Yaza hamile olarak girmek isteyenler

valla zaten senin durumun çok zor. Konsantre olamıyorsun muhtemelen düşünmekten. Demoralize etmesine izin verme. Kpss önemli bebeğin için atanman gerektiğini unutma canım molada düşün hamile miyim değil miyim diye

Haklısın canım ya sabah erken kalkıp çalışmam gerek o zaman iyi kosantre oluyorum Nisan ataması haberleri de beni etkiledi sınırdayım çünkü neyse artık hayırlısı :)

Haklısın canım ya sabah erken kalkıp çalışmam gerek o zaman iyi kosantre oluyorum Nisan ataması haberleri de beni etkiledi sınırdayım çünkü neyse artık hayırlısı :)
boşver bence bu haberleri. Bu tarz haberler her sene çıkıyor. Olursa sürpriz olur ne güzel olmazsa da zaten çalışıyorsun direk eşinin yanına atanırsın inşallah

yaaa çok üzüldüm ( Ne yaptılar acilde? ilaç da alamıosundur sen şimdi iyiysen sevindim dikkat etttttttt
Malesef ateşim çok çıktığı bu da bebeğe zararlı olduğu için ilça verdiler. Gebelikte kullanılan ilaçlarmış ama en yinede 1 antibiyotik 2 ateş düşürücü aldım bıraktım. Şimdi ateşim normal bende daha iyiyim zaten. Umarım bebeğimde iyidir :)

Gecmiş olsun canım korkma ilaçtan bısey olmaz benım ark 3 kutu antıbıyotık bıtırdi Hamıleyken cok tatlı kızı var cok ağır ılaclar etkılıyor zaten Parol mınoset ıcılıyor gebeyken 18 haftalık falan olsun hareketlerını hıssetmeye başlarsın ve o zaman işte anne oluyorum dersın ne guzel

canım eğer kolun böyle uyuşuo gibi ağrıosa romatizma tarzı bir şey olabilir. Sıcak tutmayı dene bakalım bir şey fark edecek mi?
canım dün yine çoook ağrıdı omuzda tutukluk varmış gibiydi sanki göğsümde ağrıdı gbi oldu şüphelendim doktor a gittim görüntüleme merkezinde de meme ultrasonu yapıldı genel cerrah baktı çoookkk şükür göğüslerimde hiç birşey çıkmadı . en azından bu sayede kontrolde olmuş oldum . meme kanseri riski için baktırıyorlar ya senede bir kez bende ilk kez bu sayede baktırdım tertemiz çıktı herşey normal. gerçi doktor normal kist bile olsa kötü olmaz dedi ama bir baktık ki tertemiz hiç birşey yok rabbime çok şükür olsun . omzum tutulmuş sanırım onun ağrısıydı bu sebele diğer kontrolleride olmuş oldum:)

Canım olsun sakıncalı olmayan ilaç vermiş. önce sen iyi olmalısın ki bebek de iyi olsun geçmiş olsun çok

bence de kontrole gitmen iyi olmuş. sen kolunu falan sıcak tut agriyinca geçmiş olsun

boşver bence bu haberleri. Bu tarz haberler her sene çıkıyor. Olursa sürpriz olur ne güzel olmazsa da zaten çalışıyorsun direk eşinin yanına atanırsın inşallah
Ben nereye atanırsam eşim yanıma gelicek öyle diyor bakalım :) ayy atanayım da artık neresi olursa gözüm görmüyor canım

kızlar merhaba napıyorsunuz bakalım. benim bugünadetimin 8. günü akıntım olunca bi deneyeyim dedim ovulasyon testini yaptım yeri belli t cizgisinin belli belirsiz bi çizgi var bu ne demek tamam yumurtlamada tam kırmızı çizgi oluyor ikiside ama. silik çıkması yakın mı demek. 8. günü olmasına rağmen silik görünmesi ne demek oluyor. ben normalde 35 günde bi adet oluyorum yakın olabilirmi yinede yumurtlama

yani hep 35 günde olurken geçen ay 45 günde oldum. ama olunca bitti adetim ve 8.gün silik olması garip geldi . yumurtlama yakınken yadayumurtlarken göğüs ağrısı yada ucunun yanması gibi olurmu kızlar

Hiiimm dmek öylemi uzayan akintim vw göğüs hassasiyetim okunca yakin belkide iki kex yumurtlama oluyordur sandım neyse. Evet uzun zor oluyor canım

ya açıkçası meme kanseri için hiç yaptırmadım. ama smear testi yaptırıyorum arada bir.yaptırmak lazım aslanda haklısın.bazen benim de sol kolumda ve göğsümde falan ağrı oluo ama doktora gitmek istemiyorum. Hastalık hastası kadılnar gibi hissediyorum kendimi.Çünkü sıcak tutunca geçio
teşekkür ederimcanım evet iyi oldu. sizlerde yaptırıyormusunuz hiç ultrason ara ara

Evet simear da yaptırdım meme ultrason da cok şükür bu sayede onlarda kontrol olmuş oldu. Önemli evet neyse tertemiz cikti şükür

Kızlar ovulasyon testi pozitif olduğu gün mü yumurtluyoz yoksa pozitiften silikleşmeye başladığı zaman mı ?? Yumurtlamadan BAT a 14 gün sayan varsa bilir. Cvp pleasee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…