- 10 Mart 2015
- 3.211
- 2.563
- 83
- 40
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #4.121
canımmmmm üzülmek k yok bak düşünme öyle biz isteyince değil Rabbim nasip edince oluyor. dünyada yaşamda öyle değilmi her insanın her istediği olsa işler karışırdı demek ki biz elimizden geleni yapacağız gerisi nasipp. üzülme gülümse hayatadhc83 canm bugün test yaptım negatif Umudum kalmadı ya fazla sanki hiç çocuğum olmicak gibi hissediyorum Ağladm bile bu defa çok üzüldüm ben kızlar
evet yaaa gerçekten de oyleeSen kocayı zamanında yakalasan kalacanda :) Hayırlısı olsun canım. Sağlıkla sıhhatle gelsinde varsın 3 5 ay sonra olsun
Evt canım ovulasyon testi yapmştm hatta aynı gün pozitif çıkmıştı yumurtlama testimiz. Bugün bi arkimle konuştum o da 8. ayda gebe kalmş. Madem oluyo nie 8 ay geç olmuş die düşündüm aklma gelen tek şey nasip kısmet. Nasibimzde ne varsa onu yaşayacaz bizde.. Tevekkül edip beklemek lasımAh canım bende sabah test yaptım dayanamadım benımde negatıf olsa ıncecık bır cızgı olurdu ama bembeyazdı kuzu kuzu adetım bekleyeceğim sen ovulasyon testı kullandın mı?benım bır tane çocuk var dıye umursamıyorum okadar ama ılk seferde zor oluyor ıyı bilirim banada hıc olmayacak gıbı gelıyprdu rabbım tez zamanda nasıp eder inş sanada üzülme ağlama ne olur hamıle kalınca bu günler asla aklına gelmıyor bu devırde cocugu olmayan ınsan sayısı yok denecek kadar az senınde olur vaktını beklıyordur canım
Öyle canım benim. Inşallah bizede kısmet olucak annelikcanımmmmm üzülmek k yok bak düşünme öyle biz isteyince değil Rabbim nasip edince oluyor. dünyada yaşamda öyle değilmi her insanın her istediği olsa işler karışırdı demek ki biz elimizden geleni yapacağız gerisi nasipp. üzülme gülümse hayata
Tabıkı canım sadece kısmet bak bana benımde eşiminde cocugu oluyor 1 tane var sıkıntı yok şükür ama bak 2. Deneme yıne olmadı bu sefer kısmet ne zamansa o zaman olacakEvt canım ovulasyon testi yapmştm hatta aynı gün pozitif çıkmıştı yumurtlama testimiz. Bugün bi arkimle konuştum o da 8. ayda gebe kalmş. Madem oluyo nie 8 ay geç olmuş die düşündüm aklma gelen tek şey nasip kısmet. Nasibimzde ne varsa onu yaşayacaz bizde.. Tevekkül edip beklemek lasım
tebriklerrr!!!Herkese merhaba, forumu uzun zamandir takip ediyorum ancak hic yazmadim bugune kadar. Bugun yazmamin sebebi ise burdan bicok sey ogrenmis olmam ve benim yasadiklarimin da baskalarinin sorularina cevap olmasini istemem. Bebek istedigimiz ilk ay adetim duzensiz oldugundan ovulasyon testi kullandim ancak en son iliski cift cizgiyi gorunce oldu ve sonuc negatif. ( cift cizgiyi gorunce yumurtladigimi zannetmistim) ikinci ay ise sik iliski ve yine ovulasyon takibi ile adetime 4 gun kala ultra hassas testte silik de olsa cift cizgiyi gordum. Ayni gun en ucuz testle daha koyu cizgi gordum. Birkac gun arayla testler koyulasmaya devam etti. Hic belirtim yoktu. Adet olacakmis gibi karin agrisi ve sislik vardi sadece. Adet gecikmesinden 3 gun sonra kan testinde beta hcg 1100 cikti. Karindan ultrasonra 2 mm kese gorundu belli belirsiz yani. Bir hafta sonra hem keseyi gormek hem de kalp atisini duymak icin cagirdi doktor. Kac haftalik oldugunu da o zaman ogrenecegiz insallah cunku adet duzensiz oldugundan sat'a gore belirlenemiyor. Belki birine isik tutar diye yazmak istedim. Allah herkesin gonlune gore versin.
cnm merak etme bi kac gune olur. bnm gecen ay yumurtlamadan sonraki sure 12 gun oldu. tam 14 olmuyomus yani:)kızlar ovulasyon testi yapıyorum 21. gün olmasına rağmen ve adetim 35 günde bir gelmesine rağmen halen çift çizgi yokmoraliim acayip bozuk
canım yani bir kaç güne olması gerek dimi çift çizgi ovulasyonda offf acayip moralim bozuk fsh süper çıktı 6 dan düşük yani yumurtlama sorunum yok diye düşünürken şimdi 21. gün halen yumurtlamayınca sıkıldı canım. bide ben 2 saat kadar bekledim idrar testi öyle yaptım su içmeden daha mı fazla beklemem gerekcnm merak etme bi kac gune olur. bnm gecen ay yumurtlamadan sonraki sure 12 gun oldu. tam 14 olmuyomus yani:)
Tabıkı canım sadece kısmet bak bana benımde eşiminde cocugu oluyor 1 tane var sıkıntı yok şükür ama bak 2. Deneme yıne olmadı bu sefer kısmet ne zamansa o zaman olacak
Benım arkadas 2 yıl bekledı sonra ikizlere hamıle kaldı şimdi doğurdu 5 aylık yıne hamıleymış:)) eee 2 yıl nıye olmadı demekkı vaktın gelmemiş üzülme sende sakın bugun adet Olcaz sanırım o zaman yenıden çalısmaya başlarız bugun adet olmazsak sabah test yapalım ne olur ne olmaz:)
Evt canım öğlen vakti adet oldum bugün günümdü saten, umutlar gelecek aya artk..Neşeli hatun canım adet oldun mu merak edıyorum ben hala olmadım hayırlısı
Bende dun aksam oldum canım evet üzülmek yok diğer aya artık gercekten 14 gun sonra geldı adetEvt canım öğlen vakti adet oldum bugün günümdü saten, umutlar gelecek aya artk..
Ben test yapacagım zaman 12 den sonra hıc su içmiyorum 6 da yapıyorum testı be en son 3 de gıdıp bıdaha teste kadar gıtmıyorum okadar dikkat edıyorum test yaparken kaçırmayayım dıyecanım yani bir kaç güne olması gerek dimi çift çizgi ovulasyonda offf acayip moralim bozuk fsh süper çıktı 6 dan düşük yani yumurtlama sorunum yok diye düşünürken şimdi 21. gün halen yumurtlamayınca sıkıldı canım. bide ben 2 saat kadar bekledim idrar testi öyle yaptım su içmeden daha mı fazla beklemem gerek
hımmm anladım canım baktımda bende eğer yumurtladıktan 14 gün gibi bir sürede adet olunacaksa benim bat ım 21 nisan o yüzden daha var sanırım yumurtlamayaBen test yapacagım zaman 12 den sonra hıc su içmiyorum 6 da yapıyorum testı be en son 3 de gıdıp bıdaha teste kadar gıtmıyorum okadar dikkat edıyorum test yaparken kaçırmayayım dıye
Canım ben ne zamandır girmiyordum buraya arada girip bakıyordum ama seni görünce dayanamadım ama senin günün geçti galiba benimle aynı zamanlardaydı adet olmadıysan test yaptır bence içimde bir ses pozitifi göreceksin diyor :) haberdar et muhakkakKızlar Naber? benim de adetim dundü hala gelmedi ama ağrım var çok gelse de kurtulsamYok mu güzel haber kimseden
Güzel haber sende galiba :)Kızlar Naber? benim de adetim dundü hala gelmedi ama ağrım var çok gelse de kurtulsamYok mu güzel haber kimseden
offf turkuazcım hala adet olmadım ve aksi gibi sarı akıntım var hala. Ama sabah test yaptım dayanamayıp hem de erken gebelik testi çizginin ç sinden bile haber yokGüzel haber sende galiba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?