- 5 Mart 2012
- 2.466
- 414
- 123
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #3.901
Cnm bilmemki belki dedigin gibi ustune yatiyosundur ama gecmezse gorun dr aKizlar cevap sizce neden
ins oyledir cnmAyy kızlarkaç gündür düşünüyodum kimse beni rüyasında görmüyor hamile olunca hep birilerine malum olur ya kuzenim mesaj atmış rüyamda çok tatlı bembeyaz kızım varmış çok sevmiş onu bebek istediğimi bilmiyor kimse herkese sınav var diyorum baskı altına girmemek için bana dedi kız belki hamile kalırsın bilmem dedim süpriz olur :) çok heyecanladım yaa Allah'ım inşallah vardır bebeğim dua edin kızlar ben hepiniz için dua ediyorum Rabbim bebek isteyen herkese yollasın kuzusunu :)
çok pozitif :)Ovulasyon testım
Üşütmüşsündür belki. Sağ tarafın yatarken açık kalmış olabilir miKızlaradetinm dün bitti ama acakolununmun üstüne mi yatıyorum sağ kolum bide sağ göğsümde ağrı var iki 3 gündür
inşallah canım :)Ayy kızlarkaç gündür düşünüyodum kimse beni rüyasında görmüyor hamile olunca hep birilerine malum olur ya kuzenim mesaj atmış rüyamda çok tatlı bembeyaz kızım varmış çok sevmiş onu bebek istediğimi bilmiyor kimse herkese sınav var diyorum baskı altına girmemek için bana dedi kız belki hamile kalırsın bilmem dedim süpriz olur :) çok heyecanladım yaa Allah'ım inşallah vardır bebeğim dua edin kızlar ben hepiniz için dua ediyorum Rabbim bebek isteyen herkese yollasın kuzusunu :)
Gittiğin gece ilişki oldu mu. Bence geç kalmış sayılmazsın. Hatta erkek bebek için silikleşmesini bekleyip çalışma yapıyorlar ve tutabiliyor :)Kızlar moralim çok bozukovulasyonda çift çizgiyi perşembe gece gördüm. cuma 5 te yaptım daha belirgindi ben uçakla eve gidene kadar saat 12 oldu testi bi yaptım çizgi siliklesmis. yine kaçırdım hem de bi kaç saatle. biz yapimiycaz birleşene kadar anlaşılan bu defa denk gelir bir Aradayken demiştim. cok moralim bozuk yaa
Sabahtan berı temizlik yapıyorum o arada üşüttüm galıba şimdi daha ıyıyım uzanmak iyi geldı saol canımGeçmiş olsun canım benim biraz yürüyüş yap iyi gelebilir evin icindede olsa
Kizlar benim ovulasyon persembe oldu. cuma test yaptim baya bi siliklesmisti. dun de belli belirsizdi. dun sol kasigimda agri oldu. bugun sabah tekrar test yaptim onceki iki gune gore baya bi belirgin cizgi. bu ne demek oluyo bi fikriniz var mi?
ne güzel dinlen tatlım. benimde sağ tarafım omuzdan sağ kol aşağısı sağ tarafım fenaydı biraz sarıp yatınca geçti gibi amam bugnde sarayım umarım tamamen geçerSabahtan berı temizlik yapıyorum o arada üşüttüm galıba şimdi daha ıyıyım uzanmak iyi geldı saol canım
Inş canım:)ne güzel dinlen tatlım. benimde sağ tarafım omuzdan sağ kol aşağısı sağ tarafım fenaydı biraz sarıp yatınca geçti gibi amam bugnde sarayım umarım tamamen geçer
Canım senin testin bugün nasıldı ? Benim dün koyulaşmştı epey, bugün silik. Sadece dün ilişki oldu off ya tek ilişki old.dan umutsuzluğa düştüm galibaÇok belirgın degıl çizgi bilmiyorum canım ben ovulasyon dan sonra hiç yapmadım testi .benımde dun koyuydu bugun silik ama yınede yapalım calışma ozaman taaa 5 Nisan'da adet olcam of cok var daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?