- 10 Mart 2015
- 3.211
- 2.563
- 83
- 40
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #4.241
Bebegim bende diyirumnereleredeler. Kuzum limon falan yesen tuzlayip. Immm canım cektiherkes çalışmada galiba : D ben bulantılarla boğuşuyorum. inşallah sizinki benim gibi geçmez kızlar
Canım yutkunamıyorum elimde sürekli peçete, limon yersem daha çok ağzım sulanıyo daha çok midem bulanıyor bu defadaBebegim bende diyirumnereleredeler. Kuzum limon falan yesen tuzlayip. Immm canım cekti
cnm yumurtlama olduysa demekki rahimde hazir olmus ki yumurtlamissin. bn ogluma hamile kaldigimda erken yumurtlamistim normalden:)11. gunduKızlar yardım lütfen ben bu ay 12. gün yumurtladım yanılmıyorsam çünkü sabah uyandığımda tek taraflı bir kasık ağrım vardı ve saatlerce sürdü her ay ki klasik yumurtlama sancım . Allah'tan akşam çalışma oldu ama ben öyle ayağımı dikip yatmadım 10 dk uzandım 20 dk sonra wc ye gittim çünkü daha beklemiyordum yumurtacığımı şimdi sizlere soru erken yumurtlayıp hamile kalınır değil mi ? rahim iç tabakası tam olarak kalınlaşmamış olmaz inşallah her ay 15. gün yumurtlardım geçen ay 18. gün bu ay da 12. ay yumurtladımgeçen ay 3 gün ileriye giden bu ay 3 gün geri geldi tövbe tövbee yaaa
cnm yumurtlama olduysa demekki rahimde hazir olmus ki yumurtlamissin. bn ogluma hamile kaldigimda erken yumurtlamistim normalden:)11. gundu
o kadar mı kötü canım yaaaCanım yutkunamıyorum elimde sürekli peçete, limon yersem daha çok ağzım sulanıyo daha çok midem bulanıyor bu defadadurumum vahim yani :)
Hegün bu kadar kötü değil bazen coşuyor sadece :) Bugün iyiyim meselao kadar mı kötü canım yaaanapsan ki
Geçmiş olsun Turkuazcığım :) Allah beterinden korusun karnında ki melek için her şeye değer herhalde :) benimde en büyük korkularımdan biri mide bulantısı malum sınava hazırlık evresi olduğundan sonra da neyse bebeğim gelsinde diyorum Allah her şeyin kolaylığını verir annemin bulanmamış midesi bana hamileyken ona güveniyorum azıcık seninkinin bulanmış mı sana hamileyken ?Hegün bu kadar kötü değil bazen coşuyor sadece :) Bugün iyiyim mesela
Evet canım hemde 9 ay bulanmış. Beni doğururken bi yandan kusuyormuş o kadar çok olmuş . inşallah ona çekmemişimdir :)Geçmiş olsun Turkuazcığım :) Allah beterinden korusun karnında ki melek için her şeye değer herhalde :) benimde en büyük korkularımdan biri mide bulantısı malum sınava hazırlık evresi olduğundan sonra da neyse bebeğim gelsinde diyorum Allah her şeyin kolaylığını verir annemin bulanmamış midesi bana hamileyken ona güveniyorum azıcık seninkinin bulanmış mı sana hamileyken ?
İnşallah çekmemişsindir canım , genelde annelere benzeniyormuş ya doğruymuş demek benim biz 3 kardeşiz sezaryanla doğum yaptığından dolayı 3 :) 4. ye doktor izin vermedi çünkü annem bende ne kusmuş ne midesi bulanmış kız kardeşimde midesi baya bulanmış ama 3 ay kadar 43 kiloya düşmüş erkek kardeşimde hiç bulanmamış bakalım bizim nasıl olacak :) Olsun da bebişim her şeye dayanırım gibi geliyor bir yandan da korkmuyor değilim yani :) bakalım tuturabildik mi bu ay farklı taktik denedik amaEvet canım hemde 9 ay bulanmış. Beni doğururken bi yandan kusuyormuş o kadar çok olmuş . inşallah ona çekmemişimdir :)
Genelde anne yada kızkardeşte varsa olurmuş canım. Sende olmaz muhtemelen. Aman olmasında. Bebiş için dayanılır muhakkak ama normal bi mide bulantısı gibi değil. Sürekli zehirlenmiş gibiyim :)İnşallah çekmemişsindir canım , genelde annelere benzeniyormuş ya doğruymuş demek benim biz 3 kardeşiz sezaryanla doğum yaptığından dolayı 3 :) 4. ye doktor izin vermedi çünkü annem bende ne kusmuş ne midesi bulanmış kız kardeşimde midesi baya bulanmış ama 3 ay kadar 43 kiloya düşmüş erkek kardeşimde hiç bulanmamış bakalım bizim nasıl olacak :) Olsun da bebişim her şeye dayanırım gibi geliyor bir yandan da korkmuyor değilim yani :) bakalım tuturabildik mi bu ay farklı taktik denedik amahayırlısı sınava kadar çok kasmamaya karar verdim sınava kadar olmazsa sınav bitimde eşimle doktora gidicez sanırım içimiz rahat etsin en azından
Ay Allah'ım yardımcın olsunGenelde anne yada kızkardeşte varsa olurmuş canım. Sende olmaz muhtemelen. Aman olmasında. Bebiş için dayanılır muhakkak ama normal bi mide bulantısı gibi değil. Sürekli zehirlenmiş gibiyim :)
sağol canımcımAy Allah'ım yardımcın olsuninşallah 3. ay dan itibaren kesilir de rahat edersin canım tuzlu krakerler yemeye çalış mideni boş bırakma maden suyu filan iyi gelir belki öyle şeyler denemeye çalış
evet çatlayınca silikleşirkızlaaar herkese selam acil girdim kusura bakmayın işlerim vardı ama telaşlandım şimdi bugün ovulasyon testim silikleşmiş ne demek bu yumurtam çatlamışmı demek oldu nolurrrrr bilgi verin çok giremiyorum net e şuanda da
teşekkür ederimbebeğim:)evet çatlayınca silikleşir
teşekkür ederimbebeğim:)
Canım yumurtlama günlerinde de göğüs sızısı ve dolgunluğu olur, bazen hafif derecede bazen daha fazla sızı oluyor bende de.. Siz çalşmalara devam edin canmGöğüslerimde aşırı sancı var ve kasıklarım hep ağırıyorneden acaba ya ? yumurtlamam çok sancılı geçiyor bu ay adetimin 14. günü bugün yine tutturamadım bebeği galiba benim hep sızlar göğsüm adetten önce bu ay çok erken ama
Öyle oldu sanırım canım artık rutine döndü çalışmalar zaten bu ay hiç ayağımı havaya dikip yarım saat uzanıp yatmadım ilişkiden sonra 5 dk da kalkıp wc ye gittim giden gider diye :) ama yine umutlu değilim hayırlısı artıkCanım yumurtlama günlerinde de göğüs sızısı ve dolgunluğu olur, bazen hafif derecede bazen daha fazla sızı oluyor bende de.. Siz çalşmalara devam edin canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?