- 27 Aralık 2014
- 1.023
- 697
- 133
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #4.201
Canım asli
Canım bence iyi tarafından bak öğrendiniz ki belki tedavi olur bir an önce. şimdi ne olduğunu tam bilemiyorum anlamam ama belki yol yakınken bir şeyler yapılabilir. yoksa böyle devam edecektiniz. derdi veren allah dermani da verir unutma
Canım iyi dileklerin için çok teşekkür ederim. Inşallah hepimiz en kısa sürede hamiş oluruz.. Rabbim ne zaman dilerse o zaman olucak elbet ama napimm etrafımda ilk denemede hamiş olanları görünce diyorum 4 aydır bacakları havada tutmaktan mosmor oldular ve ovulasyon testi için çişimi yapmamak su içmemek bi sürü çile çekmişm. hiç bişy yapmayan hamile kalıyor. Üzülmeyi bırakıp çare aramalıyım bizeBence yanlış
bence haksızlık ediyorsun canım ovulasyon sürekli deneyip çok uzun süre hamile kalamayanlar var ayrıca farklı çocuk sahibi olma yolları var onlar da bir çözüm. kötü bir şey değil kibelki bizde de problem vardır. biz de bilemiyoruz. esin de sen de çok üzülmeyin yani üzülseniz de atlatmayı başarirsiniz canim. güzel haberlerini en kisa zamanda bekliyoruz
Maşallah canm inşallah bana da nasip olur.. Eşim üzülmesin die üzülmüyo gibi davranıyorm ben güçlü olmalıyım die düşünüyorum. Desteğin için Sağol canm insallahh sende ikinciyi yaparsın en kısa süredeCNM HIC MORALINI BOZMA. STRES COK ETKILIYOR TESTI DE YADA HASTA OLMASI FALAN. HEM AYRINTILI BAKILMAMIS. MORFOLOJI COK ONEMLI. SAYISINA GELINCE HIC DE KOTU DEGIL. ESIMIN TESTI 0 CIKMISTI BI KERESINDE BILIYORMUSUN. SAYIYI GORUNCE BASIMDAN ASAGI KAYNAR SULAR DOKULDU SANKI. ESIMI UZMEMEYE CALISTIM BENDE. BI SURE ILAC FALAN KULLANDI. ELH DUZELDI VE OGLUM SUAN IKI YASINI GECTI:)
değerlendirdimkendini en iyi sen bilirsin tatlım değerlendir o zaman daha koyulasirsa yine calisirsiniz
bu kadar geç olmaz idyordum gerçi 35 günde adet olunca normal tam zamnında olmuş ovulasyonum:) bakalım 14 gün sonra neler olucak:) ama bu iyi oldu bence en azından yumurtlayıp yumurtlamadığımı anladım:)ben de bu ay kullanmayı düşünüyorum... inşallah bir işe yarar
evet haklısın. ben de yumurtlamadığımı sanıyordum geçen hafta jinekoloğa gitmiştim tesadüf o gün de yumurtam çatlamış ultrasonda çıktı. sevindim ama rahatsız olduğum için pas geçtim bu ayıbu kadar geç olmaz idyordum gerçi 35 günde adet olunca normal tam zamnında olmuş ovulasyonum:) bakalım 14 gün sonra neler olucak:) ama bu iyi oldu bence en azından yumurtlayıp yumurtlamadığımı anladım:)
hayırlısı olsun bebeğim üzülme rabbim isterse yumurtlama zamnına bakmaz merak etmeevet haklısın. ben de yumurtlamadığımı sanıyordum geçen hafta jinekoloğa gitmiştim tesadüf o gün de yumurtam çatlamış ultrasonda çıktı. sevindim ama rahatsız olduğum için pas geçtim bu ayı
evet orası öyle... nasip kısmet artık... teşekkür ederim..hayırlısı olsun bebeğim üzülme rabbim isterse yumurtlama zamnına bakmaz merak etme
Bugünü kesin değerlendir muhtemelen yarın yumurtan çatlarDun ve bugün fark
Bence bugun yarin hatta obur gun bos gecme :)Kızlar bugün ovulasyon
sanırım:)Bence bugun yarin hatta obur gun bos gecme :)
pazar da dahil o zaman a kadar her gün olsun bakalım:)Bugünü kesin değerlendir muhtemelen yarın yumurtan çatlarçizgi silikleştiği gün tekrar dene inşallah olur :)
Aynen canım bende bu ay neredeyse her gün düşünüyorum benim daha yumurtlamama var test yapmadım ama adetlerim düzenli olduğu için pek şaşmıyor dün akşam çalışmaya başladık cumaya kadar gün aşırı cumadan sonra her gün ilişki düşünüyorum aksilik çıkmazsa :) muhtemelen en geç pazartesi salı yumurtlarım ama öncesinde orada sperm bulunması gerekiyor çünkü ben 2 aydır ovulasyon gerçekleştikten sonra deniyorum olmuyor bu taktik değiştireceğim bakalımpazar da dahil o zaman a kadar her gün olsun bakalım:)
ayyy evet canım sende başlada hayırlı olsun inşallah . bende dün silikti ama iki günde bir ilişki olsun diye veee kendi isteğimizleAynen canım bende bu ay neredeyse her gün düşünüyorum benim daha yumurtlamama var test yapmadım ama adetlerim düzenli olduğu için pek şaşmıyor dün akşam çalışmaya başladık cumaya kadar gün aşırı cumadan sonra her gün ilişki düşünüyorum aksilik çıkmazsa :) muhtemelen en geç pazartesi salı yumurtlarım ama öncesinde orada sperm bulunması gerekiyor çünkü ben 2 aydır ovulasyon gerçekleştikten sonra deniyorum olmuyor bu taktik değiştireceğim bakalımsenin kaçıncı deneme ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?