- 18 Ağustos 2011
- 4.373
- 224
- 123
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #3.841
Benımde silik Demekki günümüze var dahabnm de sat 5 mart cnm. iki gündür ovulasyon testi yapıyorum anlamadım ben ya bu testten silik çıkıyor ovulasyon testi
aynı saatte yapmadım cnm. dünkünü gece 12 de falan yaptım bugunkunu de gündüz 12 de yapmıştım. olmazsa dedigin gibi bugun de yapayım gece 12 de. bakalım tekrar buraya ekleyeyim.Bi de gunun ayni saatlerinde yaptin di mi? 15indeki daha silikmis simdi farkettim. eger ayni saatlerde yaptiysan yumurtlamis da olabilirsin...
silik çıkması iyi bişey mi . ya kaçırdırysam yumurtlama gününü. o zaman da silik çıkar mıBenımde silik Demekki günümüze var daha
Valla oglumdada yapmıştım bu testı çift çizgiden sonra hıc yapmadım ama bence cıkar yınede siliksilik çıkması iyi bişey mi . ya kaçırdırysam yumurtlama gününü. o zaman da silik çıkar mı
Her ikiside pozitif değil. Önceki günlerde yaptın yine çift göremediysen yarın ya da öbürgün olabilir benceüsttekini dün,alltakni buugn yaptım cnm anlıyor musun bu testten.bugun netteki hesaplamama göre yumurtlama günüm ama çizft çizgi çıkmadı kaçırdımmı ki yasat 5 mart
cnm senin oglan kac yasinda? bnm de var bi tane nasipse ikinci olcakValla oglumdada yapmıştım bu testı çift çizgiden sonra hıc yapmadım ama bence cıkar yınede silik
Benimki 2 bucuk yasında canım seninki?cnm senin oglan kac yasinda? bnm de var bi tane nasipse ikinci olcak
bzmki de 2 yi yeni doldurdu:)Benimki 2 bucuk yasında canım seninki?
hadi ins:))Kizlar misafir vardi aksamki testi yukleyemedim.simdi yukluyorum. bu geceyi de degerlendirdik. insallah tutturabilmisizdir hayirlisiyla...
pozitiifff :) yarınıda değerlendir ence. Boş durmak yokKizlar misafir vardi aksamki testi yukleyemedim.simdi yukluyorum. bu geceyi de degerlendirdik. insallah tutturabilmisizdir hayirlisiyla...
İnş canım bende bugun olmasada yarın görürüm pozitifi dıye dusunuyorumKizlar misafir vardi aksamki testi yukleyemedim.simdi yukluyorum. bu geceyi de degerlendirdik. insallah tutturabilmisizdir hayirlisiyla...
pozitiifff :) yarınıda değerlendir ence. Boş durmak yok
hımmm sen 2 gündür çalışıyosun dimiii. Sabah çalışın istersen bilemedim kiOyle mi diyosun canim. 3 gun ustuste yapmis olcaz o zaman da. gun asiri fln diyolar yaa. bugun sanirim siliklesir cizgi ,yine de yapsak mi bugun de? ya da yarin sabah yapsak gec mi kalmis oluruz?
hımmm sen 2 gündür çalışıyosun dimiii. Sabah çalışın istersen bilemedim ki
Evet canım bir gün önce koyu ertesi gün silikti hamile kaldığım ay. Ama hamile kalamadığım ay 2 2.5 gün koyu kaldıbugun 11 de tekrar test yaptım. baya silikleşmiş. dün yumurtladım heralde. bi de bu cizgi yavaş yavaş silikleşir diyodum. senin de mi birden silikleşmişti yumurtladıktan sonra canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?