Yaza hamile olarak girmek isteyenler

Canım takmamak lasım aslında stres çok etkiliyor. Genelde umutsuz olunan aylarda hamile kalıyor herkes topiclerde öyle söylüyo Canm

Arkadaşlar buğün bebeğimi görmeye gittim 6+1 miş keseyi , kalp atışını gördük Allahım nasıl bir duygudur bu Rabbim isteyen herkese versin sağlıklı, sıhhatlı inş.

kizlar sanirim hamileyim. 10 gun sonra ucak yolculugu yapcaktim nasil olcak simdi bilmiyorum
canım çıktı mı değerin:)
bence birşey olmaz bende tam bat günlerimde arabayla yolculuk var ama 10 saat eğer hamile olursam diyorum kardeşimin nişanı için gidilecek ne olcak diyorum ama hamile değilim ki daha belli değil ahahahaha
kendim sordum kendim cevap verdim:)

cnm bnm bundan once 4 ay kanamam vardi yattim o yuzden korkuyorum kanama olursa die. dun baska marka testlerde yaptim hepsi pozitif hayirlisi ins. kani pazartesi vercem nasipse

hadi bakalım yumurtlamdan sonra ki belirtileri döşe o zaman bizlere
cnm belirti falan pek bisey yoktu. sadece normalde kuruluk olur bu donemlerde ama bu sefer akintim vardi. bu ay ovu testi cift cizgi ciktiginda olmadi sadece bi gun oncesi olmustu. ayagi falan da dikmedim. yolculuk var diye pek denememistik yani ama kismet boleymis. senin ne zmandi yumurtlama?

bebeğim benim yumurtlama 8 inde t cden fazla kırmızıydı 9 unda yine t c den kırmızıydı 10 undada t c gibiydi:) 11 inde silikleşti:)
ıslaklık gibi birşey hissediyorum hep akıyr gbi oluyor.
benim 7 si yani yumurtlamadan bir gün önce oldu 7 8 9 ve 11 oldu bakalım:)

BAYANLAR HEPİNİZE SELAMLARIMI İLETİYORUM GEZERKEN BİR GİRİP BAKMAK İSTEDİM BEKLENEN HABERLERİNİZİ İNŞALLAH EN YAKIN ZAMANDA ALIRSINIZ HAYIRLISINI VERSİN RABBİM YOL ÇOK UZUN O KADAR UZUN Kİ İLK 3 AYI NASIL BİTİRDİM ALLAH BİLİYOR STRESİNİZ HİÇ BİTMEYECEK HAMİLE KALDIĞINIZDA TATLI TELAŞ ŞU ANDA HAMİLE KALMAYA ÇALIŞMAK, SONRA STRESLİ DÖNEMLER BAŞLIYOR BEBEK İÇİNİZDE OLDUĞUNDA KORKULARINIZ BAŞLIYOR EŞİNİZLE BERABER DESTEK OLUN BİRBİRİNİZE VE LÜTFEN İYİ BİR DOKTORA GÖRÜNÜN SEVGİLERİMLE UMARIN EN YAKIN ZAMANDA ANNE ADAYI OLURSUNUZ (AMİN)

Kimseler yok topikte benim bata 5 gün kaldı fazlasıyla korkuyorum yine göreceğim diye kırmızıları bir mucize olsada gelse bebekim yazsam buraya

Kimseler yok topikte benim bata 5 gün kaldı fazlasıyla korkuyorum yine göreceğim diye kırmızıları bir mucize olsada gelse bebekim yazsam buraya
Ben varım bebitooooTest yaptın mi belirti var mı kendini nasıl hissediyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…