Yaza hamile olarak girmek isteyenler

turkuazcım bugün nedense sabah uyandığım ilk an aklıma düştün bebişi napıyorki dedim iyisin dimi nedense bide bebeğin erkekmiş gibi hissettim.
Canım pazar gecesi ateşlendim acile gittik sabah kadar kaldık. Dr biraz korkuttu düşebilir, anormali olabilir, hiçbişeyde olmayabilir diye. Şükür şimdilik bişey yok. Dün tekrar doktora gittim kalbi atıyo büyüyo :) Ama hamileliğim biraz zor geçiyor. Bulantılarım çok fazzla ve iştahım yok. Ben normalde sağlıklı beslenmeye dikkat ederdim şimdi ise sadece yiyebileceğim bişey arıyorum ama ne yesem bulanıyor. Umarım sizinki kolay geçer, ben hiç böyle düşünmemiştim

Salı çift çizgi gördüm ertesi cuma test yaptım. Ama benim çizgi hayal gibi bişeydi çok çok çok belirsizdi :)
Yani 10. Günde bende 12. Gun yapayım ozaman testı.gecmıs olsun canım hamılelık cok zor ben 20 hafta gece gündüz bulandım kustum hatta bundan sonrakı hayatım böyle olacak galıba diyordum normal hayatı unutmuştum senîn 3 ayda bıter inş bulantın şunu yap dıyemıyorumda cunku benımkını hıcbısey kesmemışti Allah kolaylık versın ilerde unutuluyor ama bak yenıden o günleri yaşamaya nıyetlenılıyorum yada cocuk cok tatlı bısey:)

Sen 20 hafta kustun ve tekrar hamile kalmak istiyorsun he. Vaayy bee :) Ben bir daha çocuk düşünmem sanırım :)

canım benimmmm umarım iyi olursun bulantıların azalır bebeğin için birşeyler ye ki çabuk büyüsün . demek o içime doğmuş taaa uzaktan da olsa kalbime koymuşumki seni hissettim. rabbim yardım etsin bebeğinin iyi olmasınada çook sevindim

Teşekkürler canımcım. Sen testi ne zaman yapıyosun

canım benimde lekelenmem oldu dün acilen doktora gittik neyseki iğne oldum durdu çok şükür ilk kez yaptırdım .Bebişimiz türlü hareketlerle bize el salladı en büyük mutluluk bu olsa gerek. Bütün yaşadıklarımı bir anda unutuverdim

Çok geçmiş olsun Happy cim. Kahverengi lekelenme mi. İlk aylarda birçok kişide oluyor sanırım içini ferah tut canım. Umarım bende hareketlerini görürüm, daha benimki çok minik :) Sen ikili test yaptırdın mı

evet canım ilk aylarda normalmiş benimki belki de miyomdan da olabilirmiş doktor kesede kanama yok görünmüyor dedi telaşlanacak bir durum yokmuş ..2 hafta sonra sende görürsün cnm benimki 9+3 de hareketliydi baya bu sefer de bebek olmuş bildiğin 11+4 oldukikili testi de yapalım gelmişken dedi ensesi normal çıktı kan sonucuda haftaiçi belli olacak riskli durum gözükmüyor 30 yaş grubunda olanlara dedi inşallah o da iyi çıkar

Mrb kızlar ben 8 aylık evliyim hiö korunmadım bebek istiyoruz ama olmadı şimdiye kadar , bu ay günüm 8 gün geçti adetlerim sancılı geçerdi bi hafta önceden başlardı ama hiç sancım yok sadece kasıklarım ağırıyo dün test yaptım negatif çıktı hala hastalanmadım acaba böyle olup hamile kalan varmı nolur yardım edin kafayı yicm düşünceden

Bır zamanlar ki ben ne zamandır istiyorsunki?

Daha bikaç deneme yaptık olmadı sanki olmucak gibi geliyo..adetim bitmesini bekliyorum..ayaklarımın altına hergün sıcak su torbası koyuyorum akşamları çorapsız asla gezmiyorum ovulasyon testide alıcam ..kafam karma karışık bir olsa bebeğim dünyanınn ennn mutlu kadını olucam..evliyim mutluyummm ama çoçuksuzum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…