Yaza hamile olarak girmek isteyenler

Çatlama artık bitmiş olmalı. Ama verimli günlerde çalışma olmuş zaten. Bazı kadınlar aynı ay içinde birden fazla yumurtluyorlar, eğer öyle bir durum olursa bundan sonra çalışma olması faydalı olabilir tabi ki :)

canlarım ben birşey sorucam. şimdi mesela bugün ovulasyon testi yaptım diyelim ikinci çizgi hiç çıkmadı yada silik çıktı yada belirgin ikinci çizgi çıktı bunları anlatırmısınız hangisi ne demek oluyor:) ( ammma cahilmişim :))

2. çizgi yok yada silikse ovulasyon yok. 2. çizgi kontrol çizgisi gibi belirginse 12-36 saat sonra ovulasyon olacak :) Kısaca çizgi belirginleşmeye başladığı an full çalışma

2. çizgi yok yada silikse ovulasyon yok. 2. çizgi kontrol çizgisi gibi belirginse 12-36 saat sonra ovulasyon olacak :) Kısaca çizgi belirginleşmeye başladığı an full çalışma
tamammmm anlaşılmıştır bakalım ne zaman belirgin olur beklerim ama ben gün aşırı yinede ilişki yaşarım sanırm :::::::::::::::::::

sonra silik gormussen bitmistir yumurtlama ama 2 gun once olmus ins tutmustur onla

Evet canım bir gün önce koyu ertesi gün silikti hamile kaldığım ay. Ama hamile kalamadığım ay 2 2.5 gün koyu kaldı
Ben de hamile kalmis olabilir miyim o zaman burdan bunu cikarabilir miyim? nasil da anlamak istedigim gibi anliyorum di mi ama saka bi tarafa ben de niye hemen cizgi siliklesti diyodum normal biseymis iyi bari...

Ben de hamile kalmis olabilir miyim o zaman burdan bunu cikarabilir miyim? nasil da anlamak istedigim gibi anliyorum di mi ama saka bi tarafa ben de niye hemen cizgi siliklesti diyodum normal biseymis iyi bari...
inşallah düşündüğün gibidir :) Yani normal demek ki kimi zaman uzun kimi zaman kısa koyu kalması.

kızlar selammmm...bişey sorucam...adet siklusum 25-26 gibi...anca bu ay 4 gün gecikme yaşadım.... bu durumda siklus aralığım ortlaması 28 e yükseldi gecikmedden ötürü.....otomatik hesalayıcılara göre bugün yumurtlama günümmüş..(28 günden hesaplıyor 3 aya göre tabi)..adet bitince sadece 9.gün birlikte olduk.bugün 13.gün ve bende kasık ağrısı ve 2 gündür de gelen akıntı mevcut....ben bugünden itibaren ilişkide bulunsam bir işe yarar mı acaba? kasık ağrısı ve akıntı mevcut olduğu sürece yumurtlama zamanı mıdır? ve daha kaç gün ilişkide bulunmalıyım????bilgli arkadaşlarr noooolurrr cevap verinnn......yoksa normal siklusa göre sayarsam 2. gün önce yumurtlamış oluyorum tren kaçmış mıdırrr(-)KK43:

Umarım pozitifi görürsün :) labaquik baya hassas denk gelirse onu al Benimkini 9. gün çookk belli belirsiz göstermişti
cnm first response diye bisey var bnde onu kullanicam ins. yurtdisindayim bn o markayi gormedim hic burda

tek sefer 28 olmakla degismis olmaz siklus ama a kintilar hala varsa bence kacmamistir. yumurtlama bittikten sonra krem gibi kesik yogurt gibi bi akinti olur. dikkat edersen farkedersin

halenn gayet akışkan ve yoğun beyaz akıntı var cnmm......teşekkürler cvp için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…