Yaza hamile olarak girmek isteyenler

Adetin yeni bittiyse pede allerji göste.rmiş olabilir mi cildin. Bazen yıllarca allerji yapmayan bi şey bir anda alletjiye neden olabiliyor. Mesela ben 25 yaşımda güneşe allerjim olduğunu öğrendim. Oysa ben bir tatil beldesinde büyüdüm ama o zaman hiç sıkıntı yaşamamıştım

Canım ben son ovulasyondan 8 9 gün sonra yaptım pozitifti. Hamileyken adete yakın pozitif olabilirmiş ama senin daha çok var sanırım adete. Bazen pozitif olmadan öyle dalgalanmalar olabiliyor, bende ovulasyona kadar oluyordu yani

Yok canım adetim biteli baya oldu ovulasyon biteli bile 6 gün oldu sol dudak şişmiş resmen ötekine göre daha büyük ve ağrım var çok üzgünüm böyle şeyler başıma gelmezdi bebek istediğimden beri acayip şeyler yaşıyorum çok yürüdüm bugün acaba ondan mı şişti sabah doktora gitmeye çalışıcam bakalım kız kardeşim geldi onla beraber gidicez yarın doktora gebelik istediğimi söylerim belki test yapar 7. gün kan testinde olsa da çıkmaz herhalde değil mi ?

Canım senin testin bugün nasıldı ? Benim dün koyulaşmştı epey, bugün silik. Sadece dün ilişki oldu off ya tek ilişki old.dan umutsuzluğa düştüm galiba
Gunaydın benım test cumartesı bayagı koyuydu pazar ise silinmişti ıkı günde ilişki oldu dahada ovulasyon testı yapıp kafamı karıştırmam 4-5 Nisan adet ben elimden geleni yaptım gerısı allaha kalmış hayırlısı ise bir kuzu daha versin inş bana:)

Canım benmde bat 5 nisan. Inşallah gelmez bu ay. Artk bu süreç beni de sıkmaya başladı cidden Sinir stres iş güç aile baskıları falan olsada şu bebek kurtulsam diyorum

Canım benmde bat 5 nisan. Inşallah gelmez bu ay. Artk bu süreç beni de sıkmaya başladı cidden Sinir stres iş güç aile baskıları falan olsada şu bebek kurtulsam diyorum
Evet ya insan sıkılıyor ben ılk cocukta 3. Ay olmuştu krıze gırmıştım olmayacak hiç dıye bu sefer rahat olcam inş olmazsa bu ayda denemeye devam:)

yumurta çift yumurta olunca ikiz olma ihtimali de oluo di mi? ay ne güzellll

ya bu arada doktora gittinde ne yaptı. Yeni ben de gittim ama sadece ultrasonla rahmin içine bakıp bir şey yok dedi.Bİr de smear testi istedim o kadar. Yani farklı bir şey yaptı mı sana canım?

Gittiğin gece ilişki oldu mu. Bence geç kalmış sayılmazsın. Hatta erkek bebek için silikleşmesini bekleyip çalışma yapıyorlar ve tutabiliyor :)
evet oldu çok şükür :) ama ben bu silikleşme olayını pek anlamıyorum. Yumurta çatladıktan sonra 24 saat yaşıyorsa yani silikleşse de yine ertesi gün ilişki olunca umut var mı oluyor acaba? muhtemelen çatladıktan 2-3 saat sonra ilişki oldu çünkübu arada bebişin nasıl canım hissetmeye başladın mı?

çatladıktan 2 3 saat sonra olan ilişkide umut çok ama ertesi güne biraz düşük bence. Umarım ilk çalışma meyvesini verir:) bebek iyi ama ben hasts oldum ateşlendim. Dün gece acildeydik :8 şimdi daha iyiyim

Kızlaradetinm dün bitti ama acakolununmun üstüne mi yatıyorum sağ kolum bide sağ göğsümde ağrı var iki 3 gündür
canım eğer kolun böyle uyuşuo gibi ağrıosa romatizma tarzı bir şey olabilir. Sıcak tutmayı dene bakalım bir şey fark edecek mi?

çatladıktan 2 3 saat sonra olan ilişkide umut çok ama ertesi güne biraz düşük bence. Umarım ilk çalışma meyvesini verir:) bebek iyi ama ben hasts oldum ateşlendim. Dün gece acildeydik :8 şimdi daha iyiyim
yaaa çok üzüldüm ( Ne yaptılar acilde? ilaç da alamıosundur sen şimdi iyiysen sevindim dikkat etttttttt

Ah canım keşke bir tanesi olsa ona da razıyım :) bizimde ilişki yumurta çatladıktan bir kaç saat sonra oldu :) tutar mı bilmiyorum nasip işte :) doktora gittigimde öyle göz ucuyla baktı rahime sonrada ultrasonla baktı smear testi almaya gerek duymadı . Bugün doktora gittim tekrar şişlik oluştu vajinada sol tarafında ya başıma gelmeyen kalmadı :) ama çok şükür bişey yokmuş basit bir ödemmiş tahriş olmuş çok yürüdüm diye herhalde adet bitiminde gittiğimde hafif enfeksiyon vardı o da temizlenmiş gebelik testi yaptıramadım ama dikkate almadı pek doktor 7 gün var deyince ne zaman çıkar ki kanda bugün annemin gazına gelip test yaptım zaten yine hüsran başta annemle sanki hayalet çizgi gördük sonra yok oldu kalbim kadar tertemiz bir alana dönüştü t bölgesi , Allah'ım en yakın zaman da bize orada silikte olsa çizgi görmeyi nasip etsin ben gecikmeden test yapmayacaktım ama madem yapmaya başladım yarın değil öteki gün tekrarlayacağım

Son düzenleme:
gaza getirme kendini varsa var güzel düşün bence 5-6 gün bekleyip erken gebelik testi yap. Sabredebilirsin biraz bencebenim doktor da beni biraz bozdu açıkçası. Ben durumumuzu anlattım sadece hafta sonları bir araya gelebiliyoruz dedim. bebek olursa ücretsiz izne ayrılıp eşimin yanına gidebileceğim falan dedim. Üstelik 2 gün sonra da ovulasyon günümdü belki rapor verir diye umut ettim ama tabiki hüsrana uğradım dahası bana bu şartlar altında çok zor yazı bekleyin 3 ay tatilin var olursa o zaman olur ancak dedi gerçekçi olmam lazım sanırım haklınitekim yine denk getiremedik çünkü

Doktorlar bizi umursamıyor olacağı varsa her şartta olur canım umutsuzluğa kapılma millet tek ilişkiyle hamile kalıyor ben anlamıyorum ne zormuş çocuk yapmak :) önceden ovulasyon testi mi varmış biz çok büyütüyoruz ki bu bilinçaltımızı etkiliyor geçen makale okumuştum bilinçaltı hamileliği engeller diye sebepsiz kısırlığın altından çocuğunlukla bu çıkıyormuş hipnozla filan tedavi yapıyorlarmış biz şimdiden bu kadar stres yaparsak Allah korusun bilinaçaltımız bize oyunlar oyna azıcık rahat olmak lazım sanırım . Bu ay bekleme süresinde çok rahattım oysa ki kendimde belirti filanda aramıyorum annemin hislerine aşırı güveniyorum o bana test yap demez boşu boşuna o yüzden gaza geldim ama daha bekliycem bakalım :) inşallah bu ay da hüsran olmaz sonumuz inşallah sen de yakalamışsındır bebişi içimden bir ses seninde bebeğin çok yakın diyor

canım ağzından bal damlıyorben bu ay çok rahatım içim içimi yemiyor ilk defa zaten test yapmayı da düşünmüyorum. Allah'a bıraktım her şeyi... İnşallah güzel haberler alırız tabi. Beklemeye devam

İnşallah canım bakalım hislerime güveniyorum bende inşallah alıcaz senden haber kendime bişey hissedemiyorum o ayrı Aynen elimizden geleni yaptık gerisini Allah'a bırakmak lazım o bebişlerin doğumları yazılı zamanı gelince uçucaklar karnımıza

kesinlikle!!! Başlasın heyecanlı bekleyişler o zaman ikimiz için de önce sen....5 nisan da benim

kesinlikle!!! Başlasın heyecanlı bekleyişler o zaman ikimiz için de önce sen....5 nisan da benim
Benim ki 30 Mart hadi bakalım sırayla veririz haberler İNŞALLAH Ahh ya ben yapmacaktım bugün o testi enerjimi düşürdü bütün birde akşam vakti yaptım testi hee hiç düşünmüyordum hamile miyim değil miyim ? Ders çalışamadım sıkıntıdan ne yapıcam ben böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…