- 26 Ağustos 2013
- 3.225
- 2.142
- 448
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #3.861
Çatlama artık bitmiş olmalı. Ama verimli günlerde çalışma olmuş zaten. Bazı kadınlar aynı ay içinde birden fazla yumurtluyorlar, eğer öyle bir durum olursa bundan sonra çalışma olması faydalı olabilir tabi ki :)kızlar selammm bende 1,5 seneden beri bekliyorm hamişliği , 18 martta çift koyu çizgiyi gördüm öğle saatlerinde ama hasta olduğum için olmadıdün silikleşmişti dün oldu ancak ondan öncede 16 martta gece olmuştu sizce 18 martta olmadı ya kaçırdımmı bide devam etmelimiyim yoksa çatlama bitti mi
2. çizgi yok yada silikse ovulasyon yok. 2. çizgi kontrol çizgisi gibi belirginse 12-36 saat sonra ovulasyon olacak :) Kısaca çizgi belirginleşmeye başladığı an full çalışmacanlarım ben birşey sorucam. şimdi mesela bugün ovulasyon testi yaptım diyelim ikinci çizgi hiç çıkmadı yada silik çıktı yada belirgin ikinci çizgi çıktı bunları anlatırmısınız hangisi ne demek oluyor:) ( ammma cahilmişim :))
tamammmm anlaşılmıştır2. çizgi yok yada silikse ovulasyon yok. 2. çizgi kontrol çizgisi gibi belirginse 12-36 saat sonra ovulasyon olacak :) Kısaca çizgi belirginleşmeye başladığı an full çalışma
Bencede sonuçta spermler 3 gün yaşıyor, ne kadar sperm o kadar şans bence :)tamammmm anlaşılmıştırbakalım ne zaman belirgin olur beklerim ama ben gün aşırı yinede ilişki yaşarım sanırm :::::::::::::::::::
spermleri hapsetcem içimde:) hapisaneye hoşgeldin böyle güzel hapisane yokturBencede sonuçta spermler 3 gün yaşıyor, ne kadar sperm o kadar şans bence :)
En son ay tutmasa ben tıpa takacaktım kendime biliyosun kispermleri hapsetcem içimde:) hapisaneye hoşgeldin böyle güzel hapisane yoktur
sonra silik gormussen bitmistir yumurtlama ama 2 gun once olmus ins tutmustur onlakızlar selammm bende 1,5 seneden beri bekliyorm hamişliği , 18 martta çift koyu çizgiyi gördüm öğle saatlerinde ama hasta olduğum için olmadıdün silikleşmişti dün oldu ancak ondan öncede 16 martta gece olmuştu sizce 18 martta olmadı ya kaçırdımmı bide devam etmelimiyim yoksa çatlama bitti mi
Ben de hamile kalmis olabilir miyim o zaman burdan bunu cikarabilir miyim? nasil da anlamak istedigim gibi anliyorum di mi amaEvet canım bir gün önce koyu ertesi gün silikti hamile kaldığım ay. Ama hamile kalamadığım ay 2 2.5 gün koyu kaldı
Amin canım. Allah tez zamanda istediğini versin inşallah. ilk denemende gelsin yavrucuğunKızlar selamlar... Ben tüp bebek tedavisine başladım sonunda dualarınızda bana da yer verin.. Allah isteyen herkese annelik duygusunu tattırsın... Aminn
inşallah düşündüğün gibidir :) Yani normal demek ki kimi zaman uzun kimi zaman kısa koyu kalması.Ben de hamile kalmis olabilir miyim o zaman burdan bunu cikarabilir miyim? nasil da anlamak istedigim gibi anliyorum di mi amasaka bi tarafa ben de niye hemen cizgi siliklesti diyodum normal biseymis iyi bari...
Umarım pozitifi görürsün :) labaquik baya hassas denk gelirse onu albnm de bugun yumurtlamanin 9. gunu yarin erken hamilelik testi yapcam bakalim ne olmus
cnm first response diye bisey var bnde onu kullanicam ins. yurtdisindayim bn o markayi gormedim hic burdaUmarım pozitifi görürsün :) labaquik baya hassas denk gelirse onu alBenimkini 9. gün çookk belli belirsiz göstermişti
tek sefer 28 olmakla degismis olmaz siklus ama a kintilar hala varsa bence kacmamistir. yumurtlama bittikten sonra krem gibi kesik yogurt gibi bi akinti olur. dikkat edersen farkedersinkızlar selammmm...bişey sorucam...adet siklusum 25-26 gibi...anca bu ay 4 gün gecikme yaşadım.... bu durumda siklus aralığım ortlaması 28 e yükseldi gecikmedden ötürü.....otomatik hesalayıcılara göre bugün yumurtlama günümmüş..(28 günden hesaplıyor 3 aya göre tabi)..adet bitince sadece 9.gün birlikte olduk.bugün 13.gün ve bende kasık ağrısı ve 2 gündür de gelen akıntı mevcut....ben bugünden itibaren ilişkide bulunsam bir işe yarar mı acaba? kasık ağrısı ve akıntı mevcut olduğu sürece yumurtlama zamanı mıdır? ve daha kaç gün ilişkide bulunmalıyım????bilgli arkadaşlarr noooolurrr cevap verinnn......yoksa normal siklusa göre sayarsam 2. gün önce yumurtlamış oluyorum tren kaçmış mıdırrr -)-)KK43:
halenn gayet akışkan ve yoğun beyaz akıntı var cnmm......teşekkürler cvp içincnm first response diye bisey var bnde onu kullanicam ins. yurtdisindayim bn o markayi gormedim hic burda
tek sefer 28 olmakla degismis olmaz siklus ama a kintilar hala varsa bence kacmamistir. yumurtlama bittikten sonra krem gibi kesik yogurt gibi bi akinti olur. dikkat edersen farkedersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?