- 16 Ocak 2015
- 3.295
- 2.547
- 133
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #3.941
valla zaten senin durumun çok zor. Konsantre olamıyorsun muhtemelen düşünmekten. Demoralize etmesine izin verme. Kpss önemli bebeğin için atanman gerektiğini unutma canım molada düşün hamile miyim değil miyim diyeBenim ki 30 Marthadi bakalım sırayla veririz haberler İNŞALLAH Ahh ya ben yapmacaktım bugün o testi enerjimi düşürdü bütün birde akşam vakti yaptım testi hee hiç düşünmüyordum hamile miyim değil miyim ? Ders çalışamadım sıkıntıdan ne yapıcam ben böyle
Haklısın canım ya sabah erken kalkıp çalışmam gerek o zaman iyi kosantre oluyorumvalla zaten senin durumun çok zor. Konsantre olamıyorsun muhtemelen düşünmekten. Demoralize etmesine izin verme. Kpss önemli bebeğin için atanman gerektiğini unutma canım molada düşün hamile miyim değil miyim diye
boşver bence bu haberleri. Bu tarz haberler her sene çıkıyor. Olursa sürpriz olur ne güzelHaklısın canım ya sabah erken kalkıp çalışmam gerek o zaman iyi kosantre oluyorumNisan ataması haberleri de beni etkiledi sınırdayım çünkü neyse artık hayırlısı :)
Malesef ateşim çok çıktığı bu da bebeğe zararlı olduğu için ilça verdiler. Gebelikte kullanılan ilaçlarmış ama en yinede 1 antibiyotik 2 ateş düşürücü aldım bıraktım. Şimdi ateşim normal bende daha iyiyim zaten. Umarım bebeğimde iyidir :)yaaa çok üzüldüm( Ne yaptılar acilde? ilaç da alamıosundur sen şimdi iyiysen sevindim dikkat etttttttt
Gecmiş olsun canım korkma ilaçtan bısey olmaz benım ark 3 kutu antıbıyotık bıtırdi Hamıleyken cok tatlı kızı var cok ağır ılaclar etkılıyor zaten Parol mınoset ıcılıyor gebeyken 18 haftalık falan olsun hareketlerını hıssetmeye başlarsın ve o zaman işte anne oluyorum dersın ne guzelMalesef ateşim çok çıktığı bu da bebeğe zararlı olduğu için ilça verdiler. Gebelikte kullanılan ilaçlarmış ama en yinede 1 antibiyotik 2 ateş düşürücü aldım bıraktım. Şimdi ateşim normal bende daha iyiyim zaten. Umarım bebeğimde iyidir :)
canım dün yine çoook ağrıdı omuzda tutukluk varmış gibiydi sanki göğsümde ağrıdı gbi oldu şüphelendim doktor a gittim görüntüleme merkezinde de meme ultrasonu yapıldı genel cerrah baktı çoookkk şükür göğüslerimde hiç birşey çıkmadı . en azından bu sayede kontrolde olmuş oldum . meme kanseri riski için baktırıyorlar ya senede bir kez bende ilk kez bu sayede baktırdım tertemiz çıktı herşey normal. gerçi doktor normal kist bile olsa kötü olmaz dedi ama bir baktık ki tertemiz hiç birşey yok rabbime çok şükür olsun . omzum tutulmuş sanırım onun ağrısıydı bu sebele diğer kontrolleride olmuş oldum:)canım eğer kolun böyle uyuşuo gibi ağrıosa romatizma tarzı bir şey olabilir. Sıcak tutmayı dene bakalım bir şey fark edecek mi?
Canım olsun sakıncalı olmayan ilaç vermiş. önce sen iyi olmalısın ki bebek de iyi olsunMalesef ateşim çok çıktığı bu da bebeğe zararlı olduğu için ilça verdiler. Gebelikte kullanılan ilaçlarmış ama en yinede 1 antibiyotik 2 ateş düşürücü aldım bıraktım. Şimdi ateşim normal bende daha iyiyim zaten. Umarım bebeğimde iyidir :)
bence de kontrole gitmen iyi olmuş. sen kolunu falan sıcak tut agriyinca geçmiş olsuncanım dün yine çoook ağrıdı omuzda tutukluk varmış gibiydi sanki göğsümde ağrıdı gbi oldu şüphelendim doktor a gittim görüntüleme merkezinde de meme ultrasonu yapıldı genel cerrah baktı çoookkk şükür göğüslerimde hiç birşey çıkmadı . en azından bu sayede kontrolde olmuş oldum . meme kanseri riski için baktırıyorlar ya senede bir kez bende ilk kez bu sayede baktırdım tertemiz çıktı herşey normal. gerçi doktor normal kist bile olsa kötü olmaz dedi ama bir baktık ki tertemiz hiç birşey yok rabbime çok şükür olsun . omzum tutulmuş sanırım onun ağrısıydı bu sebele diğer kontrolleride olmuş oldum:)
teşekkür ederimcanım evet iyi oldu. sizlerde yaptırıyormusunuz hiç ultrason ara arabence de kontrole gitmen iyi olmuş. sen kolunu falan sıcak tut agriyinca geçmiş olsun
Ben nereye atanırsam eşim yanıma gelicek öyle diyor bakalım :) ayy atanayım da artık neresi olursa gözüm görmüyor canımboşver bence bu haberleri. Bu tarz haberler her sene çıkıyor. Olursa sürpriz olur ne güzelolmazsa da zaten çalışıyorsun direk eşinin yanına atanırsın inşallah
Canım o silik çizgi hep cıkıyor ona takılma sen yanı yakınlığı uzaklığı ıle alakası yok pozitif ıcın kalın kırmızı cızgı gerekıyor döngün bayagı uzunmus beklemesi cok zordur9. Gunmus bugün canlar
teşekkür ederimcanım evet iyi oldu. sizlerde yaptırıyormusunuz hiç ultrason ara ara
bu sorunun cevabını ben de çok merak ediyorum canımKızlar ovulasyon testi pozitif olduğu gün mü yumurtluyoz yoksa pozitiften silikleşmeye başladığı zaman mı ?? Yumurtlamadan BAT a 14 gün sayan varsa bilir. Cvp pleasee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?