Yaza hamile olarak girmek isteyenler

Ah canım neden olmasın tabıkı olur ınsan ılk denemede hamıle kalacağım sanıyor olmayıncada hıc olmayacak sanıyorsun merak etme allaha kimsenin kucağını boş bırakmasın.hamıle kalınca bu günler aklına bıle gelmeyecek hem daha bıkac deneme yapmışsın ovulasyon testı al mutlaka

cnm insan hemen olacak zannediyor ondan umutsuzluga kapiliyor ama yasayinca goruyosun cok erken bikac aylik deneme. doktorlar 1 yilin normal bi sure oldugunu soyluyorlar ve ancak bir yildan sonra gelin olmuyor die diolar. oglum bir bucuk yil sonra geldi ve suan ikinci icin denemelerdeyiz. gelen yol daha ama bu sefer takmiyorum Rabbim hayirli zamnda gonder die dua ediyorum. vakti saati oluyor ve iste o zmn geliyorlar melekler

Arkadaşlar sabah kan vermeye gittim sonucu yarın öğlenden sonra çıkacak heyecanlanmaya başladımm bennnnnn

Canım hamılesın sen kan vermeye gerek yoktu bıraz daha bekleyıp kese görmeye gıderdın hayırlı olsun bebegın tekrardan
Canm ben kaset testlere pek güvenemedim kesinleşmesi açısından kan testi her zaman iyidir.tşk ederim inş. bebişim vardır ALLAH isteyen herkese nasip etsin inş.

Slm kızlar benim BAT 5 Nisan, yani 6 gün kaldı inşaallah gelmez olur bu ay.. 3 gündür acayip şiddetli bel ağrım var /üüstelik hiç bi iş yapmadığım halde/ Haftasonuydu ve yattım sürekli. Bugün okuldan geldim ve artk çok fazla ağrıdığından dayanamadım yakı yapıştırdım belime. Bel ağrısı hamilelik belirtisi olabilir mi ? Eğer hamileysem yakının zararı olur mu ?

Hüsraaaan feryat figan kalbim sonradan çıkan çizgi yanılttı beni çok ümitli değildim zaten kızlar kırmızı kartı yedim oturdum aşağı zaten saat 8 e kadar bekliyordum yumurtlama sancımın olduğu saaten 3 saat öncesi adet oluyorum (saati bile tutturuyorum ) bebek tutturamadık 2. denemede de kısmet 3. denemeye artık uzun süre sadece sizleri takip edicem sanırım kk de bende stres oluşturuyor 27 nisan olmalı yeni bat 28 günde bir şaşmayan adetim ovulasyon testinden dolayı 3 gün geç yumurtlamam dolasısıyla 3 gün sonra oldu bu ay ne incir ne başka bişey denemeyi düşünmüyorum sadece eşime keçiboynuzu özü yediriyorum artık buraya hamilelik haberimle dönerim inşallah arada sizlere bakarım güzel haberler görmek için sevgiyle kalın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…