Yaza hamile olarak girmek isteyenler

canım moralini bozmak gibi olması ama birebir aynılarını bende yaşadım sonuç fos çıktı malesef

Hayırlı olsun canım hamılesın:)ovulasyonda cıft cızgıden kac gun sonra cıktı bu testte merak ettım
canm ovulasyon tabiki yapmadım bu ay ben akıntımı takip ettim o da ayın 8 ile 13ü arası akıntım yoğunda o günlerde çok sık birliktelik olmuştu

Kızlar eğer hamileysem ben bu ay çörek otu ,bal, zencefil kürü karışımı yaptım 10 gün boyunca sabah akşam onu yemiştim vesile olmuş olabilir.

Turkuaz sormusmuydum sana hatırlamıyorum sen ovulasyon testındeki çift çizgiden kac gun sonra test yapmıştın?

bir bebiş daha mı geliyor topiğe canım hadi hayırlısı yarın kan testi yaptır bence yaa sonuçta adetin geçmişş bizde meraktayıızz
İnşallah canm pazartesi günü anca yaptırırım testi iki gün daha beklemek istiyorum salı günü cvbını yazarım burada

kızlar bende yaza hamiş olmak istiyorum . dün ovu. günümdü bugün ovu testim silikleşti. dünü değerlendirdik. bugün de olursa olacak bakalım. 14 gün sonra da burda hamile olduğumun haberini vermek isterimmmmm

canım benim içime doğdu seninde oldu bebiş bak gör:)
Sabah yaptım test negatif çıktı akşam yine baktım yine çizgi oluşmuş testler benle kafayı buluyor :) Allah'tan bitti daha evde testim yok bat pazartesi olurda mucize olur gelmezse Salı kan testi yaptırıcam canım :) ama ben sanmıyorum inşallah içine doğan doğru çıkar

Arkadaşlar 7 gün gecikti adetim normalde bu kadar gecikmez 8aylık evliyim çok istiyoruz bebeğimizin olmasını.normalde bi hafta önceden adet sancılarım başlardı ama bu ay hiç belirti yok sadece bugün kasıklarımda ağrı vardı geçti test yaptım nehatif çıktı acep bu durumda olupta hamile kalan varmı aranızda

eger iyi bi markayla yapmissan bence 7 gun gecikince cikardi olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…