- 5 Mart 2012
- 2.466
- 414
- 123
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #3.821
ben ayni saatlerde bir defa yapiyoruminş cnm :) sabah akşam mı yapılıyor bu test
Yok öyle demeyelim :) benim kadar aceleci değilmişsin diyelim canim nasipte ne varsa o bebegin kendini hazır hissettigin zaman gelmesi ve en güzel zamanda gelmesi onemli olan bekletmeden gelsin bebis annesiniBen 28 yasindayim, 3,5yillik evliyim... benim zamani geldi de geciyo bile:)
Akintiya takılma canim ben onceden sadece kasik agrisini anliyordum bebek istegimden beri akintiyi farkettim ama her zaman olmak zorunda degil belki farketmissindir olsadainşallah tutmuşturptesi kasık ağrım olmuştu yumurta akı gibi akıntı yoktu halen de yok.. ertesi gün değerlendirmiştik yumurtlama günümdeysem diye .. :S inş yarabbim nasip etsin , allah senin de gönlüne göre versn cnm
Canım bu akşam koyulaşabilir ende öyle olmuştuInsallah canim gelsin bebislerimiz artik hayirli ve saglikli bi sekilde. bu aksamki testim baya belirgin. bu geceyi iyi degerlendirmemiz lazim. grip oldum bi de hic halim yok. ama bebis icin canimizi disimize takicaz yapcak bisey yok
Yok canım bayagı kan benım öyle yavas yavas olmuyor adetım gelınce tam gelıyor ozaman 5 Mart be 15. Gun alla alla nıye akıntı yok bende 10. Gun yavas yavas başlardı gıcık olmaya basladımeger leke gibi geldiyse 6 mart ama baya baya kan seklindeyse 5 mart ilk gun
Evt canim dunu degerlendirdik. dedigin gibi bugun daha koyu cikicaktir,bu aksami da bos gecirmeyelim dedik. ben de 6 gundur test yapiyorum daha ancak cift cizgiyi gorebildim. senin de korunmayi biraktigin icin adet duzenin sasmistir. Bu arada gun asiri iliski sperm hareketliligi icin onemliymis aklinda bulunsun canim.insallah bu ay emeklerimiz karsiligini bulur saglikli bi bebisle...Dün akşamkı testte silikti hala akıntıda yok zaten .adet i 5 i kabul edersem bugun 15. Gun 6 Mart kabul edersem 14. Gun bugun normalde 15. Gun yumurtlama olurdu bende cunku hep 29. Gun adet olurdum gec yumurtlıcam galıba cocuk yapmaya karar verdım adetım geç gelmeye geç yumurtlamaya başladım eng teacher senin testin belirginleşmiş bugun dahada koyu cıkar heralde darısı basıma silik olunca ınsan hıc koyu göremeyeceğim sanıyor bırde testte bırsey yok dıye ılışkıde olmuyor bızım beklıyor uz öyle inşallah kacırmam
Senin yolundan gidiyorum zaten canim sonumda sen gibi olur insallah.Canım bu akşam koyulaşabilir ende öyle olmuştu
Canım benim tez zamanda gönlündeki olsun inşallahSenin yolundan gidiyorum zaten canim sonumda sen gibi olur insallah.
Bugun yaparız artık koyu olmasada ama akıntı başladı şükür:))aksam testını koy yıne oldu muEvt canim dunu degerlendirdik. dedigin gibi bugun daha koyu cikicaktir,bu aksami da bos gecirmeyelim dedik. ben de 6 gundur test yapiyorum daha ancak cift cizgiyi gorebildim. senin de korunmayi biraktigin icin adet duzenin sasmistir. Bu arada gun asiri iliski sperm hareketliligi icin onemliymis aklinda bulunsun canim.insallah bu ay emeklerimiz karsiligini bulur saglikli bi bebisle...
Tamam canim koyarim. benim de belim kasiklarim agriyo bugun daha cok sag kasigim. kasik agrim olurdu da bel agrim pek olmazdi yumurtlarken. neyse hayirlisi artik...senin de gozun aydin birkac gune de yumurtlarsin o zaman.sen de koysana test fotosunu canim.Bugun yaparız artık koyu olmasada ama akıntı başladı şükür:))aksam testını koy yıne oldu mu
Canım ben tlf dan gırıyorum bılgısayarı hem acmaya vaktım olmuyor oğlumdan dolayı hemde açınca baktırmaz oglum asla yanı bızım evde çocuktan dolayı bılg açılmıyor tlf danda resım yuklenıyormu bılmıyorumTamam canim koyarim. benim de belim kasiklarim agriyo bugun daha cok sag kasigim. kasik agrim olurdu da bel agrim pek olmazdi yumurtlarken. neyse hayirlisi artik...senin de gozun aydin birkac gune de yumurtlarsin o zaman.sen de koysana test fotosunu canim.
Canım ben tlf dan gırıyorum bılgısayarı hem acmaya vaktım olmuyor oğlumdan dolayı hemde açınca baktırmaz oglum asla yanı bızım evde çocuktan dolayı bılg açılmıyor tlf danda resım yuklenıyormu bılmıyorum
Çok teşekkür ederim :) 2. denememdi. İlk denememde ovulasyon testinde çift çizgiyi gördüğüm gün değil ertesi gün çalıştım o ay olmadı. Sonraki ay yine ovulasyon testi kullandım ve çift çizgi gördüğüm gün ile ertesi gün denedim tuttu :) Adet gecikmesi öncesi hemen hemen hiç belirtim olmadı diyebilirim. Adetr 6 gün kala idarar testinde varla yok arası ancak ışıkta görülen bir çizgi çıktı. Sonrada kan testi yaptırdım. Darısı en kısa sürede başına olsun inşallah
bnm de sat 5 mart cnm. iki gündür ovulasyon testi yapıyorum anlamadım ben ya bu testten silik çıkıyor ovulasyon testiYok canım bayagı kan benım öyle yavas yavas olmuyor adetım gelınce tam gelıyor ozaman 5 Mart be 15. Gun alla alla nıye akıntı yok bende 10. Gun yavas yavas başlardı gıcık olmaya basladım
Canim bence gec yumurtlama olacak gibi senin. 2-3 gune kirmizi cizgi netlesir bence. benim oyle oldu ordan biliyorum...bnm de sat 5 mart cnm. iki gündür ovulasyon testi yapıyorum anlamadım ben ya bu testten silik çıkıyor ovulasyon testi
üsttekini dün,alltakni buugn yaptım cnm anlıyor musun bu testten.bugun netteki hesaplamama göre yumurtlama günüm ama çizft çizgi çıkmadı kaçırdımmı ki yasat 5 mart
Analarım canım deneyeyım biBen de telefondan giriyorum. ordan yukluyorum. Cevapla nin yanindaki dosya yukle yazan yere tikliyosun sonra telefonundan fotografi secip kapat diyosun. ben de yedide yapicam testiacaba diliklesmis midir diyorum. kimisinin tam anlamiyla koyu olmuyomus test cizgidi. gorucez bakalim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?