- 16 Ocak 2015
- 3.295
- 2.547
- 133
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #4.061
arkadaşım üzülme nulurrHüsraaaan feryat figan kalbimsonradan çıkan çizgi yanılttı beni çok ümitli değildim zaten kızlar kırmızı kartı yedim oturdum aşağı zaten saat 8 e kadar bekliyordum yumurtlama sancımın olduğu saaten 3 saat öncesi adet oluyorum (saati bile tutturuyorum ) bebek tutturamadık 2. denemede de kısmet 3. denemeye artık uzun süre sadece sizleri takip edicem sanırım kk de bende stres oluşturuyor 27 nisan olmalı yeni bat 28 günde bir şaşmayan adetim ovulasyon testinden dolayı 3 gün geç yumurtlamam dolasısıyla 3 gün sonra oldu bu ay ne incir ne başka bişey denemeyi düşünmüyorum sadece eşime keçiboynuzu özü yediriyorum artık buraya hamilelik haberimle dönerim inşallah arada sizlere bakarım güzel haberler görmek için sevgiyle kalın :)
İnşallah canım , sizler güzel haber verin bu ay yumurtlama gününden beri umutsuzluk vardı bende zaten yumurta çatladıktan sonra ilişkiyle tutmuyor bizim bebiş sanırım bir gün öncesi de yapmak lazımdı çalışmaarkadaşım üzülme nulurrçok içten yazmışsın çok üzüldüm. insallah diğer aya olur
yavru zaten sen daha çok genç değil misin ? Rahatla biraz. Bak ben bile rahatım. Üstelik benimkisi acildi yani hamile kalabilseydim bu aya kadar seneye ücretsiz izne ayrılıp eşimin yanında geçirecektim seneyi.1 sene daha eşimden ayrı kalacağım gurbet ellerdeİnşallah canım , sizler güzel haber verin bu ay yumurtlama gününden beri umutsuzluk vardı bende zaten yumurta çatladıktan sonra ilişkiyle tutmuyor bizim bebiş sanırım bir gün öncesi de yapmak lazımdı çalışmabazen hiç bebeğim olmayacak mı diye bile korkuyorum Allah'ım yıllarca bebeği olmayanlara önce bebek versin sonra hemencecik bizim gibi sabırsızlara versin
Canım hiç canını sıkma daha ikinci denemen tutmaması çok normal. Eğer stres yapıyorsan aklından çıkartmaya çalış hatta burayı takip bile etme bence at kafandan. Mutlaka tutacak ama biz stres yapınca gecikiyor işte birazHüsraaaan feryat figan kalbimsonradan çıkan çizgi yanılttı beni çok ümitli değildim zaten kızlar kırmızı kartı yedim oturdum aşağı zaten saat 8 e kadar bekliyordum yumurtlama sancımın olduğu saaten 3 saat öncesi adet oluyorum (saati bile tutturuyorum ) bebek tutturamadık 2. denemede de kısmet 3. denemeye artık uzun süre sadece sizleri takip edicem sanırım kk de bende stres oluşturuyor 27 nisan olmalı yeni bat 28 günde bir şaşmayan adetim ovulasyon testinden dolayı 3 gün geç yumurtlamam dolasısıyla 3 gün sonra oldu bu ay ne incir ne başka bişey denemeyi düşünmüyorum sadece eşime keçiboynuzu özü yediriyorum artık buraya hamilelik haberimle dönerim inşallah arada sizlere bakarım güzel haberler görmek için sevgiyle kalın :)
Bende ilkinde çatladığı gün yaptım tutmadı. Bu ay çatlamadan bir gün önce yani ovu. testinde çift çizgi gördüğüm gün yaptım öyle tuttu. Bence sen hiiççç takılma bebişe. O bebek gelecek sen rahat olİnşallah canım , sizler güzel haber verin bu ay yumurtlama gününden beri umutsuzluk vardı bende zaten yumurta çatladıktan sonra ilişkiyle tutmuyor bizim bebiş sanırım bir gün öncesi de yapmak lazımdı çalışmabazen hiç bebeğim olmayacak mı diye bile korkuyorum Allah'ım yıllarca bebeği olmayanlara önce bebek versin sonra hemencecik bizim gibi sabırsızlara versin
İnşallah canım inşallah :) 2 aydır yumurtam çatladığı gün yapıyoruz tutmuyor hem de çatladıktan bir kaç saat içinde olmasına rağmenBende ilkinde çatladığı gün yaptım tutmadı. Bu ay çatlamadan bir gün önce yani ovu. testinde çift çizgi gördüğüm gün yaptım öyle tuttu. Bence sen hiiççç takılma bebişe. O bebek gelecek sen rahat ol
Haklısın galiba amuda kalksakta nasip olmadan olmuyor sonuçta o hücrelere bir can bir ruh gelmesi gerekyavru zaten sen daha çok genç değil misin ? Rahatla biraz. Bak ben bile rahatım. Üstelik benimkisi acildi yani hamile kalabilseydim bu aya kadar seneye ücretsiz izne ayrılıp eşimin yanında geçirecektim seneyi.1 sene daha eşimden ayrı kalacağım gurbet ellerdeBu ay benim de tutmadı dün test yaptım.Denemeyi bıakıcaz biz mecbur. Aynen senin gibi yumurta çatlayınca bir araya gelebildik maalesef.... Her şeyin bir zamanı olduğu doğru...
Sagol canim destegin icin daha iyiyim şimdi :) bebekler zamanini bekliyor bu arada benim adetim daha sokulmedi bekliyorum dun aksamda beri kahverengimsi akinti geldi hemen ilac ictim benim agrim cok oluyor diye o mu kesti acaba simdi hafif hafif bel agrilarim basladi hizlanacak herhalde inşallah cok agrili olmazEdss canım bak yazıları okudum . Baj benimde 3. Deneme merak etme bebeklerimz zamani gelince olucak ruh ona ne zaman verilirse bizim bunda yapacaktek şeyimiz var bebek icin degil normal şekilde esimizle birlikte okmak gerisi rabbime kalmış sakin moral bozmak yok hep gülümse cok şükür saglikliyiz bebek zamani gelince olur . Biz isteyince degil malesef
hayırlı olsun kuzum çok sevindim inşallah sağlıcakla kucağına alırsın bebeğiniArkadaşlar sonucumu netten baktım şimdi hamileyim sanırım :) hcg değerim 190.90 çıktı kaç aylık oluyor acaba
Canım iyi yapmşsın kan testi yaparak, çünkü idrara geç düşenler oluyomuş. Yarına belli olucakmş işte sonucun stres yapma sen rahat ol.Hayırlı olsun ebruli darısı tüm isteyenlerin başına inşallah bu arada benim adeyim 11 gün geçti idrar testi negatif diyo bugün kan verdim yarın belli olacak idrarda negatif çıkıp sonradan pozitif olan varmı ilk kez bu kadaar gecikti adetim
Canım hayırlı olsun muhtemelen 5 haftalıksnArkadaşlar sonucumu netten baktım şimdi hamileyim sanırım :) hcg değerim 190.90 çıktı kaç aylık oluyor acaba
Canım üzülme Rabbim ne zaman bebişlerimizi gönderirse o vakit anne olacagz bizde. Sende benim gibi çok stres yapıyosun galibaHaklısın galiba amuda kalksakta nasip olmadan olmuyor sonuçta o hücrelere bir can bir ruh gelmesi gerekHayırlısı canım yaş bakımından bakınca erken gibi ama çok istiyorum ne bileyim bu akşam oturdum ders çalıştım bebek daha gelmiyor en azından gelince geleceği hazır olsun diye :) kendi kendimi motive ediyorum aklımca kendi alıştırmıştım bu ay olmadığına zaten içime doğmadı ilişkinin olduğu günden beri ara ara umutlar geldi gitti işte . Beni sevindiren şey bu bebek ilk aydan olsaydı eşim hazır değildi çok sevinmezdi belki de o da 25 yaşında bir kaç aydır olmayınca ona da bir heves geldi bir şeyler için çabalıyor en azından :) bugün bana destek oldu önümüzde ki ay olur üzülme dedi denemekten vazgeçmeyeceğiz dedi :) bu sözleri bile mutlu etti beni
Sende inşallah en yakın zaman da eşine ve bebeğine kavuşursun en azından atandın bebeğin çok rahat büyüyecek yanınıza geldiğinde annesi :)
Canım iyi yapmşsın kan testi yaparak, çünkü idrara geç düşenler oluyomuş. Yarına belli olucakmş işte sonucun stres yapma sen rahat ol.
masallah cnm degerin cok guzel hayirli ugurlu olsun ins:))Arkadaşlar sonucumu netten baktım şimdi hamileyim sanırım :) hcg değerim 190.90 çıktı kaç aylık oluyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?