Yaza hamile olarak girmek isteyenler

Kızlar moralim çok bozuk ovulasyonda çift çizgiyi perşembe gece gördüm. cuma 5 te yaptım daha belirgindi ben uçakla eve gidene kadar saat 12 oldu testi bi yaptım çizgi siliklesmis. yine kaçırdım hem de bi kaç saatle. biz yapimiycaz birleşene kadar anlaşılan bu defa denk gelir bir Aradayken demiştim. cok moralim bozuk yaa

Üzülme canım yumurta 24 saat yaşıyor muhtemelen çok yeni yumurtlamışsın inşallah tutar bu ay bizimde benzer durum oldu o gün gün boyu koyu çizgi çıktı gece saat 11 gibi sancım oldu sağ kasıkta muhtemelen o an yumurtam çatladı bir kaç saat sonra ilişki oldu ertesi sabah teste baktım silikleşmiş önceden orada sperm bulunması iyi diyorlar ama bizim bir gün önce ilişkimiz olmadı en son ilişkimiz 70 saat önceydi silik olduktan sonrada ilişki olmadı anlıyacağın tek ilişkiyle bile bekliyorum bende :) olacağı varsa her türlü olur bebek sen gönlünü ferah tut gece çalışma olduysa bekle bakalım 14 güncük gelsin bebişin

Çok iyi anlatmış sağol canım bu siteyle tanıştırdığın için tıp bilgilerim gelişti bu kadar yazı okuya okuya :) kpss çalışsam atanırım herhalde gebeliği araştırdığım kadar

Inşallah canım yaaa umursuzlugun dibine cokmus durumdayim. senin bat ne zaman peki bu ay

Inşallah canım yaaa umursuzlugun dibine cokmus durumdayim. senin bat ne zaman peki bu ay
Benim bu ay karışık normalde 28 günde bir adet oluyorum iki senedir ama bu ay ayın 13ünde çift çizgi gördüm 14inde silikleşti sonra 16 sında kopkoyu çizgim çıktı o akşam sancım oldu ertesi gün silikleşti bu ay iki kere yumurtlamış olabilirim 28 günde bir düzenime göre 27 mart ama yumurtlamanın olduğu günün 14 gün sonrası 30 mart ben 30 martı bekliyorum 27 martta bir test yaparım herhalde hiç ama hiç umutsuz olma yavruşunun ne zaman geleceği belli olmaz hem en güzel şeyler hiç ummadığın anda olur benimde içimi umutsuzluk kaplıyor bazen sonra nasip diyorum bu ay önceki ay gibi kafayı yemiş durumda değilim doktora filan gitmem beni rahatladı :) bu arada incir yüzünden çift yumurtam olgunlaşmış olabileceğini düşünüyorum

Benim bu ay karışık normalde 28 günde bir adet oluyorum iki senedir ama bu ay ayın 13ünde çift çizgi gördüm 14inde silikleşti sonra 16 sında kopkoyu çizgim çıktı o akşam sancım oldu ertesi gün silikleşti bu ay iki kere yumurtlamış olabilirim 28 günde bir düzenime göre 27 mart ama yumurtlamanın olduğu günün 14 gün sonrası 30 mart ben 30 martı bekliyorum 27 martta bir test yaparım herhalde hiç ama hiç umutsuz olma yavruşunun ne zaman geleceği belli olmaz hem en güzel şeyler hiç ummadığın anda olur benimde içimi umutsuzluk kaplıyor bazen sonra nasip diyorum bu ay önceki ay gibi kafayı yemiş durumda değilim doktora filan gitmem beni rahatladı :) bu arada incir yüzünden çift yumurtam olgunlaşmış olabileceğini düşünüyorum

Slm kızlar nasılsınız epeydir bakamıyorm topiğe özledim sizi bbugün 15. Günüm ovulasyon testim böle çıktı pozitif midir bugün sizce ?

Eklentiler

• 20150321_170856.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 80
hayirlisi olsun cnm uzme kendini

Slm kızlar nasılsınız epeydir bakamıyorm topiğe özledim sizi bbugün 15. Günüm ovulasyon testim böle çıktı pozitif midir bugün sizce ?
bugun pozitif hadi rast gelsin:)

Kızlaradetinm dün bitti ama acakolununmun üstüne mi yatıyorum sağ kolum bide sağ göğsümde ağrı var iki 3 gündür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…