Yaza hamile olarak girmek isteyenler

Ben 28 yasindayim, 3,5yillik evliyim... benim zamani geldi de geciyo bile:)
Yok öyle demeyelim :) benim kadar aceleci değilmişsin diyelim canim nasipte ne varsa o bebegin kendini hazır hissettigin zaman gelmesi ve en güzel zamanda gelmesi onemli olan bekletmeden gelsin bebis annesini

Akintiya takılma canim ben onceden sadece kasik agrisini anliyordum bebek istegimden beri akintiyi farkettim ama her zaman olmak zorunda degil belki farketmissindir olsada ama degerlendirmen iyi olmus nasipte varsa tutar zaten :) cok sagol güzel dileklerin icin

Dün akşamkı testte silikti hala akıntıda yok zaten .adet i 5 i kabul edersem bugun 15. Gun 6 Mart kabul edersem 14. Gun bugun normalde 15. Gun yumurtlama olurdu bende cunku hep 29. Gun adet olurdum gec yumurtlıcam galıba cocuk yapmaya karar verdım adetım geç gelmeye geç yumurtlamaya başladım eng teacher senin testin belirginleşmiş bugun dahada koyu cıkar heralde darısı basıma silik olunca ınsan hıc koyu göremeyeceğim sanıyor bırde testte bırsey yok dıye ılışkıde olmuyor bızım beklıyor uz öyle inşallah kacırmam

eger leke gibi geldiyse 6 mart ama baya baya kan seklindeyse 5 mart ilk gun
Yok canım bayagı kan benım öyle yavas yavas olmuyor adetım gelınce tam gelıyor ozaman 5 Mart be 15. Gun alla alla nıye akıntı yok bende 10. Gun yavas yavas başlardı gıcık olmaya basladım

Evt canim dunu degerlendirdik. dedigin gibi bugun daha koyu cikicaktir,bu aksami da bos gecirmeyelim dedik. ben de 6 gundur test yapiyorum daha ancak cift cizgiyi gorebildim. senin de korunmayi biraktigin icin adet duzenin sasmistir. Bu arada gun asiri iliski sperm hareketliligi icin onemliymis aklinda bulunsun canim.insallah bu ay emeklerimiz karsiligini bulur saglikli bi bebisle...

Bugun yaparız artık koyu olmasada ama akıntı başladı şükür:))aksam testını koy yıne oldu mu

Bugun yaparız artık koyu olmasada ama akıntı başladı şükür:))aksam testını koy yıne oldu mu
Tamam canim koyarim. benim de belim kasiklarim agriyo bugun daha cok sag kasigim. kasik agrim olurdu da bel agrim pek olmazdi yumurtlarken. neyse hayirlisi artik...senin de gozun aydin birkac gune de yumurtlarsin o zaman.sen de koysana test fotosunu canim.

Canım ben tlf dan gırıyorum bılgısayarı hem acmaya vaktım olmuyor oğlumdan dolayı hemde açınca baktırmaz oglum asla yanı bızım evde çocuktan dolayı bılg açılmıyor tlf danda resım yuklenıyormu bılmıyorum

Ben de telefondan giriyorum. ordan yukluyorum. Cevapla nin yanindaki dosya yukle yazan yere tikliyosun sonra telefonundan fotografi secip kapat diyosun. ben de yedide yapicam testi acaba diliklesmis midir diyorum. kimisinin tam anlamiyla koyu olmuyomus test cizgidi. gorucez bakalim...

üsttekini dün,alltakni buugn yaptım cnm anlıyor musun bu testten.bugun netteki hesaplamama göre yumurtlama günüm ama çizft çizgi çıkmadı kaçırdımmı ki ya sat 5 mart

Eklentiler

• IMG_20150319_150037.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 81
Yok canım bayagı kan benım öyle yavas yavas olmuyor adetım gelınce tam gelıyor ozaman 5 Mart be 15. Gun alla alla nıye akıntı yok bende 10. Gun yavas yavas başlardı gıcık olmaya basladım
bnm de sat 5 mart cnm. iki gündür ovulasyon testi yapıyorum anlamadım ben ya bu testten silik çıkıyor ovulasyon testi

Bi de gunun ayni saatlerinde yaptin di mi? 15indeki daha silikmis simdi farkettim. eger ayni saatlerde yaptiysan yumurtlamis da olabilirsin...
üsttekini dün,alltakni buugn yaptım cnm anlıyor musun bu testten.bugun netteki hesaplamama göre yumurtlama günüm ama çizft çizgi çıkmadı kaçırdımmı ki ya sat 5 mart

Analarım canım deneyeyım bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…