Yaza hamile olarak girmek isteyenler

Ben varım bebitooooTest yaptın mi belirti var mı kendini nasıl hissediyorsun
Göğüslerim yumurtlamadan beri sızlıyor sol kasığımda batmalar var birde karnım çok şiş ama adet belirtisi gibi geliyor canım test yapmadım daha bekliyorum bakalım belki salı sabahı filan yaparım :) az daha umudum devam etsin en azından yine hüsran gibi geliyor bakalım :) sen neler yapıyorsun ?

ben ne yapayım hüsran tabiki :) bu hafta eşimin yanına gidemiycektim tam da yumurtlama günüm dundü (her ay 12. gün yumurtam çalıyordu cunku ). ama benim is iptal oldu ve evime geldim ama tam bir hayal kırıklığı yasadim çünkü 2 gündür test yapıyorum sıfır çizgi. sanırım çok erken yumurtladim. çünkü daha olmamış olsaydı En azından silik t çizgisi çıkardı hiç çıkmıyor. bahtsizligin bu kadari da bana denk gelir :) gülüyorum artık sadece durumumuza. ben bu ay umut bile edemiyorum :) sen 1-2 gün daha bekleyip test yapsan da kırmızıyı görmeden umudun devam edicek

Sen kocayı yakalasan tutacakta nasip işte :) olsun en azından neden olmadığını biliyorsun canımcığım ben bekliyorum her zaman ki gibi ama içimden bir his bu ay olmasa öteki ay tutacak bebişim diyor : ) testte negatifi görünce umutlar yıkılıyor benim ondan yapmıyorum henüz

günaydın canım :)
ayy evet az kaldı varmı belirti hiççç
Belirti doluda adet belirtisi mi gebelik mi anlamadım :) sivilcem çıkmadı henüz hala umudumu koruyorum sol kasığıma arada iğne batıyor saniyelik ama geçip gidiyor göğüslerim çok şiş ve hassas akıntım yok ama ilişki sonrası akıntı oluyor o kadar bakalım çok az kaldı gecikmesini bekleyeceğim sanırım yine tek çizgi görmek istemiyorum korkuyorum senin ne alemde belirtiler :)

ohooo iyiyimiş:)
bende tuvalette geliyormu bilmiyorum klozette kulandığım çin ama iç çamaşırım siyah. ona kireç gibi reng oluşuyor:)
göğüs ucum ara ara yanıyor ama bugün yk mesela daha:) şişlik yk göğsümde:)
sol kasığımda arada gıdıklanıyor gibi derken batma oluyor bitiyor . bu sabahtan beri sadece o oldu :)

Hadi hayırlısı canım göreceğiz birkaç güne test yapmayı düşünüyor musun ?

Hadi hayırlısı canım göreceğiz birkaç güne test yapmayı düşünüyor musun ?
yok canım yaaa:)
hem sabah idrarıyla olması gerek dimi eşime belli etmek istemiyorum gece fix saat 5 de tuvalete kalkarım gözümü açmak zor oluyor nasıl yaparım kii:))
ya sen?

yok canım yaaa:)
hem sabah idrarıyla olması gerek dimi eşime belli etmek istemiyorum gece fix saat 5 de tuvalete kalkarım gözümü açmak zor oluyor nasıl yaparım kii:))
ya sen?
1 2 gün daha beklerim canım o zaman da yapmassam cuma sabahı bekleyeceğim cuma sabah adet olmazsam tabi saatini bile tahmin ederim bir garip hissediyorum kendimi çok umutsuzdum umutsuzluğum geçti gitti nedense inşallah sonum hüsran olmazz haberleşelim muhakkak

tamam canım haberleşiriz. sen sabahlarımı yapmayı düşünüorsun yani ilk idrardan sonra kesin çıkmazmı çift olacaksa bile çizgi

tamam canım haberleşiriz. sen sabahlarımı yapmayı düşünüorsun yani ilk idrardan sonra kesin çıkmazmı çift olacaksa bile çizgi
Saat 5 te tuvalaete kalkıyorsan saat 10 da bişey içmeden 5 saatlik idrarla çıkar bence ben pek ilk idrara bakmadım açıkcası sonradan yapıncada negatifse negatif bişey değişmiyor bende

Saat 5 te tuvalaete kalkıyorsan saat 10 da bişey içmeden 5 saatlik idrarla çıkar bence ben pek ilk idrara bakmadım açıkcası sonradan yapıncada negatifse negatif bişey değişmiyor bende
heheheh aslında doğru yaa:)
neyse bakalım ikimizinde çıkar inşallah bu ay:)
biraz önce arkadaşımın bitanesi normlade benimle batı ama adet olmuş offf ne olcak halimiz:)

edsss canım bir saatlik idrarla ve su içerek şimdi test yaptım incecik sanki pembe oldu foto atıcam ama resimde coookkki ince yukarda canlı gözle görülebiliyor sanki yaaaaaaaaa off ne bu rüya mı

burdaa gözüm mü yanılıyor yaa gercekte var sanki offffffffff

Eklentiler

• 20150420_124217.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 80
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…