- 10 Mart 2015
- 3.211
- 2.563
- 83
- 40
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #4.021
Canım pazar gecesi ateşlendim acile gittik sabah kadar kaldık. Dr biraz korkuttu düşebilir, anormali olabilir, hiçbişeyde olmayabilir diye. Şükür şimdilik bişey yok. Dün tekrar doktora gittim kalbi atıyo büyüyo :) Ama hamileliğim biraz zor geçiyor. Bulantılarım çok fazzla ve iştahım yok. Ben normalde sağlıklı beslenmeye dikkat ederdim şimdi ise sadece yiyebileceğim bişey arıyorum ama ne yesem bulanıyor. Umarım sizinki kolay geçer, ben hiç böyle düşünmemiştimturkuazcım bugün nedense sabah uyandığım ilk an aklıma düştün bebişi napıyorki dedim iyisin dimi nedense bide bebeğin erkekmiş gibi hissettim.
Hamilesiiiiinnnnnnnnnn :) Tebrik ediyorum canım benim, hayırlı olsunArkadaşlarrrrrr günaydınnnnnnn , biraz önce tekrardan test yaptım ilk dklarda çıktı bu silik çizgiiiiiiiii
Salı çift çizgi gördüm ertesi cuma test yaptım. Ama benim çizgi hayal gibi bişeydi çok çok çok belirsizdi :)Turkuaz sormusmuydum sana hatırlamıyorum sen ovulasyon testındeki çift çizgiden kac gun sonra test yapmıştın?
aslında markalar hakkında pek bi bilgim yok kieger iyi bi markayla yapmissan bence 7 gun gecikince cikardi olsa
Yani 10. Günde bende 12. Gun yapayım ozaman testı.gecmıs olsun canım hamılelık cok zor ben 20 hafta gece gündüz bulandım kustum hatta bundan sonrakı hayatım böyle olacak galıba diyordum normal hayatı unutmuştum senîn 3 ayda bıter inş bulantın şunu yap dıyemıyorumda cunku benımkını hıcbısey kesmemışti Allah kolaylık versın ilerde unutuluyor ama bak yenıden o günleri yaşamaya nıyetlenılıyorum yada cocuk cok tatlı bısey:)Salı çift çizgi gördüm ertesi cuma test yaptım. Ama benim çizgi hayal gibi bişeydi çok çok çok belirsizdi :)
Sağol canm inş. öyledir pazartesi kan verecem kesin sonuç için kanı bekliyecem bakalımHamilesiiiiinnnnnnnnnn :) Tebrik ediyorum canım benim, hayırlı olsun
Sen 20 hafta kustun ve tekrar hamile kalmak istiyorsun he. Vaayy bee :) Ben bir daha çocuk düşünmem sanırım :)Yani 10. Günde bende 12. Gun yapayım ozaman testı.gecmıs olsun canım hamılelık cok zor ben 20 hafta gece gündüz bulandım kustum hatta bundan sonrakı hayatım böyle olacak galıba diyordum normal hayatı unutmuştum senîn 3 ayda bıter inş bulantın şunu yap dıyemıyorumda cunku benımkını hıcbısey kesmemışti Allah kolaylık versın ilerde unutuluyor ama bak yenıden o günleri yaşamaya nıyetlenılıyorum yada cocuk cok tatlı bısey:)
Evet ozaman bende ılk ve son diyordum işte anne oluncada çocuğunu düşünüyorsun kardesı olsun yalnız kalmasın dıyorsun :)Sen 20 hafta kustun ve tekrar hamile kalmak istiyorsun he. Vaayy bee :) Ben bir daha çocuk düşünmem sanırım :)
canım benimmmm umarım iyi olursun bulantıların azalır bebeğin için birşeyler ye ki çabuk büyüsün . demek o içime doğmuş taaa uzaktan da olsa kalbime koymuşumki seni hissettim. rabbim yardım etsin bebeğinin iyi olmasınada çook sevindimCanım pazar gecesi ateşlendim acile gittik sabah kadar kaldık. Dr biraz korkuttu düşebilir, anormali olabilir, hiçbişeyde olmayabilir diye. Şükür şimdilik bişey yok. Dün tekrar doktora gittim kalbi atıyo büyüyo :) Ama hamileliğim biraz zor geçiyor. Bulantılarım çok fazzla ve iştahım yok. Ben normalde sağlıklı beslenmeye dikkat ederdim şimdi ise sadece yiyebileceğim bişey arıyorum ama ne yesem bulanıyor. Umarım sizinki kolay geçer, ben hiç böyle düşünmemiştim
Teşekkürler canımcım. Sen testi ne zaman yapıyosuncanım benimmmm umarım iyi olursun bulantıların azalır bebeğin için birşeyler ye ki çabuk büyüsün . demek o içime doğmuş taaa uzaktan da olsa kalbime koymuşumki seni hissettim. rabbim yardım etsin bebeğinin iyi olmasınada çook sevindim
canım gözünaydın inşallah kan sonucun da iyi çıkar :) sevgilerSağol canm inş. öyledir pazartesi kan verecem kesin sonuç için kanı bekliyecem bakalım
canım benimde lekelenmem oldu dün acilen doktora gittik neyseki iğne oldum durdu çok şükür ilk kez yaptırdım .Bebişimiz türlü hareketlerle bize el salladı en büyük mutluluk bu olsa gerek. Bütün yaşadıklarımı bir anda unutuverdimCanım pazar gecesi ateşlendim acile gittik sabah kadar kaldık. Dr biraz korkuttu düşebilir, anormali olabilir, hiçbişeyde olmayabilir diye. Şükür şimdilik bişey yok. Dün tekrar doktora gittim kalbi atıyo büyüyo :) Ama hamileliğim biraz zor geçiyor. Bulantılarım çok fazzla ve iştahım yok. Ben normalde sağlıklı beslenmeye dikkat ederdim şimdi ise sadece yiyebileceğim bişey arıyorum ama ne yesem bulanıyor. Umarım sizinki kolay geçer, ben hiç böyle düşünmemiştim
Çok geçmiş olsun Happy cim. Kahverengi lekelenme mi. İlk aylarda birçok kişide oluyor sanırım içini ferah tut canım. Umarım bende hareketlerini görürüm, daha benimki çok minik :) Sen ikili test yaptırdın mıcanım benimde lekelenmem oldu dün acilen doktora gittik neyseki iğne oldum durdu çok şükür ilk kez yaptırdım .Bebişimiz türlü hareketlerle bize el salladı en büyük mutluluk bu olsa gerek. Bütün yaşadıklarımı bir anda unutuverdim
bu donemlerde insan bi daha dusunemiyor ama aradan zaman gecince o guzelligi tekrar istiosun zorlugunu goze alarak:)Sen 20 hafta kustun ve tekrar hamile kalmak istiyorsun he. Vaayy bee :) Ben bir daha çocuk düşünmem sanırım :)
Kesinlikle:))dogumu bile unutuyorsun o derece:))bu donemlerde insan bi daha dusunemiyor ama aradan zaman gecince o guzelligi tekrar istiosun zorlugunu goze alarak:)
evet canım ilk aylarda normalmiş benimki belki de miyomdan da olabilirmiş doktor kesede kanama yok görünmüyor dedi telaşlanacak bir durum yokmuş ..2 hafta sonra sende görürsün cnm benimki 9+3 de hareketliydi baya bu sefer de bebek olmuş bildiğin 11+4 oldukÇok geçmiş olsun Happy cim. Kahverengi lekelenme mi. İlk aylarda birçok kişide oluyor sanırım içini ferah tut canım. Umarım bende hareketlerini görürüm, daha benimki çok minik :) Sen ikili test yaptırdın mı
Canim ben 14. Gundeyim ovulasyon bekliyorum işte bakalım nasıl olacak gidişatTeşekkürler canımcım. Sen testi ne zaman yapıyosun
Bır zamanlar ki ben ne zamandır istiyorsunki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?