Yaza hamile olarak girmek isteyenler

cnm yumurtlama olduysa demekki rahimde hazir olmus ki yumurtlamissin. bn ogluma hamile kaldigimda erken yumurtlamistim normalden:)11. gundu

cnm yumurtlama olduysa demekki rahimde hazir olmus ki yumurtlamissin. bn ogluma hamile kaldigimda erken yumurtlamistim normalden:)11. gundu
çok sağol canım umut oluyorsunuz bana ilk defa erken yumurtladım bende ondan şaşırdım bu ay bişey yiyip içmedim kür filanda yapmadım tek folik asitle davam ediyorum :) hayırlısı inşallah benimde sonum sizin gibi olur gelir bebişim bu ay :)

Hegün bu kadar kötü değil bazen coşuyor sadece :) Bugün iyiyim mesela
Geçmiş olsun Turkuazcığım :) Allah beterinden korusun karnında ki melek için her şeye değer herhalde :) benimde en büyük korkularımdan biri mide bulantısı malum sınava hazırlık evresi olduğundan sonra da neyse bebeğim gelsinde diyorum Allah her şeyin kolaylığını verir annemin bulanmamış midesi bana hamileyken ona güveniyorum azıcık seninkinin bulanmış mı sana hamileyken ?

Evet canım hemde 9 ay bulanmış. Beni doğururken bi yandan kusuyormuş o kadar çok olmuş . inşallah ona çekmemişimdir :)

Evet canım hemde 9 ay bulanmış. Beni doğururken bi yandan kusuyormuş o kadar çok olmuş . inşallah ona çekmemişimdir :)
İnşallah çekmemişsindir canım , genelde annelere benzeniyormuş ya doğruymuş demek benim biz 3 kardeşiz sezaryanla doğum yaptığından dolayı 3 :) 4. ye doktor izin vermedi çünkü annem bende ne kusmuş ne midesi bulanmış kız kardeşimde midesi baya bulanmış ama 3 ay kadar 43 kiloya düşmüş erkek kardeşimde hiç bulanmamış bakalım bizim nasıl olacak :) Olsun da bebişim her şeye dayanırım gibi geliyor bir yandan da korkmuyor değilim yani :) bakalım tuturabildik mi bu ay farklı taktik denedik ama hayırlısı sınava kadar çok kasmamaya karar verdim sınava kadar olmazsa sınav bitimde eşimle doktora gidicez sanırım içimiz rahat etsin en azından

Genelde anne yada kızkardeşte varsa olurmuş canım. Sende olmaz muhtemelen. Aman olmasında. Bebiş için dayanılır muhakkak ama normal bi mide bulantısı gibi değil. Sürekli zehirlenmiş gibiyim :)

Genelde anne yada kızkardeşte varsa olurmuş canım. Sende olmaz muhtemelen. Aman olmasında. Bebiş için dayanılır muhakkak ama normal bi mide bulantısı gibi değil. Sürekli zehirlenmiş gibiyim :)
Ay Allah'ım yardımcın olsun inşallah 3. ay dan itibaren kesilir de rahat edersin canım tuzlu krakerler yemeye çalış mideni boş bırakma maden suyu filan iyi gelir belki öyle şeyler denemeye çalış

kızlaaar herkese selam acil girdim kusura bakmayın işlerim vardı ama telaşlandım şimdi bugün ovulasyon testim silikleşmiş ne demek bu yumurtam çatlamışmı demek oldu nolurrrrr bilgi verin çok giremiyorum net e şuanda da

Göğüslerimde aşırı sancı var ve kasıklarım hep ağırıyor neden acaba ya ? yumurtlamam çok sancılı geçiyor bu ay adetimin 14. günü bugün yine tutturamadım bebeği galiba benim hep sızlar göğsüm adetten önce bu ay çok erken ama

Canım yumurtlama günlerinde de göğüs sızısı ve dolgunluğu olur, bazen hafif derecede bazen daha fazla sızı oluyor bende de.. Siz çalşmalara devam edin canm

Canım yumurtlama günlerinde de göğüs sızısı ve dolgunluğu olur, bazen hafif derecede bazen daha fazla sızı oluyor bende de.. Siz çalşmalara devam edin canm
Öyle oldu sanırım canım artık rutine döndü çalışmalar zaten bu ay hiç ayağımı havaya dikip yarım saat uzanıp yatmadım ilişkiden sonra 5 dk da kalkıp wc ye gittim giden gider diye :) ama yine umutlu değilim hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…