Yaza hamile olarak girmek isteyenler

Ayy kızlar kaç gündür düşünüyodum kimse beni rüyasında görmüyor hamile olunca hep birilerine malum olur ya kuzenim mesaj atmış rüyamda çok tatlı bembeyaz kızım varmış çok sevmiş onu bebek istediğimi bilmiyor kimse herkese sınav var diyorum baskı altına girmemek için bana dedi kız belki hamile kalırsın bilmem dedim süpriz olur :) çok heyecanladım yaa Allah'ım inşallah vardır bebeğim dua edin kızlar ben hepiniz için dua ediyorum Rabbim bebek isteyen herkese yollasın kuzusunu :)

ins oyledir cnm

inşallah canım :)

Gittiğin gece ilişki oldu mu. Bence geç kalmış sayılmazsın. Hatta erkek bebek için silikleşmesini bekleyip çalışma yapıyorlar ve tutabiliyor :)

Bügünde benım kasıklarım çok agrıyo hiç iyi degılım akşamda ılıskı olmalı off

Kizlar benim ovulasyon persembe oldu. cuma test yaptim baya bi siliklesmisti. dun de belli belirsizdi. dun sol kasigimda agri oldu. bugun sabah tekrar test yaptim onceki iki gune gore baya bi belirgin cizgi. bu ne demek oluyo bi fikriniz var mi?

Kizlar benim ovulasyon persembe oldu. cuma test yaptim baya bi siliklesmisti. dun de belli belirsizdi. dun sol kasigimda agri oldu. bugun sabah tekrar test yaptim onceki iki gune gore baya bi belirgin cizgi. bu ne demek oluyo bi fikriniz var mi?

Eklentiler

• 20150322_110859.webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 69
Sabahtan berı temizlik yapıyorum o arada üşüttüm galıba şimdi daha ıyıyım uzanmak iyi geldı saol canım
ne güzel dinlen tatlım. benimde sağ tarafım omuzdan sağ kol aşağısı sağ tarafım fenaydı biraz sarıp yatınca geçti gibi amam bugnde sarayım umarım tamamen geçer

Çok belirgın degıl çizgi bilmiyorum canım ben ovulasyon dan sonra hiç yapmadım testi .benımde dun koyuydu bugun silik ama yınede yapalım calışma ozaman taaa 5 Nisan'da adet olcam of cok var daha

Kizlar napiyorsunuz bakalım bende durum nasıl anlamadım. Dün bitti adetim bugün uzayan akıntı var hemen yumurtlanirmi. Harcamayim diyede ovulasyon testi yapmadım. Sizce bu akıntı ne uzayan

Çok belirgın degıl çizgi bilmiyorum canım ben ovulasyon dan sonra hiç yapmadım testi .benımde dun koyuydu bugun silik ama yınede yapalım calışma ozaman taaa 5 Nisan'da adet olcam of cok var daha
Canım senin testin bugün nasıldı ? Benim dün koyulaşmştı epey, bugün silik. Sadece dün ilişki oldu off ya tek ilişki old.dan umutsuzluğa düştüm galiba

Kızlar bugün dışarı çıktık eşimle eve geldiğimde kalçamda kızarıklar farkettim dokunduğumda çok acıdı sonrada vajinanın sol dış kısmında bir ağrı var kızarıklık filan yok orda ama sadece bir ağrı offf çok korktum bu ne ola kii çok ağrıyor napıcam bilemedim yarın özel dersim var doktorada gidemem neden olabilir acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…