- 26 Ağustos 2013
- 3.225
- 2.142
- 448
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #3.921
Adetin yeni bittiyse pede allerji göste.rmiş olabilir mi cildin. Bazen yıllarca allerji yapmayan bi şey bir anda alletjiye neden olabiliyor. Mesela ben 25 yaşımda güneşe allerjim olduğunu öğrendim. Oysa ben bir tatil beldesinde büyüdüm ama o zaman hiç sıkıntı yaşamamıştımKızlar bugün dışarı çıktık eşimle eve geldiğimde kalçamda kızarıklar farkettim dokunduğumda çok acıdı sonrada vajinanın sol dış kısmında bir ağrı var kızarıklık filan yok orda ama sadece bir ağrıofff çok korktum bu ne ola kii çok ağrıyor napıcam bilemedim yarın özel dersim var doktorada gidemem neden olabilir acaba ?
Yok canım adetim biteli baya oldu ovulasyon biteli bile 6 gün oldu sol dudak şişmiş resmen ötekine göre daha büyük ve ağrım varAdetin yeni bittiyse pede allerji göste.rmiş olabilir mi cildin. Bazen yıllarca allerji yapmayan bi şey bir anda alletjiye neden olabiliyor. Mesela ben 25 yaşımda güneşe allerjim olduğunu öğrendim. Oysa ben bir tatil beldesinde büyüdüm ama o zaman hiç sıkıntı yaşamamıştım
Gunaydın benım test cumartesı bayagı koyuydu pazar ise silinmişti ıkı günde ilişki oldu dahada ovulasyon testı yapıp kafamı karıştırmam 4-5 Nisan adet ben elimden geleni yaptım gerısı allaha kalmış hayırlısı ise bir kuzu daha versin inş bana:)Canım senin testin bugün nasıldı ? Benim dün koyulaşmştı epey, bugün silik. Sadece dün ilişki oldu off ya tek ilişki old.dan umutsuzluğa düştüm galiba
Canım benmde bat 5 nisan. Inşallah gelmez bu ay. Artk bu süreç beni de sıkmaya başladı ciddenGunaydın benım test cumartesı bayagı koyuydu pazar ise silinmişti ıkı günde ilişki oldu dahada ovulasyon testı yapıp kafamı karıştırmam 4-5 Nisan adet ben elimden geleni yaptım gerısı allaha kalmış hayırlısı ise bir kuzu daha versin inş bana:)
Evet ya insan sıkılıyor ben ılk cocukta 3. Ay olmuştu krıze gırmıştım olmayacak hiç dıye bu sefer rahat olcam inş olmazsa bu ayda denemeye devam:)Canım benmde bat 5 nisan. Inşallah gelmez bu ay. Artk bu süreç beni de sıkmaya başladı ciddenSinir stres iş güç aile baskıları falan olsada şu bebek kurtulsam diyorum
yumurta çift yumurta olunca ikiz olma ihtimali de oluo di mi? ay ne güzellllBenim bu ay karışık normalde 28 günde bir adet oluyorum iki senedir ama bu ay ayın 13ünde çift çizgi gördüm 14inde silikleşti sonra 16 sında kopkoyu çizgim çıktı o akşam sancım oldu ertesi gün silikleşti bu ay iki kere yumurtlamış olabilirim 28 günde bir düzenime göre 27 mart ama yumurtlamanın olduğu günün 14 gün sonrası 30 martben 30 martı bekliyorum 27 martta bir test yaparım herhalde hiç ama hiç umutsuz olma yavruşunun ne zaman geleceği belli olmaz hem en güzel şeyler hiç ummadığın anda olur benimde içimi umutsuzluk kaplıyor bazen sonra nasip diyorum bu ay önceki ay gibi kafayı yemiş durumda değilim doktora filan gitmem beni rahatladı :) bu arada incir yüzünden çift yumurtam olgunlaşmış olabileceğini düşünüyorum
yumurta çift yumurta olunca ikiz olma ihtimali de oluo di mi? ay ne güzellll
ya bu arada doktora gittinde ne yaptı. Yeni ben de gittim ama sadece ultrasonla rahmin içine bakıp bir şey yok dedi.Bİr de smear testi istedim o kadar. Yani farklı bir şey yaptı mı sana canım?Benim bu ay karışık normalde 28 günde bir adet oluyorum iki senedir ama bu ay ayın 13ünde çift çizgi gördüm 14inde silikleşti sonra 16 sında kopkoyu çizgim çıktı o akşam sancım oldu ertesi gün silikleşti bu ay iki kere yumurtlamış olabilirim 28 günde bir düzenime göre 27 mart ama yumurtlamanın olduğu günün 14 gün sonrası 30 martben 30 martı bekliyorum 27 martta bir test yaparım herhalde hiç ama hiç umutsuz olma yavruşunun ne zaman geleceği belli olmaz hem en güzel şeyler hiç ummadığın anda olur benimde içimi umutsuzluk kaplıyor bazen sonra nasip diyorum bu ay önceki ay gibi kafayı yemiş durumda değilim doktora filan gitmem beni rahatladı :) bu arada incir yüzünden çift yumurtam olgunlaşmış olabileceğini düşünüyorum
evet oldu çok şükür :) ama ben bu silikleşme olayını pek anlamıyorum. Yumurta çatladıktan sonra 24 saat yaşıyorsa yani silikleşse de yine ertesi gün ilişki olunca umut var mı oluyor acaba? muhtemelen çatladıktan 2-3 saat sonra ilişki oldu çünküGittiğin gece ilişki oldu mu. Bence geç kalmış sayılmazsın. Hatta erkek bebek için silikleşmesini bekleyip çalışma yapıyorlar ve tutabiliyor :)
çatladıktan 2 3 saat sonra olan ilişkide umut çok ama ertesi güne biraz düşük bence. Umarım ilk çalışma meyvesini verir:) bebek iyi ama ben hasts oldum ateşlendim. Dün gece acildeydik :8 şimdi daha iyiyimevet oldu çok şükür :) ama ben bu silikleşme olayını pek anlamıyorum. Yumurta çatladıktan sonra 24 saat yaşıyorsa yani silikleşse de yine ertesi gün ilişki olunca umut var mı oluyor acaba? muhtemelen çatladıktan 2-3 saat sonra ilişki oldu çünkübu arada bebişin nasıl canım hissetmeye başladın mı?
canım eğer kolun böyle uyuşuo gibi ağrıosa romatizma tarzı bir şey olabilir. Sıcak tutmayı dene bakalım bir şey fark edecek mi?Kızlaradetinm dün bitti ama acakolununmun üstüne mi yatıyorum sağ kolum bide sağ göğsümde ağrı var iki 3 gündür
yaaa çok üzüldümçatladıktan 2 3 saat sonra olan ilişkide umut çok ama ertesi güne biraz düşük bence. Umarım ilk çalışma meyvesini verir:) bebek iyi ama ben hasts oldum ateşlendim. Dün gece acildeydik :8 şimdi daha iyiyim
Ah canım keşke bir tanesi olsa ona da razıyım :) bizimde ilişki yumurta çatladıktan bir kaç saat sonra oldu :) tutar mı bilmiyorum nasip işte :) doktora gittigimde öyle göz ucuyla baktı rahime sonrada ultrasonla baktı smear testi almaya gerek duymadı . Bugün doktora gittim tekrar şişlik oluştu vajinada sol tarafında ya başıma gelmeyen kalmadı :) ama çok şükür bişey yokmuş basit bir ödemmiş tahriş olmuş çok yürüdüm diye herhalde
Ah canım keşke bir tanesi olsa ona bile razıyım :) bizimde ilişki yumurta çatladıktan bir kaç saat sonra oldu :) tutar mı bilmiyorum nasip işte :) doktora gittigimde öyle göz ucuyla baktı rahime sonrada ultrasonla baktı smear testi almaya gerek duymadı . Bugün doktora gittim tekrar şişlik oluştu vajinada sol tarafında ya başıma gelmeyen kalmadı :) ama çok şükür bişey yokmuş basit bir ödemmiş tahriş olmuş çok yürüdüm diye herhaldeadet bitiminde gittiğimde hafif enfeksiyon vardı o da temizlenmiş gebelik testi yaptıramadım ama dikkate almadı pek doktor 7 gün var deyince ne zaman çıkar ki kanda bugün annemin gazına gelip test yaptım zaten yine hüsran başta annemle sanki hayalet çizgi gördük sonra yok oldu kalbim kadar tertemiz bir alana dönüştü t bölgesi , Allah'ım en yakın zaman da bize orada silikte olsa çizgi görmeyi nasip etsin
gaza getirme kendini varsa var güzel düşünbence 5-6 gün bekleyip erken gebelik testi yap. Sabredebilirsin biraz bence benim doktor da beni biraz bozdu açıkçası. Ben durumumuzu anlattım sadece hafta sonları bir araya gelebiliyoruz dedim. bebek olursa ücretsiz izne ayrılıp eşimin yanına gidebileceğim falan dedim. Üstelik 2 gün sonra da ovulasyon günümdü belki rapor verir diye umut ettim ama tabiki hüsrana uğradım dahası bana bu şartlar altında çok zor yazı bekleyin 3 ay tatilin var olursa o zaman olur ancak dedi gerçekçi olmam lazım sanırım haklı nitekim yine denk getiremedik çünkü
canım ağzından bal damlıyorDoktorlar bizi umursamıyor olacağı varsa her şartta olur canım umutsuzluğa kapılma millet tek ilişkiyle hamile kalıyor ben anlamıyorum ne zormuş çocuk yapmak :) önceden ovulasyon testi mi varmış biz çok büyütüyoruz ki bu bilinçaltımızı etkiliyor geçen makale okumuştum bilinçaltı hamileliği engeller diye sebepsiz kısırlığın altından çocuğunlukla bu çıkıyormuş hipnozla filan tedavi yapıyorlarmış biz şimdiden bu kadar stres yaparsak Allah korusun bilinaçaltımız bize oyunlar oyna azıcık rahat olmak lazım sanırım . Bu ay bekleme süresinde çok rahattım oysa ki kendimde belirti filanda aramıyorum annemin hislerine aşırı güveniyorum o bana test yap demez boşu boşuna o yüzden gaza geldim ama daha bekliycem bakalım :) inşallah bu ay da hüsran olmaz sonumuz inşallah sen de yakalamışsındır bebişi içimden bir ses seninde bebeğin çok yakın diyor
İnşallah canım bakalım hislerime güveniyorum bende inşallah alıcaz senden haber kendime bişey hissedemiyorum o ayrıcanım ağzından bal damlıyorben bu ay çok rahatım içim içimi yemiyor ilk defa zaten test yapmayı da düşünmüyorum. Allah'a bıraktım her şeyi... İnşallah güzel haberler alırız tabi. Beklemeye devam
kesinlikle!!! Başlasın heyecanlı bekleyişler o zaman ikimiz için deİnşallah canım bakalım hislerime güveniyorum bende inşallah alıcaz senden haber kendime bişey hissedemiyorum o ayrıAynen elimizden geleni yaptık gerisini Allah'a bırakmak lazım o bebişlerin doğumları yazılı zamanı gelince uçucaklar karnımıza
Benim ki 30 Martkesinlikle!!! Başlasın heyecanlı bekleyişler o zaman ikimiz için deönce sen.... 5 nisan da benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?