- 24 Ocak 2015
- 2.136
- 1.750
- 63
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #3.881
translate sağolsunn :))kizlar site ing ama belki fotoyu gormek istersiniz. krem gibi ve sonrasi yumurtlamadan sonra olan akinti. en onemli donem egg white dedigi ilk uzayan akinti sonraki watery dedigi ikinci onemli donem
http://www.babycenter.com/101_what-cervical-mucus-looks-like-through-your-cycle_10351429.bc
Vay be ne guzel anlatmislar... yani yumurtlamanin ertesi gunu de onemli diye bosuna demiyolar demekki...translate sağolsunn :))
Üzülme canım yumurta 24 saat yaşıyor muhtemelen çok yeni yumurtlamışsın inşallah tutar bu ay bizimde benzer durum oldu o gün gün boyu koyu çizgi çıktı gece saat 11 gibi sancım oldu sağ kasıkta muhtemelen o an yumurtam çatladı bir kaç saat sonra ilişki oldu ertesi sabah teste baktım silikleşmiş önceden orada sperm bulunması iyi diyorlar ama bizim bir gün önce ilişkimiz olmadı en son ilişkimiz 70 saat önceydi silik olduktan sonrada ilişki olmadı anlıyacağın tek ilişkiyle bile bekliyorum bende :) olacağı varsa her türlü olur bebek sen gönlünü ferah tut gece çalışma olduysa bekle bakalım 14 güncükKızlar moralim çok bozukovulasyonda çift çizgiyi perşembe gece gördüm. cuma 5 te yaptım daha belirgindi ben uçakla eve gidene kadar saat 12 oldu testi bi yaptım çizgi siliklesmis. yine kaçırdım hem de bi kaç saatle. biz yapimiycaz birleşene kadar anlaşılan bu defa denk gelir bir Aradayken demiştim. cok moralim bozuk yaa
Çok iyi anlatmış sağol canım bu siteyle tanıştırdığın içinkizlar site ing ama belki fotoyu gormek istersiniz. krem gibi ve sonrasi yumurtlamadan sonra olan akinti. en onemli donem egg white dedigi ilk uzayan akinti sonraki watery dedigi ikinci onemli donem
http://www.babycenter.com/101_what-cervical-mucus-looks-like-through-your-cycle_10351429.bc
Inşallah canım yaaa umursuzlugun dibine cokmus durumdayim. senin bat ne zaman peki bu ayÜzülme canım yumurta 24 saat yaşıyor muhtemelen çok yeni yumurtlamışsın inşallah tutar bu ay bizimde benzer durum oldu o gün gün boyu koyu çizgi çıktı gece saat 11 gibi sancım oldu sağ kasıkta muhtemelen o an yumurtam çatladı bir kaç saat sonra ilişki oldu ertesi sabah teste baktım silikleşmiş önceden orada sperm bulunması iyi diyorlar ama bizim bir gün önce ilişkimiz olmadı en son ilişkimiz 70 saat önceydi silik olduktan sonrada ilişki olmadı anlıyacağın tek ilişkiyle bile bekliyorum bende :) olacağı varsa her türlü olur bebek sen gönlünü ferah tut gece çalışma olduysa bekle bakalım 14 güncükgelsin bebişin
Benim bu ay karışık normalde 28 günde bir adet oluyorum iki senedir ama bu ay ayın 13ünde çift çizgi gördüm 14inde silikleşti sonra 16 sında kopkoyu çizgim çıktı o akşam sancım oldu ertesi gün silikleşti bu ay iki kere yumurtlamış olabilirim 28 günde bir düzenime göre 27 mart ama yumurtlamanın olduğu günün 14 gün sonrası 30 martInşallah canım yaaa umursuzlugun dibine cokmus durumdayim. senin bat ne zaman peki bu ay
Benim bu ay karışık normalde 28 günde bir adet oluyorum iki senedir ama bu ay ayın 13ünde çift çizgi gördüm 14inde silikleşti sonra 16 sında kopkoyu çizgim çıktı o akşam sancım oldu ertesi gün silikleşti bu ay iki kere yumurtlamış olabilirim 28 günde bir düzenime göre 27 mart ama yumurtlamanın olduğu günün 14 gün sonrası 30 martInşallah canım yaaa umursuzlugun dibine cokmus durumdayim. senin bat ne zaman peki bu ay
Evet canım poxıtıf bugun bende şimdi yaptım benımkıde pozitif demekkı batlarımız aynı:) bu geceyı ve yarını degerlendırıyoruzSlm kızlar nasılsınız epeydir bakamıyorm topiğe özledim sizibbugün 15. Günüm ovulasyon testim böle çıktı pozitif midir bugün sizce ?
hayirlisi olsun cnm uzme kendiniKızlar moralim çok bozukovulasyonda çift çizgiyi perşembe gece gördüm. cuma 5 te yaptım daha belirgindi ben uçakla eve gidene kadar saat 12 oldu testi bi yaptım çizgi siliklesmis. yine kaçırdım hem de bi kaç saatle. biz yapimiycaz birleşene kadar anlaşılan bu defa denk gelir bir Aradayken demiştim. cok moralim bozuk yaa
bugun pozitif hadi rast gelsin:)Slm kızlar nasılsınız epeydir bakamıyorm topiğe özledim sizibbugün 15. Günüm ovulasyon testim böle çıktı pozitif midir bugün sizce ?
Evt canım kesinlikle pozitifOvulasyon testım
evt evt pozitif:)Ovulasyon testım
pozitf cnmPozıtıf degıl mı kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?