- 27 Aralık 2014
- 1.023
- 697
- 133
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #3.961
Canım inşallah bilen birisi cevap vericek bizebu sorunun cevabını ben de çok merak ediyorum canım
Canım inşallah bilen birisi cevap vericek bize[/yani mesela silikleşmeye başladıktan itibaren mi 24 saat yaşıo yoksa kırmızı çizgiden itibaren mi 24 saat şansımız var
Pozitif gordukten sonra 24-36 saat icinde yumurtlama oluyor. yani pozotif gorunce hemen olmuyor yumurtlamaKızlar ovulasyon testi pozitif olduğu gün mü yumurtluyoz yoksa pozitiften silikleşmeye başladığı zaman mı ?? Yumurtlamadan BAT a 14 gün sayan varsa bilir. Cvp pleasee
o zaman silikleşmeye başlayınca şans tamamen bitmiş mi oluyor yani yumurta çatlayıncaPozitif gordukten sonra 24-36 saat icinde yumurtlama oluyor. yani pozotif gorunce hemen olmuyor yumurtlama
Ben saydım ve pozitifi ilk gördüğüm günden 1 gün sonra yumurtladığımı anladım :)Kızlar ovulasyon testi pozitif olduğu gün mü yumurtluyoz yoksa pozitiften silikleşmeye başladığı zaman mı ?? Yumurtlamadan BAT a 14 gün sayan varsa bilir. Cvp pleasee
Silikleşince yumurta çatlamış oluyor ama çatlayan yumurtada 24 saat yaşadığı için yinede şans devam ediyoro zaman silikleşmeye başlayınca şans tamamen bitmiş mi oluyor yani yumurta çatlayınca
Tşk ederim canım bitanesinBen saydım ve pozitifi ilk gördüğüm günden 1 gün sonra yumurtladığımı anladım :)
Çok teşekkür ederim CanımmSilikleşince yumurta çatlamış oluyor ama çatlayan yumurtada 24 saat yaşadığı için yinede şans devam ediyor
Benim bildiğim kayganlaştırıcı kullanılmaması gerektiği. Bebek yağınında spermlere zarar verebileceğini düşünüyorum. Preseed diye bir jel var, hem kayganlaştırıyor hemde spermlerin yumurtaya daha kolay ulaşmasını sağlıyormuş onu denesenekızlar ben cinsel ilişki sırasında bebek yağı kullanıyorum çok çok az miktardada olsa birleşmeyi kolaylaştırıyor diye acaba gebeliğe engel olurmu
anladım canım tamam bakıcam buna ya bide bir tek ben mi kuruyorum yaaBenim bildiğim kayganlaştırıcı kullanılmaması gerektiği. Bebek yağınında spermlere zarar verebileceğini düşünüyorum. Preseed diye bir jel var, hem kayganlaştırıyor hemde spermlerin yumurtaya daha kolay ulaşmasını sağlıyormuş onu denesene
Canım bu şekilde bekletilince yanıltabiliyor. Yani bekletip olumlu sonuç alanda var olumsuz sonuç alanda var. Kan testi veremezmisin. Umarın seninki pozitiftir :)Kızlar günaydınnnnn adetim 2 gün geçikti dün sabah dayanamayıp test yaptım ilk dakikalarda yaptığımda ikinci çizgiyi göremedim işe gitmek için çıktım akşam eve geldiğimde testim bu şekildeydi acaba geçirlimi bu sonuç (resmi netten aldım benmde aynen bu şekilde çıktı çizgi)
Canm 2-3 gün daha bekliyecem kan testi için benm adetim hiç belli olmuyor birden sürprizde yapabilir bana... biraz daha bekleyecem, kasık ağrım vede bel ağrım var şuan inş. bebişim vardırCanım bu şekilde bekletilince yanıltabiliyor. Yani bekletip olumlu sonuç alanda var olumsuz sonuç alanda var. Kan testi veremezmisin. Umarın seninki pozitiftir :)
Canım bence hamılesın yarın sabah bırdaha ıdrar testı yap 5-10 dk sonra bak sonucadaCanm 2-3 gün daha bekliyecem kan testi için benm adetim hiç belli olmuyor birden sürprizde yapabilir bana... biraz daha bekleyecem, kasık ağrım vede bel ağrım var şuan inş. bebişim vardır
Ayy inş. canm inş. öyledirCanım bence hamılesın yarın sabah bırdaha ıdrar testı yap 5-10 dk sonra bak sonucada
inşallaahhh canım benim. Allah gönlüne göre versinCanm 2-3 gün daha bekliyecem kan testi için benm adetim hiç belli olmuyor birden sürprizde yapabilir bana... biraz daha bekleyecem, kasık ağrım vede bel ağrım var şuan inş. bebişim vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?