- 16 Ocak 2015
- 3.295
- 2.547
- 133
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #4.141
sabah erken gebelik testi yaptım canım hiç çizgi yokCanım ben ne zamandır girmiyordum buraya arada girip bakıyordum ama seni görünce dayanamadım ama senin günün geçti galiba benimle aynı zamanlardaydı adet olmadıysan test yaptır bence içimde bir ses pozitifi göreceksin diyor :) haberdar et muhakkak
Tesekkur ederim. Allah isteyen herkese nasip etsin en kisa zamanda :)tebriklerrr!!!
Erken gebelik testleri yaniltabiliyormus keşke en ucuz testlerden yapsaydin neyse canim hayirlisi bu ay gelmisse bebisin bende burada cok mutlu olurum :)) gelmemisse de beraber beklerizsabah erken gebelik testi yaptım canım hiç çizgi yokkırmızı kartı bekliyorum
beraber bekliycez heralde yine canım çünkü ucuz test de yaptım az evvel yine sıfır. Stresten gecikti heralde beklemedeyim işteErken gebelik testleri yaniltabiliyormus keşke en ucuz testlerden yapsaydin neyse canim hayirlisi bu ay gelmisse bebisin bende burada cok mutlu olurum :)) gelmemisse de beraber bekleriz
Ay Allah belki de geç yumurtlamışsındırberaber bekliycez heralde yine canım çünkü ucuz test de yaptım az evvel yine sıfır. Stresten gecikti heralde beklemedeyim işte
Canım hele biz bir araya bile gelemioruz ki ,ancak hafta sonları... ovulsyon hafta sonuna denk gelecek de tutacak! o da tek ilişkyle anca oluyor boşuna kürek çekiyoruz biz de... sizin de çok takmaktan olabilir. Ama netice de herkesin hemen olmuyor işte yıllarca bekleyip ancak çocuk sahibi olan var hiç bir problemi olmadığı haldeAy Allah belki de geç yumurtlamışsındırçünkü dediğin gün yumurtlasaydın şimdiye olurdu adet ovulasyon testleri stres yaptırıyor ya benimde 3 gün geç oldu bu ay 3 gün geç yumurtlayınca bizde bir kaç güne çalışmalara başlıycaz bakalım bugün 7. günüm inşallah tutarda biter bu stres eşime de acıyorum her akşam keçiboynuzu özü folik asit filan veriyorum gıkını çıkarmadan içiyor garibim başta hık mık dedi ama şimdi alıştı herhalde :) geçen ay yedim incirleri bir faydası olmadı doktor demişti zaten bişey yemene gerek yok yumurtların için her şeyden umut eder olduk bu arada kayınvalidemlere filan kimseye söylemiyorum korunmadığımızı sadece annem kardeşim ve yakın arkadaşım biliyor kayınvalidem geçen diyor sizin arada kaçıp olmayacak herhalde bebek diye bizim kazayla bile oluyordu diye ne zormuş be hamile kalmak milyonlarca ihtimalden sıyrılıp kendi kendime acaba bizde ne olabilir diye düşünüp duruyorum olsada rahatlasak :)
Nasip işte canım benim yanımda da ne oluyor olmuyor işteCanım hele biz bir araya bile gelemioruz ki ,ancak hafta sonları... ovulsyon hafta sonuna denk gelecek de tutacak! o da tek ilişkyle anca oluyor boşuna kürek çekiyoruz biz de... sizin de çok takmaktan olabilir. Ama netice de herkesin hemen olmuyor işte yıllarca bekleyip ancak çocuk sahibi olan var hiç bir problemi olmadığı haldebenim kardeşim 23 yaşında evlendiler 3. ay hamile kaldı eşi şaştık biz de
Canım sen ovulasyon testi kullanıyorsun di mi kendin evde?Nasip işte canım benim yanımda da ne oluyor olmuyor işteneyse ki tatile az kaldı o zaman aralıksız çalışta yakala şu bebişi :) benimde anca yaza yetişir gibi biz beraber bekleyip dururuz ben stres yapmadığımı sanıyordum ama bat yaklaştıkça tavan yapıyor birde her ay daha ümitsizleşerek başlıyorum çalışmalara ilk ay çok heyecanlıydım hamile kalırım diye insan hemen olur sanıyor ikinci ay ilk ayın günahı olmaz bu ay tutururuz dedim doktora gittim ya güven verdi bana tutmayınca bu durumda oldum şimdi adetim bitti çalışmalara başlıyoruz olmayacakmış gibi geliyor yine ama takmamaya çalışıyorum napalım deneriz yaza kadar 6 ay sonunda olmazsa daha iyi bir doktora gidip söylerim ben istiyorum bebek 1 yıl beklemek istemiyorum diye ne araştırması gerekiyorsa araştırsın sınava kadar bu şekilde geçip gidecek tutarsa ne güzel tutmazsa da bekliyeceğiz el mahkum .
Canım sen ovulasyon testi kullanıyorsun kendin evde değil mi?Nasip işte canım benim yanımda da ne oluyor olmuyor işteneyse ki tatile az kaldı o zaman aralıksız çalışta yakala şu bebişi :) benimde anca yaza yetişir gibi biz beraber bekleyip dururuz ben stres yapmadığımı sanıyordum ama bat yaklaştıkça tavan yapıyor birde her ay daha ümitsizleşerek başlıyorum çalışmalara ilk ay çok heyecanlıydım hamile kalırım diye insan hemen olur sanıyor ikinci ay ilk ayın günahı olmaz bu ay tutururuz dedim doktora gittim ya güven verdi bana tutmayınca bu durumda oldum şimdi adetim bitti çalışmalara başlıyoruz olmayacakmış gibi geliyor yine ama takmamaya çalışıyorum napalım deneriz yaza kadar 6 ay sonunda olmazsa daha iyi bir doktora gidip söylerim ben istiyorum bebek 1 yıl beklemek istemiyorum diye ne araştırması gerekiyorsa araştırsın sınava kadar bu şekilde geçip gidecek tutarsa ne güzel tutmazsa da bekliyeceğiz el mahkum .
Senin ovulasyon testinde pozitif görmenin üzerinden kaç gün geçti ki. Beklettin dimi testi. 10 dakika sonra bir daha baksaydın canımofff turkuazcım hala adet olmadım ve aksi gibi sarı akıntım var hala. Ama sabah test yaptım dayanamayıp hem de erken gebelik testi çizginin ç sinden bile haber yok
Geçen ay kullandım sadece 18 tanesini bitirdim 2 tane kaldı :) bu ay kullanmayacağım stresten başka bişey değil ben yumurtlama anını anlıyorum ama o andan sonra yapınca da tutmuyor bu ay sık ilişki deneyeceğiz bakalım bu akşamdan itibaren gün aşırı yumurtlamaya yakın her gün cumadan itibaren yani inşallah tutarCanım sen ovulasyon testi kullanıyorsun kendin evde değil mi?
19 gün geçti yumurtlamadan. ağrım var olmam lazim ama yok henüz. yani test duruodu sabah gordum hafif vardı 2. çizgi ama her testte zaten oluo diyolar. bir de üzerinden 10 saat geçmiş çizgi çıkması normal değil mi? bugün olmayı bekliyorumSenin ovulasyon testinde pozitif görmenin üzerinden kaç gün geçti ki. Beklettin dimi testi. 10 dakika sonra bir daha baksaydın canım
Valla doktor bana da dedi ki 10-20 . günler araşı gün aşırı ilişki! kocam yanımda olsa kesinlikle öyle yapardım. bence bir de öyle dene bu ay bakalım...Geçen ay kullandım sadece 18 tanesini bitirdim 2 tane kaldı :) bu ay kullanmayacağım stresten başka bişey değil ben yumurtlama anını anlıyorum ama o andan sonra yapınca da tutmuyor bu ay sık ilişki deneyeceğiz bakalım bu akşamdan itibaren gün aşırı yumurtlamaya yakın her gün cumadan itibaren yani inşallah tutar
Canım benim bildiğim ovulasyondan sonra 14. gün adet olur. Yani adet gecikmesi geç yumurtlama durumunda olur. Eğer senin ovulasyon testi doğru çalıştıysa adet olmalıydın. Sen üşenmesen kan testi versen. Eeğer negatifse doktora git bence19 gün geçti yumurtlamadan. ağrım var olmam lazim ama yok henüz. yani test duruodu sabah gordum hafif vardı 2. çizgi ama her testte zaten oluo diyolar. bir de üzerinden 10 saat geçmiş çizgi çıkması normal değil mi? bugün olmayı bekliyorum
ya yine 0.100 u görmek zoruma gidecek diye korkuyorumCanım benim bildiğim ovulasyondan sonra 14. gün adet olur. Yani adet gecikmesi geç yumurtlama durumunda olur. Eğer senin ovulasyon testi doğru çalıştıysa adet olmalıydın. Sen üşenmesen kan testi versen. Eeğer negatifse doktora git bence
Erken gebelik testleri çok güvenilir değil diye biliyorum. Bekle bakalım canım belki yarın çıkar testteya yine 0.100 u görmek zoruma gidecek diye korkuyorumyarın a kadar bekliyim diyorum. en azından erken gebelik testinde çıkmaz miydi ki Yine gidip bakiyim bakayım paranoyak oldum zaten
Öyle deneyelim bakalım :) temebellik yapmadan inşallah tutar canım bence sende kan testi yaptır baya geçmiş ovulasyondan sonra bazılarının idrarara düşmüyormuş ya hcg hormonu inşallah seninde öyledir kanda yakalarsın belki bebişi çünkü test doğruysa senin şimdiye adet olman gerekiyorduValla doktor bana da dedi ki 10-20 . günler araşı gün aşırı ilişki! kocam yanımda olsa kesinlikle öyle yapardım. bence bir de öyle dene bu ay bakalım...
Geçmiş olsun canım üzülme en azından olmadığı halde beklemekten iyidir demek ki ovulasyon testi yanılttı seni yumurtlama gününde yakalayamadın kocayı ondan tutmadı sen yakalar yakalamaz tutacak senin bebiş gönlünü ferah tuteveeettt geldi beklenen kırmızı günler! çok iyi oynatıltı beni ama.bende de yokmus geçmiş olsun kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?