Yaza hamile olarak girmek isteyenler

Canım iyi dileklerin için çok teşekkür ederim. Inşallah hepimiz en kısa sürede hamiş oluruz.. Rabbim ne zaman dilerse o zaman olucak elbet ama napimm etrafımda ilk denemede hamiş olanları görünce diyorum 4 aydır bacakları havada tutmaktan mosmor oldular ve ovulasyon testi için çişimi yapmamak su içmemek bi sürü çile çekmişm. hiç bişy yapmayan hamile kalıyor. Üzülmeyi bırakıp çare aramalıyım bize

Maşallah canm inşallah bana da nasip olur.. Eşim üzülmesin die üzülmüyo gibi davranıyorm ben güçlü olmalıyım die düşünüyorum. Desteğin için Sağol canm insallahh sende ikinciyi yaparsın en kısa sürede

kimsecikler yok sanırm
kendi kendime konusayım o zaman
birazdan yine ovulasyon testi yapıcam bakalım:) 10 buçuktan beri bekliyorum sıvı tüketmeden yapayımda kurtulayım:)

kızlaaarrrrrrrrrrrrr çok mutluyum sonunda çift çizgi oldu ovulasyonda dün yaptım tutarmı ki bugünde yapayım dimi çalışma du foto atıyorum hamileymiş gibi sevindim yumutlamıyorum zannettimde:)

bu kadar geç olmaz idyordum gerçi 35 günde adet olunca normal tam zamnında olmuş ovulasyonum:) bakalım 14 gün sonra neler olucak:) ama bu iyi oldu bence en azından yumurtlayıp yumurtlamadığımı anladım:)
evet haklısın. ben de yumurtlamadığımı sanıyordum geçen hafta jinekoloğa gitmiştim tesadüf o gün de yumurtam çatlamış ultrasonda çıktı. sevindim ama rahatsız olduğum için pas geçtim bu ayı

pazar da dahil o zaman a kadar her gün olsun bakalım:)
Aynen canım bende bu ay neredeyse her gün düşünüyorum benim daha yumurtlamama var test yapmadım ama adetlerim düzenli olduğu için pek şaşmıyor dün akşam çalışmaya başladık cumaya kadar gün aşırı cumadan sonra her gün ilişki düşünüyorum aksilik çıkmazsa :) muhtemelen en geç pazartesi salı yumurtlarım ama öncesinde orada sperm bulunması gerekiyor çünkü ben 2 aydır ovulasyon gerçekleştikten sonra deniyorum olmuyor bu taktik değiştireceğim bakalım senin kaçıncı deneme ?

ayyy evet canım sende başlada hayırlı olsun inşallah . bende dün silikti ama iki günde bir ilişki olsun diye veee kendi isteğimizle birliktelik oldu bugün aynısaatte test yaptım çift hemde bayağı koyu t çizgisi bugün ve bundan sonra pazarda dahil her gün olsun bakalım nasıl olcak tutarsa sağlıklı olsunda rabbimden isteğim odur. ben iki ay denedim olmadı 3. ayım canım bakalm nasıl olcak:)
evet sende hiç kaçırmamaya dikkat et bencede ki olmazsada rabbimden yapacak birşey yok . ama olcak inanalım:)

Bu arada ovulasyon testi bende garip bir stres yaptı 3 gün geç yumurtladım ondan mı incir yemekten mi anlamadım ama incirin zararı olcağını düşünmüyorum muhtemelen ovulasyon testinde normalde hiç acaba yumurtlayacak mıyım stresi olmazdı günün bilirdim bugün yumurtlarım derdim sancım başlardı zaten tek taraflı 14 sayıyordum üstüne adet oluyordum 28 günde bir bu testi yapar yapmaz acaba yumurtlayacak mıyım diye diye geciktirdim şaşmayan adetimi bu ay kendimi rahat bıraktım hatta bugünlerde olursa olur olmazsa napalım bekleriz daha havasındayım sanırım hormonların etkisi yumurtlama günleri olduğunda fazlaca anne olmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…