- 16 Haziran 2011
- 1.158
- 617
- 133
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #3.981
Cızgıler cogalıyor ne guzel.6 gun daha cok erken canım morelını bozma 2 gun kalası başla dayanamıyorsan inşallah hamilesındırKızlar bende dün sabah test yaptım bata 6 gün varken hayal gibi çizgi gördüm ama beyazdı bana öyle geldi diye öyle attım testi kenara bu sabah bakayım dedi dün çok morelim bozuktu negatif çıkınca testte silikte olsa çizgi var dikkate almamak mı gerekir ? bilemedim ya umutlanmakta istemiyorum
Bır zamanlar ki ben ne zamandır istiyorsunki?Benimde bebeğm olsun istiyorum ,,çoçuk görünce duygulanıyorum geceleri gizli gizli ağlıyorum... Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın bebeğimiz olsun İNŞALLAH
:) İnşallah canım şimdiden çok umutlanmadım zaten hayırlısı bakalım bekliyorum az daha :)Cızgıler cogalıyor ne guzel.6 gun daha cok erken canım morelını bozma 2 gun kalası başla dayanamıyorsan inşallah hamilesındır
Umarım düşündüğün gibidir. Kan testi yaptır istersen ama erken daha, en iyisi sabretmek :)Kızlar bende dün sabah test yaptım bata 6 gün varken hayal gibi çizgi gördüm ama beyazdı bana öyle geldi diye öyle attım testi kenara bu sabah bakayım dedi dün çok morelim bozuktu negatif çıkınca testte silikte olsa çizgi var dikkate almamak mı gerekir ? bilemedim ya umutlanmakta istemiyorum
Sabretmeye karar verdim çok fazla ümidim yok malesef canım hayırlısı :)Umarım düşündüğün gibidir. Kan testi yaptır istersen ama erken daha, en iyisi sabretmek :)
Ayyy edss canım gormussun işte bence kan testi yaptir kesinlessin yaaa. Oleyyy biriniz daha hamile yuppiiSabretmeye karar verdim çok fazla ümidim yok malesef canım hayırlısı :)
Ahh canim inşallah dedigin dogru cikar saatler sonra cizgi cikti diye yaniltabilir diye düşünüyorum hayirlisi inşallah sizlerden duyarizAyyy edss canım gormussun işte bence kan testi yaptir kesinlessin yaaa. Oleyyy biriniz daha hamile yuppii
canım benim içime doğdu seninde oldu bebiş bak gör:)Ahh canim inşallah dedigin dogru cikar saatler sonra cizgi cikti diye yaniltabilir diye düşünüyorum hayirlisi inşallah sizlerden duyarizkan testi icin gecikmeyi bekliyorum o zaman müjde veririm insallahhhhhh
ayyyy hamilesin canım hayırlı uğurlu olsunnn yuppiiiiiiiiiiiii:)Arkadaşlarrrrrr günaydınnnnnnn , biraz önce tekrardan test yaptım ilk dklarda çıktı bu silik çizgiiiiiiiii
Ayyyy inş. canm pazartesine kadar bekliyecem pazartesi günü gidip kan testi yaptırcam kesinleşsinayyyy hamilesin canım hayırlı uğurlu olsunnn yuppiiiiiiiiiiiii:)
ben bu silik çizgiyi görsem koşa koşa gidip kan veriridim ayyy ben heyecan yaptım canım . ovulasyonda silik görünce sevinen ben kesin koşardım kan vermeye gebelikte görmüşsün canım yap yap yap yap kan testiAyyyy inş. canm pazartesine kadar bekliyecem pazartesi günü gidip kan testi yaptırcam kesinleşsin
:) canm evde olsam bende durmaz giderdim ama işteyim şuan izin alıp çıkmam zor o yüzden biraz daha sabretmem lazım :)ben bu silik çizgiyi görsem koşa koşa gidip kan veriridim ayyy ben heyecan yaptım canım . ovulasyonda silik görünce sevinen ben kesin koşardım kan vermeye gebelikte görmüşsün canım yap yap yap yap kan testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?