Yaza hamile olarak girmek isteyenler

dhc83 canm bugün test yaptım negatif Umudum kalmadı ya fazla sanki hiç çocuğum olmicak gibi hissediyorum Ağladm bile bu defa çok üzüldüm ben kızlar
canımmmmm üzülmek k yok bak düşünme öyle biz isteyince değil Rabbim nasip edince oluyor. dünyada yaşamda öyle değilmi her insanın her istediği olsa işler karışırdı demek ki biz elimizden geleni yapacağız gerisi nasipp. üzülme gülümse hayata

Evt canım ovulasyon testi yapmştm hatta aynı gün pozitif çıkmıştı yumurtlama testimiz. Bugün bi arkimle konuştum o da 8. ayda gebe kalmş. Madem oluyo nie 8 ay geç olmuş die düşündüm aklma gelen tek şey nasip kısmet. Nasibimzde ne varsa onu yaşayacaz bizde.. Tevekkül edip beklemek lasım

Öyle canım benim. Inşallah bizede kısmet olucak annelik

Tabıkı canım sadece kısmet bak bana benımde eşiminde cocugu oluyor 1 tane var sıkıntı yok şükür ama bak 2. Deneme yıne olmadı bu sefer kısmet ne zamansa o zaman olacak
Benım arkadas 2 yıl bekledı sonra ikizlere hamıle kaldı şimdi doğurdu 5 aylık yıne hamıleymış:)) eee 2 yıl nıye olmadı demekkı vaktın gelmemiş üzülme sende sakın bugun adet Olcaz sanırım o zaman yenıden çalısmaya başlarız bugun adet olmazsak sabah test yapalım ne olur ne olmaz:)

Herkese merhaba, forumu uzun zamandir takip ediyorum ancak hic yazmadim bugune kadar. Bugun yazmamin sebebi ise burdan bicok sey ogrenmis olmam ve benim yasadiklarimin da baskalarinin sorularina cevap olmasini istemem. Bebek istedigimiz ilk ay adetim duzensiz oldugundan ovulasyon testi kullandim ancak en son iliski cift cizgiyi gorunce oldu ve sonuc negatif. ( cift cizgiyi gorunce yumurtladigimi zannetmistim) ikinci ay ise sik iliski ve yine ovulasyon takibi ile adetime 4 gun kala ultra hassas testte silik de olsa cift cizgiyi gordum. Ayni gun en ucuz testle daha koyu cizgi gordum. Birkac gun arayla testler koyulasmaya devam etti. Hic belirtim yoktu. Adet olacakmis gibi karin agrisi ve sislik vardi sadece. Adet gecikmesinden 3 gun sonra kan testinde beta hcg 1100 cikti. Karindan ultrasonra 2 mm kese gorundu belli belirsiz yani. Bir hafta sonra hem keseyi gormek hem de kalp atisini duymak icin cagirdi doktor. Kac haftalik oldugunu da o zaman ogrenecegiz insallah cunku adet duzensiz oldugundan sat'a gore belirlenemiyor. Belki birine isik tutar diye yazmak istedim. Allah herkesin gonlune gore versin.

tebriklerrr!!!

kızlar ovulasyon testi yapıyorum 21. gün olmasına rağmen ve adetim 35 günde bir gelmesine rağmen halen çift çizgi yok moraliim acayip bozuk

cnm merak etme bi kac gune olur. bnm gecen ay yumurtlamadan sonraki sure 12 gun oldu. tam 14 olmuyomus yani:)
canım yani bir kaç güne olması gerek dimi çift çizgi ovulasyonda offf acayip moralim bozuk fsh süper çıktı 6 dan düşük yani yumurtlama sorunum yok diye düşünürken şimdi 21. gün halen yumurtlamayınca sıkıldı canım. bide ben 2 saat kadar bekledim idrar testi öyle yaptım su içmeden daha mı fazla beklemem gerek

Neşeli hatun canım adet oldun mu merak edıyorum ben hala olmadım hayırlısı
Evt canım öğlen vakti adet oldum bugün günümdü saten, umutlar gelecek aya artk..

Ben test yapacagım zaman 12 den sonra hıc su içmiyorum 6 da yapıyorum testı be en son 3 de gıdıp bıdaha teste kadar gıtmıyorum okadar dikkat edıyorum test yaparken kaçırmayayım dıye

Kızlar Naber? benim de adetim dundü hala gelmedi ama ağrım var çok gelse de kurtulsam Yok mu güzel haber kimseden

Ben test yapacagım zaman 12 den sonra hıc su içmiyorum 6 da yapıyorum testı be en son 3 de gıdıp bıdaha teste kadar gıtmıyorum okadar dikkat edıyorum test yaparken kaçırmayayım dıye
hımmm anladım canım baktımda bende eğer yumurtladıktan 14 gün gibi bir sürede adet olunacaksa benim bat ım 21 nisan o yüzden daha var sanırım yumurtlamaya

Kızlar Naber? benim de adetim dundü hala gelmedi ama ağrım var çok gelse de kurtulsam Yok mu güzel haber kimseden
Canım ben ne zamandır girmiyordum buraya arada girip bakıyordum ama seni görünce dayanamadım ama senin günün geçti galiba benimle aynı zamanlardaydı adet olmadıysan test yaptır bence içimde bir ses pozitifi göreceksin diyor :) haberdar et muhakkak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…