- 5 Ocak 2015
- 203
- 61
- 68
- 42
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #4.001
Mrb kizlar adetm gecen ay 3 gun erken geldi. Bu ayda bgn 4. Gun olmam gerekiyor ama yok ortaada. Test yaptm cikmadi hamile miyim blmyrm. Normalde goguslerm agrir bu ay agrimiyo. Diger sancilarm var ama bilemedm ya cnm sklyo ins hamileymdr diyorum ama testte cikmadi
Hayırlı olsun canım hamılesın:)ovulasyonda cıft cızgıden kac gun sonra cıktı bu testte merak ettımArkadaşlarrrrrr günaydınnnnnnn , biraz önce tekrardan test yaptım ilk dklarda çıktı bu silik çizgiiiiiiiii
canm ovulasyon tabiki yapmadım bu ay ben akıntımı takip ettim o da ayın 8 ile 13ü arası akıntım yoğunda o günlerde çok sık birliktelik olmuştuHayırlı olsun canım hamılesın:)ovulasyonda cıft cızgıden kac gun sonra cıktı bu testte merak ettım
doğru söylüyorsun canım bende iki ay öncesine kadar çalışıyordum haklısın sanrım :):) canm evde olsam bende durmaz giderdim ama işteyim şuan izin alıp çıkmam zor o yüzden biraz daha sabretmem lazım :)
Anladım canım hayırlı olsun bebegıncanm ovulasyon tabiki yapmadım bu ay ben akıntımı takip ettim o da ayın 8 ile 13ü arası akıntım yoğunda o günlerde çok sık birliktelik olmuştu
Teşekkür ederim canm ama kan testini yaptırmadan kesinleşmeden hamile moduna girmiyecem :)Anladım canım hayırlı olsun bebegın
Arkadaşlarrrrrr günaydınnnnnnn , biraz önce tekrardan test yaptım ilk dklarda çıktı bu silik çizgiiiiiiiii
İnşallah canm pazartesi günü anca yaptırırım testi iki gün daha beklemek istiyorum salı günü cvbını yazarım buradabir bebiş daha mı geliyor topiğe canım hadi hayırlısı yarın kan testi yaptır bence yaa sonuçta adetin geçmişş bizde meraktayıızz
canım moralini bozmak gibi olması ama birebir aynılarını bende yaşadım sonuç fos çıktı malesef
25. Denememi 2. Cocuk için?slmmm benide alın aranıza 23 nisan yaş 28 25.deneme 2.çocuk
cnm hayirli olsun. Rabbim sag salim kavustursun insArkadaşlarrrrrr günaydınnnnnnn , biraz önce tekrardan test yaptım ilk dklarda çıktı bu silik çizgiiiiiiiii
Sabah yaptım test negatif çıktı akşam yine baktım yine çizgi oluşmuş testler benle kafayı buluyor :) Allah'tan bitti daha evde testim yok bat pazartesi olurda mucize olur gelmezse Salı kan testi yaptırıcam canım :) ama ben sanmıyorum inşallah içine doğan doğru çıkarcanım benim içime doğdu seninde oldu bebiş bak gör:)
eger iyi bi markayla yapmissan bence 7 gun gecikince cikardi olsaArkadaşlar 7 gün gecikti adetim normalde bu kadar gecikmez 8aylık evliyim çok istiyoruz bebeğimizin olmasını.normalde bi hafta önceden adet sancılarım başlardı ama bu ay hiç belirti yok sadece bugün kasıklarımda ağrı vardı geçti test yaptım nehatif çıktı acep bu durumda olupta hamile kalan varmı aranızda
Arkadaşlar 7 gün gecikti adetim normalde bu kadar gecikmez 8aylık evliyim çok istiyoruz bebeğimizin olmasını.normalde bi hafta önceden adet sancılarım başlardı ama bu ay hiç belirti yok sadece bugün kasıklarımda ağrı vardı geçti test yaptım nehatif çıktı acep bu durumda olupta hamile kalan varmı aranızda
Arkadaşlar 7 gün gecikti adetim normalde bu kadar gecikmez 8aylık evliyim çok istiyoruz bebeğimizin olmasını.normalde bi hafta önceden adet sancılarım başlardı ama bu ay hiç belirti yok sadece bugün kasıklarımda ağrı vardı geçti test yaptım nehatif çıktı acep bu durumda olupta hamile kalan varmı aranızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?