- 16 Haziran 2011
- 1.158
- 617
- 133
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #4.221
Hadi bakalım ikimizinde 3. denem inşallah son deneme olurda tuttururuzayyy evet canım sende başlada hayırlı olsun inşallah . bende dün silikti ama iki günde bir ilişki olsun diye veee kendi isteğimizlebirliktelik oldu bugün aynısaatte test yaptım çift hemde bayağı koyu t çizgisi bugün ve bundan sonra pazarda dahil her gün olsun bakalım nasıl olcak tutarsa sağlıklı olsunda rabbimden isteğim odur. ben iki ay denedim olmadı 3. ayım canım bakalm nasıl olcak:)
evet sende hiç kaçırmamaya dikkat et bencede ki olmazsada rabbimden yapacak birşey yok . ama olcak inanalım:)
evet benimkide kendi içiyor keçiboynuzu özü:) hem kan yapar diye hemde önlem işte . kendisi bilir gider mutfağa içer gelir ben hiiiççç söylemem:)Hadi bakalım ikimizinde 3. denem inşallah son deneme olurda tuttururuzbiz geçen ay tembeldik yaa bu ay adamı rahat bırakmıyorum keçiboynuzu filan yediriyorum birde her gün faydasını görürüz inşallah
ayyy evet bencede öyle oluyor yaaa sanki hemen tutacak gibi düşünüyorum gerçi ilk kez ovulasyon testi kullanıyorum ama:)Bu arada ovulasyon testi bende garip bir stres yaptı 3 gün geç yumurtladım ondan mı incir yemekten mi anlamadım ama incirin zararı olcağını düşünmüyorum muhtemelen ovulasyon testinde normalde hiç acaba yumurtlayacak mıyım stresi olmazdı günün bilirdim bugün yumurtlarım derdim sancım başlardı zaten tek taraflı 14 sayıyordum üstüne adet oluyordum 28 günde bir bu testi yapar yapmaz acaba yumurtlayacak mıyım diye diye geciktirdim şaşmayan adetimi bu ay kendimi rahat bıraktım hatta bugünlerde olursa olur olmazsa napalım bekleriz daha havasındayım sanırım hormonların etkisi yumurtlama günleri olduğunda fazlaca anne olmak istiyorum
Gün aşırı denedikten sonra pek ovulasyon testine gerek yok ama dayanmayıp yapıyoruz işte özellikle adetler çok düzensiz değilse stresten başka bir şey değil :) neyse hayırlısı bakalım belki sana uğur getirir ovulasyon testiayyy evet bencede öyle oluyor yaaa sanki hemen tutacak gibi düşünüyorum gerçi ilk kez ovulasyon testi kullanıyorum ama:)
alcaz alcaz:) almazsakta napalım nasip başka ay bekleriz napalım eşim yanımda olsunda mutlu sağlıklı olalımda rabbimin nasibi:)Gün aşırı denedikten sonra pek ovulasyon testine gerek yok ama dayanmayıp yapıyoruz işte özellikle adetler çok düzensiz değilse stresten başka bir şey değil :) neyse hayırlısı bakalım belki sana uğur getirir ovulasyon testi14 gün sonra alırız güzel haberler :)
Aynen öyle canım ne zaman hayırlı sağlıklı evlatlarımız gelsin de varsın bekleyelim :) eşimizde yanımızda olsun gerisi hal olur bir şekildealcaz alcaz:) almazsakta napalım nasip başka ay bekleriz napalım eşim yanımda olsunda mutlu sağlıklı olalımda rabbimin nasibi:)
fotoya bayildimmerhaba kızlarr:)
teşekkür ederim :)fotoya bayildim
rahat olmak zorda olsa olucak bende arada amannn diyorum ama olcakkk:)Aynen öyle canım ne zaman hayırlı sağlıklı evlatlarımız gelsin de varsın bekleyelim :) eşimizde yanımızda olsun gerisi hal olur bir şekildeiçimde bir garip rahatlık var çok fazla kafaya takıyordum ama bu aralar amaaaan diyesim var keşke bata kadar korusam bu rahatlığı bat zamanı görünce kırmızıları hüsraaaaan diye bağırasım geliyor bu ay öyle olmaz inşallah hiç birimizin :)
Tabikide erken yumurtlayıp hamıle kalınır 25 günde adet olanlar 11. Gun yumurtluyor ve hamile kalıyorlar hatta 21 günde adet olanlar var onları düşün:)Kızlar yardım lütfen ben bu ay 12. gün yumurtladım yanılmıyorsam çünkü sabah uyandığımda tek taraflı bir kasık ağrım vardı ve saatlerce sürdü her ay ki klasik yumurtlama sancım . Allah'tan akşam çalışma oldu ama ben öyle ayağımı dikip yatmadım 10 dk uzandım 20 dk sonra wc ye gittim çünkü daha beklemiyordum yumurtacığımı şimdi sizlere soru erken yumurtlayıp hamile kalınır değil mi ? rahim iç tabakası tam olarak kalınlaşmamış olmaz inşallah her ay 15. gün yumurtlardım geçen ay 18. gün bu ay da 12. ay yumurtladımgeçen ay 3 gün ileriye giden bu ay 3 gün geri geldi tövbe tövbee yaaa
Sağol canım cevap verdiğin için dün akşam ilişki oldu bu akşamda olur muhtemelen dün fazla yatmadım ona pişmanım neyse nasip artık olacağı varsa her türlü olur:) inşallahta olur :)Tabikide erken yumurtlayıp hamıle kalınır 25 günde adet olanlar 11. Gun yumurtluyor ve hamile kalıyorlar hatta 21 günde adet olanlar var onları düşün:)
herkes çalışmada galiba : D ben bulantılarla boğuşuyorum. inşallah sizinki benim gibi geçmez kızlarneden iki gündür kimse yok benim atladığım birşeymi var
yavruumm ben de yatmadım biliyosun. ama tuttu. sen kafana takma yatabildiğin kadar yat tutacağı varsa tutarSağol canım cevap verdiğin için dün akşam ilişki oldu bu akşamda olur muhtemelen dün fazla yatmadım ona pişmanım neyse nasip artık olacağı varsa her türlü olur:) inşallahta olur :)
Öyle sanırım :) sende erken yumurtlamıştın değil mi hamile kaldığın ay inşallah sonum sana benzer canım :)yavruumm ben de yatmadım biliyosun. ama tuttu. sen kafana takma yatabildiğin kadar yat tutacağı varsa tutar
tatlım bende tuttuğu ay erken yumurtladım ve çok az yattım:) hiiçç takılma onlara sen çalışmalara devam et benceKızlar yardım lütfen ben bu ay 12. gün yumurtladım yanılmıyorsam çünkü sabah uyandığımda tek taraflı bir kasık ağrım vardı ve saatlerce sürdü her ay ki klasik yumurtlama sancım . Allah'tan akşam çalışma oldu ama ben öyle ayağımı dikip yatmadım 10 dk uzandım 20 dk sonra wc ye gittim çünkü daha beklemiyordum yumurtacığımı şimdi sizlere soru erken yumurtlayıp hamile kalınır değil mi ? rahim iç tabakası tam olarak kalınlaşmamış olmaz inşallah her ay 15. gün yumurtlardım geçen ay 18. gün bu ay da 12. ay yumurtladımgeçen ay 3 gün ileriye giden bu ay 3 gün geri geldi tövbe tövbee yaaa
Öyle yapalım bakalım bu akşam bir çalışma daha iyi olur sanki hayırlısı artık :) inşallah 14 gün sonra güzel haberler veririmtatlım bende tuttuğu ay erken yumurtladım ve çok az yattım:) hiiçç takılma onlara sen çalışmalara devam et bence
inşaallaaahh canım. en de 12. gün yumurtkamıştım :) ve 12. 13. gün çalıştıkÖyle yapalım bakalım bu akşam bir çalışma daha iyi olur sanki hayırlısı artık :) inşallah 14 gün sonra güzel haberler veririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?