Yaza hamile olarak girmek isteyenler

Sağol canm ama moralim öyle bozuldu ki keşke Eşimde bişy çıkmasaydı da bende çıksaydı. Çok daha fazla üzülüyorum bu durumda
hep şunu düşündüm hadi diyelim çocuğumuz olamdı eşim benim eşim yani onu seviyorum hayatımız değişmeden de eşimi severim yani eşini sev bu durumm u konuşun ve bir tek sperm bile bebeğine sebebiyet verebilir

Canım toplam sayı mı bu? Bir de morfoloji (sperm şekil ve kalitesi) bakıldı mı? Eğer mililitrede 18 milyonsa çok kötü değil bence moralini bozma hemen.. Eşinin moralinin bozulması normal benim eşim 1,5 ay bu konuyu konuşturtmadı bile sende üstüne gitme şimdilik...

Canım hareketliliği şekli falanda ölçüyorlar onlar nasıl. Ayrıca bildiğim çok düşük değil, kürlerle falan biraz daha arttırabilirsiniz bence

Canım ilk kez gittik ve ben bilmiyorum malesef morfoloji falan.. özelden sana yolliyim testi nasıl yollanıyo bilmiyorum ki du foto cekip ataym bi bakıp yorumlasana.

Canım hareketliliği şekli falanda ölçüyorlar onlar nasıl. Ayrıca bildiğim çok düşük değil, kürlerle falan biraz daha arttırabilirsiniz bence
Canım doktor sadece sayı biraz düşük dedi başka bişy demedi. Test sonucu 30 ila 120 milyon olması lazımmş bizimki 18 milyon çıktı.

Eklentiler

• 20150407_164447.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 66
Canım doktor sadece sayı biraz düşük dedi başka bişy demedi. Test sonucu 30 ila 120 milyon olması lazımmş bizimki 18 milyon çıktı.

morfolojiye bakılmamış canım.. Hız düşük ne yazıkki.. sayıda toplamda 18 milyon yazmışlar, normalde ml de olanı da yazmaları lazım. Ama toplamda sperm sayısı da düşük. Bu testi ayrıntılı yaptırın bence..

Canım geçmiş olsun öncelikle kendine dert yapma her şeyin çaresi var benim kardeşim daha 18 yaşında varikosel vardı onda sperm sayısına bakmıştı doktor ilerde sorun olmasın diye 18 milyon çıkmıştı morfolojisi düzgün diye doktor sorun yok demişti 5 6 ay sonra tekrar baktırdı ne ilaç içti ne bişey 50 milyona çıkmış şu an çok genç diye sürekli kontrol edilecek belki morfolojisi iyidir siz daha ayrıntılı baktırın muhakak ve keçiboynuzu kürü içir eşine burada forumlarda okuyorum çok faydalıymış bizim ne olduğumuz belli olmadığı için ben bu ay eşime keçiboynuzu özü yediriyorum sorun varsa düzeltsin sorun yoksa hızlandırsın diye her şeyin çaresi var Allah dermansız dert vermesin :)

Canım çok sağol desteğin için inşallah bana da hamilelik nasip olur.. Bizde tekrar test yapacaz 3 hafta sonra dedi doktor

Canım çok sağol desteğin için inşallah bana da hamilelik nasip olur.. Bizde tekrar test yapacaz 3 hafta sonra dedi doktor
Olur tabiki de canım sen hiç ama hiç üzme tatlı canını :) o bebekler gelecek hepimiz şimdi üzüldüğümüzle kalıcak Allah kıymetini daha da çok bilelim diye biraz geç yollayacak belki ama inanıyorum burada vericez güpgüzel haberler :) Hem sana söyliyeyim mi sen çalışmalara devam et benim kuzenime doktor eşin ameliyat olmadan çocuğunuz olmaz dedi o ay hamile kaldı umudu kestiği anda

Canım bende umudumu kaybettim bugün. Normal yoldan çocuğum olmicak gibi geliyor bana Eşimin üzülmesine hiç dayanamıyorum ondan dolayı umursamıyomuş gibi yapıyorum onun yanında. Ama bir bilsen içim yanıyor resmen. 4 aydır deniyoduk biz ovulasyon testi ile takip falan da yaptım öyle at tutsun değil yani. Eger tutsaydı normal yolla olurdu insanlar yanlışıkla gebe kalıyor yahuu. Kendimi kandırmayacam ve iyi bi doktora götürecem eşimi inşallah bende hamiş olurum birgün

kendini en iyi sen bilirsin tatlım değerlendir o zaman daha koyulasirsa yine calisirsiniz

Canım asli
Canım bence iyi tarafından bak öğrendiniz ki belki tedavi olur bir an önce. şimdi ne olduğunu tam bilemiyorum anlamam ama belki yol yakınken bir şeyler yapılabilir. yoksa böyle devam edecektiniz. derdi veren allah dermani da verir unutma

Bence yanlış
bence haksızlık ediyorsun canım ovulasyon sürekli deneyip çok uzun süre hamile kalamayanlar var ayrıca farklı çocuk sahibi olma yolları var onlar da bir çözüm. kötü bir şey değil kibelki bizde de problem vardır. biz de bilemiyoruz. esin de sen de çok üzülmeyin yani üzülseniz de atlatmayı başarirsiniz canim. güzel haberlerini en kisa zamanda bekliyoruz

CNM HIC MORALINI BOZMA. STRES COK ETKILIYOR TESTI DE YADA HASTA OLMASI FALAN. HEM AYRINTILI BAKILMAMIS. MORFOLOJI COK ONEMLI. SAYISINA GELINCE HIC DE KOTU DEGIL. ESIMIN TESTI 0 CIKMISTI BI KERESINDE BILIYORMUSUN. SAYIYI GORUNCE BASIMDAN ASAGI KAYNAR SULAR DOKULDU SANKI. ESIMI UZMEMEYE CALISTIM BENDE. BI SURE ILAC FALAN KULLANDI. ELH DUZELDI VE OGLUM SUAN IKI YASINI GECTI:)

Canım hiç bir sorunu olmadığı halde aylarca hamile kalamayanlar var stres nedenli tamamen . o yanlışlıkla hamile kalanları hiç sorma biz onlardan olamıyoruz napalım :) bizimde tutmuyor bu ay 3. deneme ne olacağı belli değil ki ? bir sorun vardır belki ayrıntılı bakmıyor hiç doktorlar sen en azından erkenden öğrendin de çaresini bulursun

Inşallah sizde sorun çıkmaz canm. Bende artk yoluma buradan devam edeceğim. Inşallah sperm sayısı artar. Eşimin babasının da bu sorunu varmş galiba çünkü ilk evlendiklerinde 7 sene cocuk olmamış sonra 4 çocuğu olmuş kayınvalidemin. hiç korunmamış ömrü boyunca.. Tabi tedavi falan yok o dönemlerde doğal yolla olmuş. Lakin o dönemlerde benim nenem korunmasız 12 çocuk doğurmuş. Anlatmak istediğim şeyi anladın mı ? Bi kadın hiç korunmadan menopoza kadar 10 küsür çocuğu olur bunların sadece 4 olmuş bide aralarında yaş farkı var bayaa.. Muhtemelen eşimde babasına çekti böle şeyler genetiktir bilirsin. Hakkımızda hayırlısı olsun.. Allah dilerse olucaktır

Hakkınızda hayırlısı tabi ki canım ama o zamanın tıp anlayışıyla şimdinin aynı değil ki kayınvalindende 4 tane doğurmuş az mı kız :) kaç yaşında eşin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…