Yaza hamile olarak girmek isteyenler

Kızlar bende dün sabah test yaptım bata 6 gün varken hayal gibi çizgi gördüm ama beyazdı bana öyle geldi diye öyle attım testi kenara bu sabah bakayım dedi dün çok morelim bozuktu negatif çıkınca testte silikte olsa çizgi var dikkate almamak mı gerekir ? bilemedim ya umutlanmakta istemiyorum

Benimde bebeğm olsun istiyorum ,,çoçuk görünce duygulanıyorum geceleri gizli gizli ağlıyorum... Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın bebeğimiz olsun İNŞALLAH

Cızgıler cogalıyor ne guzel.6 gun daha cok erken canım morelını bozma 2 gun kalası başla dayanamıyorsan inşallah hamilesındır

Cızgıler cogalıyor ne guzel.6 gun daha cok erken canım morelını bozma 2 gun kalası başla dayanamıyorsan inşallah hamilesındır
:) İnşallah canım şimdiden çok umutlanmadım zaten hayırlısı bakalım bekliyorum az daha :)

kızlar selam herkese nabersiniz bugün takip edemedim . aklımdaydınız ama kızlar neler yapıyor hamiş yeni olan varmı beklemeye geçenler nasıllar. kafamda hep bu sorular vardır:) ben bugün 11. günüm ovulasyon testim düne göre daha koyu acaba yaklaşıyormuyum

Umarım düşündüğün gibidir. Kan testi yaptır istersen ama erken daha, en iyisi sabretmek :)

Ayyy edss canım gormussun işte bence kan testi yaptir kesinlessin yaaa. Oleyyy biriniz daha hamile yuppii
Ahh canim inşallah dedigin dogru cikar saatler sonra cizgi cikti diye yaniltabilir diye düşünüyorum hayirlisi inşallah sizlerden duyariz kan testi icin gecikmeyi bekliyorum o zaman müjde veririm insallahhhhhh

Iyi geceler kızlar @edss canm benimde 2 ay önce saatler sonra silik cizgi cıkmştı üstelk reglimde 5 gün gecikmişti çok ümitlendim hamileyim die gezdim ortalarda fos cıkTı ilk 20 dk içinde bişy yoksa çöpe atmak gerekiyomuş testi onu anladm böylece. Bu arada senin için daha çok erken 6 gün kala çıkmaması çok normal

sanki bu ayda guzel haberler gelecek gibi. hadi ins guzel haber verenler cok olsun:) bnm adetimn ikinci gunu. bu ay denesek mi denemesek mi kararsiz kaldim. bi ay sonra turkiyeye geliyorum ins. bundan onceki hamilegimde 4 ay yatmistim kanamam oluyordu yolculukta yine aynisi olursa die korkuyorum

Mrb kizlar adetm gecen ay 3 gun erken geldi. Bu ayda bgn 4. Gun olmam gerekiyor ama yok ortaada. Test yaptm cikmadi hamile miyim blmyrm. Normalde goguslerm agrir bu ay agrimiyo. Diger sancilarm var ama bilemedm ya cnm sklyo ins hamileymdr diyorum ama testte cikmadi

Ahh canim inşallah dedigin dogru cikar saatler sonra cizgi cikti diye yaniltabilir diye düşünüyorum hayirlisi inşallah sizlerden duyariz kan testi icin gecikmeyi bekliyorum o zaman müjde veririm insallahhhhhh
canım benim içime doğdu seninde oldu bebiş bak gör:)

turkuazcım bugün nedense sabah uyandığım ilk an aklıma düştün bebişi napıyorki dedim iyisin dimi nedense bide bebeğin erkekmiş gibi hissettim.

Arkadaşlarrrrrr günaydınnnnnnn , biraz önce tekrardan test yaptım ilk dklarda çıktı bu silik çizgiiiiiiiii

Eklentiler

• rfdf.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 60
Ayyyy inş. canm pazartesine kadar bekliyecem pazartesi günü gidip kan testi yaptırcam kesinleşsin
ben bu silik çizgiyi görsem koşa koşa gidip kan veriridim ayyy ben heyecan yaptım canım . ovulasyonda silik görünce sevinen ben kesin koşardım kan vermeye gebelikte görmüşsün canım yap yap yap yap kan testi

:) canm evde olsam bende durmaz giderdim ama işteyim şuan izin alıp çıkmam zor o yüzden biraz daha sabretmem lazım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…