- 16 Ocak 2015
- 3.295
- 2.547
- 133
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #4.161
Geçmiş olsun canım üzülme en azından olmadığı halde beklemekten iyidir demek ki ovulasyon testi yanılttı seni yumurtlama gününde yakalayamadın kocayı ondan tutmadı sen yakalar yakalamaz tutacak senin bebiş gönlünü ferah tut
:) yepyeni umutlar başlasın bakalım ovulasyon testi yaparsan yine pozitifi gördükten sonra bırakma çünkü o pozitiften daha koyu olabiliyor ileleyen günlerde geçen ay benimde öyle olmuştu pozitif sandım ertesi gün silindi 2 3 gün sonra kopkoyu çizgi belirdiHadi bakalım yeni bir aya benden de Merhaba o zaman
Ben bu ay çevrim disiyim canım. tam ovulasyon haftasonuna denk geliyor fakat ankarada olacağım gösteri için çocuklarla. koca yine yok:) yepyeni umutlar başlasın bakalım ovulasyon testi yaparsan yine pozitifi gördükten sonra bırakma çünkü o pozitiften daha koyu olabiliyor ileleyen günlerde geçen ay benimde öyle olmuştu pozitif sandım ertesi gün silindi 2 3 gün sonra kopkoyu çizgi belirdi
Belli olmaz belki ovulasyon kocanın yanındayken olur bu ay da farklı oldu sonuçtaBen bu ay çevrim disiyim canım. tam ovulasyon haftasonuna denk geliyor fakat ankarada olacağım gösteri için çocuklarla. koca yine yoksizi takipteyim ama
Siz hemen çalışmalara başlayın günü kaçırmayın nolur nolmazBelli olmaz belki ovulasyon kocanın yanındayken olur bu ay da farklı oldu sonuçtaummadığın anda yakalar belki bebiş :) benim daha haber vermeme 20 gün var en az :) şeffaf akıntılar adetim biter bitmez başladı ovulasyon inşaallah erken olmaz biz daha çalışmalara başlamadan normalde pazar pazartesi bekliyorum yumurtlamayı hadi hayırlısı hepimiz için
Erken gebelik testleri yaniltabiliyormus keşke en ucuz testlerden yapsaydin neyse canim hayirlisi bu ay gelmisse bebisin bende burada cok mutlu olurum :)) gelmemisse de beraber bekleriz
Erken gebelik testi o ucuz testlerden daha silikti benimkinde. Ovulasyonun yaninda verdikleri testler kesin sonuc veriyo, benimki adete 4 gun kala bellu olmustu.Erken gebelik testleri yaniltabiliyormus keşke en ucuz testlerden yapsaydin neyse canim hayirlisi bu ay gelmisse bebisin bende burada cok mutlu olurum :)) gelmemisse de beraber bekleriz
Benim denedigim ilk ay gebelik yokken bembeyazdi test. Gebe kaldigim ay silikcizgiyi gordum. Silik olmasi hcg oraninin henuz dusuk olmasindan kaynakli. Ama 10 dk icinde gormen lazim ikinci cizgiyi silik de olsa19 gün geçti yumurtlamadan. ağrım var olmam lazim ama yok henüz. yani test duruodu sabah gordum hafif vardı 2. çizgi ama her testte zaten oluo diyolar. bir de üzerinden 10 saat geçmiş çizgi çıkması normal değil mi? bugün olmayı bekliyorum
valla allahtan ümit kesilmez!cerencim bi daha ki aya inşallah umutlar kırılmayacak dimi:)
Canım bence bekle.daha var gibi duruo. 14 gün geriye sarma olayı herkeste aynı değil. brn 12. günde ovulasyon oluyorum mesela...ovulasyon yaptım bakın bakalım 21 nisan da olmam lazım 14 gün geriye sarınca bugün ovulasyon olması gerekiyor kızlar sizce?
canım benim bi ara geçen hafta yine böyle olmuştuanlam veremedim o yüzden. dün çoookkk silikti bugün böyle . ve 21 nisan bat tarihimCanım bence bekle.daha var gibi duruo. 14 gün geriye sarma olayı herkeste aynı değil. brn 12. günde ovulasyon oluyorum mesela...
Iyice koyulasana kadar bekle bence. Insan ne zaman yumutlayacagini surekli dusununce gec yumurtlayabiliyo normalden. Mesala ben en son 26. Gun yumurtladim +14 de adet icin uzerine ekle 41 gunluk bir siklus oldu bu ay.canım benim bi ara geçen hafta yine böyle olmuştuanlam veremedim o yüzden. dün çoookkk silikti bugün böyle . ve 21 nisan bat tarihim
anladım canım doğru diyorsun:)Iyice koyulasana kadar bekle bence. Insan ne zaman yumutlayacagini surekli dusununce gec yumurtlayabiliyo normalden. Mesala ben en son 26. Gun yumurtladim +14 de adet icin uzerine ekle 41 gunluk bir siklus oldu bu ay.
kzucum eşinede söyle sende bil ki bir tek sperm döllüyor yumurtayı rabbim ol derse olur yani bir tek spermle bileolunuyor hamile merak etme senSlm kızlar, moralim çok bozuk lütfen birileri bna cevap yazsın.. Bugün adetimin 3. günüydü hormon tahlili yaptırmaya doktora gittim.. Doktora 1 yıldır evliyim ama korunmasız 4 aydır ilişki oldu tahlil yapar msnz çocuğum olur mu acaba dedim. Sağolsun tahlilleri başlattı. Benim bütün sonuçlarım normal çıktı hatta doktor mükemmel dedi stres yapıyosundur o kadar üstüne düşme dedi. Eşime de sperm testi yaptırdı malesef sonuçlar çok ii değil dedi doktor 18 milyon çıktı. Sanki bizi korkutmamak için çok fazla düşük demedi. Ama anladım bence sonuç ii diil 30 ila 120 milyon arası olması gerekiyomuş normalde.. Eşim çok kötü oldu O üzülmesin die ben teselli etmeye çalştm şuan cıktı evden bi saatir Ağlıyorum bende kızlar ne olur bilen birisi yazsın çocuğumuz olmaz mı bizim ??
Sağol canm ama moralim öyle bozuldu ki keşke Eşimde bişy çıkmasaydı da bende çıksaydı. Çok daha fazla üzülüyorum bu durumdakzucum eşinede söyle sende bil ki bir tek sperm döllüyor yumurtayı rabbim ol derse olur yani bir tek spermle bileolunuyor hamile merak etme sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?