ile ertesi gün denedim tuttu :) Adet gecikmesi öncesi hemen hemen hiç belirtim olmadı diyebilirim. Adetr 6 gün kala idarar testinde varla yok arası ancak ışıkta görülen bir çizgi çıktı. Sonrada kan testi yaptırdım. Darısı en kısa sürede başına olsun inşallah@turkuazkebelek hayırlı olsun canım epeydir foruma girememiştim, bi bakayım fırsat bulmuşken dedim gözün aydın. eminim konuyla ilgili açıklamalar yapmışsındır ama vaktim sınırlı olduğu için topluca klasik sorularımı sormak istiyorum sana :)) ne kadar zamandır çalışıyordun , adet gecikmesi öncesi belirtilerin oldu mu, idrar testi mi yaptın ne zaman yaptın vs.
Aktardan almıştım kadın hastalıkları için dedi aktar (rahim ağzı yarası vardı bende). Hayır tohumu civan perçemi aslan pençesi karışımı bir çaydı@turkuazkebelekcim bi de bi çaydan bahsetmişsin sanırım sayfalara hızla göz atarken gördüm. ne çayı bu acaba ?
İnşallah canım ya ordada görmek nasip olur :) ben bu ay kuru incir yedim sanırım ondan 2 yumurtam olgunlaştı günde şaştı stres yapmamaya çalışmak lazım bu ay geçen aya göre daha rahattım ama ovulasyon testi kullanırken acaba yumurtlamıycak mıyım diye düşünmedim değil ? ilk kez denediğimiz için bu şekilde ondan oldu bence önümüzdeki aya kalmadan bebiş gelir inşallah :) gönlünü ferah tut hiç bişeycik yoktur
Insallah canim gelsin bebislerimiz artik hayirli ve saglikli bi sekilde. bu aksamki testim baya belirgin. bu geceyi iyi degerlendirmemiz lazim. grip oldum bi de hic halim yok. ama bebis icin canimizi disimize takicaz yapcak bisey yokİnşallah canım ya ordada görmek nasip olur :) ben bu ay kuru incir yedim sanırım ondan 2 yumurtam olgunlaştı günde şaştı stres yapmamaya çalışmak lazım bu ay geçen aya göre daha rahattım ama ovulasyon testi kullanırken acaba yumurtlamıycak mıyım diye düşünmedim değil ? ilk kez denediğimiz için bu şekilde ondan oldu bence önümüzdeki aya kalmadan bebiş gelir inşallah :) gönlünü ferah tut hiç bişeycik yoktur
Aynen canım baya belirginleşmiş yarın tam koyulaşır bugünü ve yarını değerlendirmeye bakInsallah canim gelsin bebislerimiz artik hayirli ve saglikli bi sekilde. bu aksamki testim baya belirgin. bu geceyi iyi degerlendirmemiz lazim. grip oldum bi de hic halim yok. ama bebis icin canimizi disimize takicaz yapcak bisey yok
Insallah canim yaa ne guzel dedin... allah yardimcimiz olsun hepimizin de. Guzel guzel haberler verelim artik birbirimize. baska topiklerde konusalim...Aynen canım baya belirginleşmiş yarın tam koyulaşır bugünü ve yarını değerlendirmeye bakmuhtemelen yarın akşama kadar en geç cuma sabaha kadar yumurtlarsın hadi hayırlısı 14 gün sonra bebiş haberini alırız inşallah
Bakarsın Aralık anneleri topiğinde buluşuruzInsallah canim yaa ne guzel dedin... allah yardimcimiz olsun hepimizin de. Guzel guzel haberler verelim artik birbirimize. baska topiklerde konusalim...
Sen kac yasindasin canim? kac yillik evlisin? hesap sorar gibi oldu ama meraktan soruyorum sirfBakarsın Aralık anneleri topiğinde buluşuruzBende Aralık doğumluyum geçen doğum günümde inşallah bir daha ki doğum günümde bebeğimle olurum diye dua etmiştimm yaa inşallah kabul olmuştur :)
23 yaşındayım 7 aylık evliyim :) bu ay 2. denememiz oldu :) canım sohbet olsun işteSen kac yasindasin canim? kac yillik evlisin? hesap sorar gibi oldu ama meraktan soruyorum sirf
Ay böyle yazınca da ne kadar aceleciymişim gibi görünüyor23 yaşındayım 7 aylık evliyim :) bu ay 2. denememiz oldu :) canım sohbet olsun iştesen kaç yaşındasın kaç yıllık evlisin ?
Ay böyle yazınca da ne kadar aceleciymişim gibi görünüyordaha atanmadan bebek telaşına düştüm anne olmak en büyük isteğim bu hayatta en büyük hayalim
yok cnm akıntım henüz olmadı. sanırım daha yumurtlamadım. ovulasyon testini bugun yaptım t çizgisi silik çıktı. sanırım yumurtlama günüm yakın yada kaçırdımYUMURTA AKI GIBI AKINTIN DA OLDUYSA YUMURTLAMIS OLABILIRSIN
inşallah tutmuşturOlabilirsin , tek taraflı kasık ağrısı yumurtlamanın en büyük belirtisi bence internette ki hesaplamalar bazen yanıltabiliyortutmuştur inşallah bebiş Allah gönlüne göre versin :)
bnce kacmamistir sen teste devam etyok cnm akıntım henüz olmadı. sanırım daha yumurtlamadım. ovulasyon testini bugun yaptım t çizgisi silik çıktı. sanırım yumurtlama günüm yakın yada kaçırdım
inş cnm :) sabah akşam mı yapılıyor bu testbnce kacmamistir sen teste devam et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?