Yaza hamile olarak girmek isteyenler

canım belki sana fikir olur bende adetime 5 gün kala yumurtlamışım yani baya geç olmuş hiç belli olmuyor devam et takibe bence

yok canım yaaa bebiş olsun ama bulantı olmasın yaa zor inan ki
doğrudur yaşayınca işte anlar insan ama ne biliyim bebişsizlikte zordur Allah kimsenin isteyipte kucağını boş bırakmasın. 2 ay denedim olmayınca sanki yıkıma gircektim ama bu ay çook iyiyim şükür zamanı gelince olur takmıyorum artık bu ay

Kızlar bu ara çok sık yazamıyorum. Bulantılar zorluyor beni. İnşallah siz yaşamazsınız bulantı sorunu. Öpüyorum hepinizi
inşsallah en kısa zamanda geçer canımkusuyor musun yoksa bulantı mı var ? seni bu kadar zorladığına göre kusuyorsun sürekli heralde

dhc83 canm bugün test yaptım negatif Umudum kalmadı ya fazla sanki hiç çocuğum olmicak gibi hissediyorum Ağladm bile bu defa çok üzüldüm ben kızlar

inşsallah en kısa zamanda geçer canımkusuyor musun yoksa bulantı mı var ? seni bu kadar zorladığına göre kusuyorsun sürekli heralde
Kusuyorum canım malesef. Kilo alamadım verdim hatta. Sağlıklıda beslenemiyorum ama elimde değil. Birde sabah bulantısı diyorlar ya sabah falan değil 24 saat bulanıyor benim. Son bir haftadır tükürüğümüde yutamıyorum afedersin ama rezalet durumdayım. Geçecek tabi ki yeter ki bebecik sağlıklı olsun

2 ayda yıkıma mı girilir tatlım yaaaa Sen sallamadığın an olacak güven bana

ayyyy yazık gerçekten ama işte napalim bu işin doğasında da bu var sabır diliyorum sana canım.inşallah geçer kısa zamanda

dhc83 canm bugün test yaptım negatif Umudum kalmadı ya fazla sanki hiç çocuğum olmicak gibi hissediyorum Ağladm bile bu defa çok üzüldüm ben kızlar
Ah canım bende sabah test yaptım dayanamadım benımde negatıf olsa ıncecık bır cızgı olurdu ama bembeyazdı kuzu kuzu adetım bekleyeceğim sen ovulasyon testı kullandın mı?benım bır tane çocuk var dıye umursamıyorum okadar ama ılk seferde zor oluyor ıyı bilirim banada hıc olmayacak gıbı gelıyprdu rabbım tez zamanda nasıp eder inş sanada üzülme ağlama ne olur hamıle kalınca bu günler asla aklına gelmıyor bu devırde cocugu olmayan ınsan sayısı yok denecek kadar az senınde olur vaktını beklıyordur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…