- 26 Ağustos 2013
- 3.225
- 2.142
- 448
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #4.081
Canım enniimm hayırlı olsun :) 190 ise adet günün yeni geçmiş olmalı diye biliyorum. Yani 5. haftanda olmalısınArkadaşlar sonucumu netten baktım şimdi hamileyim sanırım :) hcg değerim 190.90 çıktı kaç aylık oluyor acaba
Hayırlı olsun canım bende yarın alacam sonucu bana da dua edinArkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum 4 haftalik hamileymisim Allah isteyen herkese nasip etsin inş umudunuzu kaybetmeyin ,stres yapmayın sabırlı olun allah verir er yada gec
yok cnm daha koyu deil ilkinci cizgiKizlar herkese iyi akşamlar napiyorsunuzbenim bugün 16. Günüm ovulasyon testime bakarmisiniz daha olmamış dimi
Tamam canım teşekkür ederimyok cnm daha koyu deil ilkinci cizgi
Canm sen keseyi gördünmü? 4-5 haftalıkmış şuan benim ne zaman kese görünür acaba?Canım enniimm hayırlı olsun :) 190 ise adet günün yeni geçmiş olmalı diye biliyorum. Yani 5. haftanda olmalısın
Ben ilk kez 5+2 de gittim ve keseyi karından gördüm canımCanm sen keseyi gördünmü? 4-5 haftalıkmış şuan benim ne zaman kese görünür acaba?
canım tebrik ederim bende sonucumu öğrendiğimde 430 du 4 haftalıksın demişlerdi. Senin de 4. hafta demekki maşallah dikkat et kendineArkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum 4 haftalik hamileymisim Allah isteyen herkese nasip etsin inş umudunuzu kaybetmeyin ,stres yapmayın sabırlı olun allah verir er yada gec
Doğrudur canım aynıydı. Bende haftasonu yaparım canm, umutsuzum bu ay malesef. Yumurtlama günü bi kez tek ilişki oldu. Şimdi pişmanım sonraki günleride değerlendirseydim keşke yaaNeşeli hatun bızım batlar aynıydı test yapacakmısın yani ne zaman yapmayı planlıyorsun ben cumartesı sabah yapayım dıyorum varsa silik milik bısey cıkar çıkmazsa adetımi bekleyeyım umutlanmadan
tşk ederim canm sağolcanım tebrik ederim bende sonucumu öğrendiğimde 430 du 4 haftalıksın demişlerdi. Senin de 4. hafta demekki maşallah dikkat et kendine
Hiçbirşekilde yumurtlamadıgına emın misin?yumurtlama günü degısebilir diğerlerini bilmiyorumda hayıtı ben kullandım be o ay hamıle kalmıştım bu ay yine kullandım hayıt tohumu içtim sonuç ne bilmiyorum henuz hayıttan asla zarar gelmez yarar gelır korkma ama diğerlerini bilmiyoru m bende 15. Gun yumurtlarım bu ay 17. Gun olduya kızlar bu ay çok ilginç bişey oldu. internetten bakarken hayıt tohumu, civan perçemi, aslan pençesi,vs karışımı bir bitki çayı olduğunu ve hamilelik için baya işe yaradığını okudum. hemen alıp kullanmaya başladım. aynen belirtildiği gibi adetin 2. günü başladım, sabah akşam aç karnına içtim, 1 hafta-10 gün falan içtim, sonra 3 gün içemedim. her ay çok düzenli olarak adetimin 14. günü yumurtlardım ama bu ay hiç bir şekilde yumurtlamadım. yumurtlamadan birkaç gün önce test falan da yaptım ama kesinlikle yumurtlama olmadı. deli olucam ya koca ay boşa gitti. ya duyan bilen varsa böyle bir şey yardımcı olsun lütfen canım çok sıkıldı..
Zaten önemli olan o gun ilişki olması umutsuz olma inşallah vardır bebegın cumartesı sabah test yapıp yazalım :)Doğrudur canım aynıydı. Bende haftasonu yaparım canm, umutsuzum bu ay malesef. Yumurtlama günü bi kez tek ilişki oldu. Şimdi pişmanım sonraki günleride değerlendirseydim keşke yaa
Hiçbirşekilde yumurtlamadıgına emın misin?yumurtlama günü degısebilir diğerlerini bilmiyorumda hayıtı ben kullandım be o ay hamıle kalmıştım bu ay yine kullandım hayıt tohumu içtim sonuç ne bilmiyorum henuz hayıttan asla zarar gelmez yarar gelır korkma ama diğerlerini bilmiyoru m bende 15. Gun yumurtlarım bu ay 17. Gun oldu
Ben oğluma hamıle kalınca hapını ıcmıstım hayırın bu ay ıse hayıt tohumunu demleyıp içtim 1 kupaevet eminim günlerdir yumurtlama testi yapıyorum hiç bir şey yok, zaten akıntı,vs bir şey de yok. acaba erken yumurtlamış olabilirmiyim bu çayı içince. çünkü çayı içerken baya bi akıntım vardı sonra birden kesildi. sen nasıl kullanmıştın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?