Yaza hamile olarak girmek isteyenler

slm kızlar...test bende aldım..koyu çizgi gördüğün zaman 24 saat için de yumurtan çatlayacak demektir..
yani o gün ve ondan bir sonraki günü değerlendirirsen iyi olur

kızlar ben cinsel ilişki sırasında bebek yağı kullanıyorum çok çok az miktardada olsa birleşmeyi kolaylaştırıyor diye acaba gebeliğe engel olurmu

kızlar ben cinsel ilişki sırasında bebek yağı kullanıyorum çok çok az miktardada olsa birleşmeyi kolaylaştırıyor diye acaba gebeliğe engel olurmu
Benim bildiğim kayganlaştırıcı kullanılmaması gerektiği. Bebek yağınında spermlere zarar verebileceğini düşünüyorum. Preseed diye bir jel var, hem kayganlaştırıyor hemde spermlerin yumurtaya daha kolay ulaşmasını sağlıyormuş onu denesene

anladım canım tamam bakıcam buna ya bide bir tek ben mi kuruyorum yaa

Kızlar günaydınnnnn adetim 2 gün geçikti dün sabah dayanamayıp test yaptım ilk dakikalarda yaptığımda ikinci çizgiyi göremedim işe gitmek için çıktım akşam eve geldiğimde testim bu şekildeydi acaba geçirlimi bu sonuç (resmi netten aldım benmde aynen bu şekilde çıktı çizgi)

Eklentiler

• Gebelik Testi.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 70
Ewet canım silkte olsa çizgi çıkmış gözūkūyo Hadi hayırlısı olsun

Canım bu şekilde bekletilince yanıltabiliyor. Yani bekletip olumlu sonuç alanda var olumsuz sonuç alanda var. Kan testi veremezmisin. Umarın seninki pozitiftir :)

Canım bu şekilde bekletilince yanıltabiliyor. Yani bekletip olumlu sonuç alanda var olumsuz sonuç alanda var. Kan testi veremezmisin. Umarın seninki pozitiftir :)
Canm 2-3 gün daha bekliyecem kan testi için benm adetim hiç belli olmuyor birden sürprizde yapabilir bana... biraz daha bekleyecem, kasık ağrım vede bel ağrım var şuan inş. bebişim vardır

Canm 2-3 gün daha bekliyecem kan testi için benm adetim hiç belli olmuyor birden sürprizde yapabilir bana... biraz daha bekleyecem, kasık ağrım vede bel ağrım var şuan inş. bebişim vardır
Canım bence hamılesın yarın sabah bırdaha ıdrar testı yap 5-10 dk sonra bak sonucada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…