- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #4.041
Ah canım neden olmasın tabıkı olur ınsan ılk denemede hamıle kalacağım sanıyor olmayıncada hıc olmayacak sanıyorsun merak etme allaha kimsenin kucağını boş bırakmasın.hamıle kalınca bu günler aklına bıle gelmeyecek hem daha bıkac deneme yapmışsın ovulasyon testı al mutlakaDaha bikaç deneme yaptık olmadı sanki olmucak gibi geliyo..adetim bitmesini bekliyorum..ayaklarımın altına hergün sıcak su torbası koyuyorum akşamları çorapsız asla gezmiyorum ovulasyon testide alıcam ..kafam karma karışık bir olsa bebeğim dünyanınn ennn mutlu kadını olucam..evliyim mutluyummm ama çoçuksuzum..
Sagol canm tsk ederim yarin sabah kan verecem bakalim artik.kismetcanım gözünaydın inşallah kan sonucun da iyi çıkar :) sevgiler
cnm insan hemen olacak zannediyor ondan umutsuzluga kapiliyor ama yasayinca goruyosun cok erken bikac aylik deneme. doktorlar 1 yilin normal bi sure oldugunu soyluyorlar ve ancak bir yildan sonra gelin olmuyor die diolar. oglum bir bucuk yil sonra geldi ve suan ikinci icin denemelerdeyiz. gelen yol daha ama bu sefer takmiyorum Rabbim hayirli zamnda gonder die dua ediyorum. vakti saati oluyor ve iste o zmn geliyorlar meleklerDaha bikaç deneme yaptık olmadı sanki olmucak gibi geliyo..adetim bitmesini bekliyorum..ayaklarımın altına hergün sıcak su torbası koyuyorum akşamları çorapsız asla gezmiyorum ovulasyon testide alıcam ..kafam karma karışık bir olsa bebeğim dünyanınn ennn mutlu kadını olucam..evliyim mutluyummm ama çoçuksuzum..
ayyyy canımmm hadi bakalım yuppii sesleri gelicek yarın burdan:)Arkadaşlar sabah kan vermeye gittim sonucu yarın öğlenden sonra çıkacak heyecanlanmaya başladımm bennnnnn
Neden bu kadar geç yahuArkadaşlar sabah kan vermeye gittim sonucu yarın öğlenden sonra çıkacak heyecanlanmaya başladımm bennnnnn
Ayy inş. inş. canım :):)ayyyy canımmm hadi bakalım yuppii sesleri gelicek yarın burdan:)
Aile heklimliğine gittim canm orada 1 gün snra çıkıyormuş sonuçNeden bu kadar geç yahubence pozitif canım :)
Canım hamılesın sen kan vermeye gerek yoktu bıraz daha bekleyıp kese görmeye gıderdın hayırlı olsun bebegın tekrardanArkadaşlar sabah kan vermeye gittim sonucu yarın öğlenden sonra çıkacak heyecanlanmaya başladımm bennnnnn
Canm ben kaset testlere pek güvenemedim kesinleşmesi açısından kan testi her zaman iyidir.tşk ederim inş. bebişim vardır ALLAH isteyen herkese nasip etsin inş.Canım hamılesın sen kan vermeye gerek yoktu bıraz daha bekleyıp kese görmeye gıderdın hayırlı olsun bebegın tekrardan
İçim tam rahat etsın dıyorsun:)hadi bakalım sonucu yazarsın yarın:)Canm ben kaset testlere pek güvenemedim kesinleşmesi açısından kan testi her zaman iyidir.tşk ederim inş. bebişim vardır ALLAH isteyen herkese nasip etsin inş.
Aynen öyle canm :) yazarımm tabi hemenİçim tam rahat etsın dıyorsun:)hadi bakalım sonucu yazarsın yarın:)
kaç güb geçmiştiki canımMerhaba arkadaşlar bende bugün kaset testlerden aldım. Sonuç negatif
Geçmedi ama klomen kullandım bu ay belki bir umut dedim ama henüz yok bişey halbuki iki yumurta olmuştukaç güb geçmiştiki canım
olsun canım bekle daha belli olmayabilir sonuçtaGeçmedi ama klomen kullandım bu ay belki bir umut dedim ama henüz yok bişey halbuki iki yumurta olmuştu
İnşallah her ay böyle beklemek çok kötü bi durum bikaç gün sonra tekrar test yapıcam bakalım artık hayırlısıolsun canım bekle daha belli olmayabilir sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?