Yaza hamile olarak girmek isteyenler

Bi de gunun ayni saatlerinde yaptin di mi? 15indeki daha silikmis simdi farkettim. eger ayni saatlerde yaptiysan yumurtlamis da olabilirsin...
aynı saatte yapmadım cnm. dünkünü gece 12 de falan yaptım bugunkunu de gündüz 12 de yapmıştım. olmazsa dedigin gibi bugun de yapayım gece 12 de. bakalım tekrar buraya ekleyeyim.

üsttekini dün,alltakni buugn yaptım cnm anlıyor musun bu testten.bugun netteki hesaplamama göre yumurtlama günüm ama çizft çizgi çıkmadı kaçırdımmı ki ya sat 5 mart
Her ikiside pozitif değil. Önceki günlerde yaptın yine çift göremediysen yarın ya da öbürgün olabilir bence

Kizlar misafir vardi aksamki testi yukleyemedim.simdi yukluyorum. bu geceyi de degerlendirdik. insallah tutturabilmisizdir hayirlisiyla...

Eklentiler

• 20150319_190754.webp
    2,5 KB · Görüntüleme: 70
kızlaarrr benim sanırım bugün adetim bitiyor yarın artık çalışmalara başlarım . ben gün aşırı çalışıyorum napiimm:)
neyse ben yinede ovulasyon testlerini ne zaman başlasam ki 18 günü diyor ama

bugun 11 de tekrar test yaptım. baya silikleşmiş. dün yumurtladım heralde. bi de bu cizgi yavaş yavaş silikleşir diyodum. senin de mi birden silikleşmişti yumurtladıktan sonra canım?
Evet canım bir gün önce koyu ertesi gün silikti hamile kaldığım ay. Ama hamile kalamadığım ay 2 2.5 gün koyu kaldı

kızlar selammm bende 1,5 seneden beri bekliyorm hamişliği , 18 martta çift koyu çizgiyi gördüm öğle saatlerinde ama hasta olduğum için olmadı dün silikleşmişti dün oldu ancak ondan öncede 16 martta gece olmuştu sizce 18 martta olmadı ya kaçırdımmı bide devam etmelimiyim yoksa çatlama bitti mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…